Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Axial AX90032 Yeti XL 1/8 Schaal Electrisch 4WD - RTR

Axial

Prijs: 797,00 699,00

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

AX90032 Yeti XL 1/8 Schaal Electrisch 4WD - RTR

compleet het enigste wat u nog nodig heeft is.

- Lipo accu's 2x 2S 7.4V of 2x 3S 11.1V

- Lipo Lader

De Axial Yeti XL™ Monster Buggy - een nieuwe categorie, een nieuwe grens, een nieuwe dimensie. Vanaf het begin van het concept tot de ontwerpfase, is voor het merk een filosofie ontwikkelt om iets anders aan de R/C monster truck arena toe te voegen. Monster trucks staan bekend voor hun ruw terrein mogelijkheden, zo werd er een model gecreërd van een voertuig met krankzinnige borstelloze kracht, samen met functies om het  misbruik op ruw terrein te weerstaan​​. Vanaf het begin, was het doel de handhaving van het merk erfgoed een prioriteit. Hun R & D team heeft die eigenschappen en attributen verzameld en mengde ze met axial ontwerp ethos die sterk geworteld is in full size Rock Racing, en ontwikkelde wat kan worden beschouwd als het volgende niveau in R/C monster truck design.

De speeltuin is nu nog een stuk kleiner - YETI XL™

BIG POWER, UNDER CONTROL!
De Yeti XL™ wordt aangedreven door een Castle Creations 2200KV 4-polige Vanguard XL borstelloze motor en hij is uitgerust met de eerste 1/8 schaal vaste achteras en een onafhankelijke voorwielophanging [IFS] chassis systeem. Alles is onder controle door massieve 20mm aluminium schokbrekers met Big Bore (16mm) zuigers op stevige 4mm schokbreker assen die helpen stabiliteit bij hoge snelheid te behouden bij het uitvoeren op een breed scala van terreinen. Met deze eigenschappen verzameld onstond een voertuig dat zijn eigen niche creërd, de Monster Buggy.

Ar60_axle_scale_950

De AR60 XL™ vaste achteras is gemaakt van hoge sterkte composiet materiaal dat een lage flexibiliteit heeft, maar is niet zo broos als standaard glas gevuld nylon. Een extra versterkte achteras vermindert de flexibiliteit en verspreidt de kracht van potentieel schadelijke effecten. De combinatie van deze assen en een echte 4-wielophanging geeft u optimale prestaties voor elk terrein met de uitstraling van een echt 1: 1 voertuig. Het onderhoud is eenvoudig - gewoon verwijderen van vier schroeven bij het achterdifferentieel.

2200KV BRUSHLESS MOTOR, Vanguard_2200kv_motor_300x200
WATER RESISTANT

Wanneer je praat over groot chassis en grote wiel combinaties is er één bedrijf dat opvalt als het gaat om BIG POWER en dat is Castle Creations! De Axial Yeti XL™ wordt aangedreven door een Castle Creations 2200KV 4-polige borstelloze motor die onvoorstelbare hoeveelheden van kracht en verbazingwekkende koppel levert met vlammende snelheid voor dit rock bashing monster.

Ax90032_wb8_xl_cvj_300x200WB XL CVJ ACHTER AANDRIJFAS

Dit ontwerp gebruikt minder onderdelen voor een sterkere duurzamere en strakkere montage. Hoewel dit een compacter design ismaken ze gebruik van lagers met een grotere diameter om het invoertandwiel stabiel onder directe zware belasting te houden. Axial heeft voortdurend ontwikkeld zijn plastic aandrijfassen en heeft deze cumulatieve kennis verzamelt en zet het om in deze stevige aandrijfas. Het composietmateriaal is speciaal gekozen voor weerstand tegen hitte en direct impact effect te weerstaan​​.

• Minder slop = minder aandrijflijn clunk met instant krachtoverbrenging
• Gevangen dwarspen ontwerp, geen set schroeven te verliezen
• Verhoogde oppervlakte op verbinding tussen het kogelgewricht en samengestelde aandrijfas
• Gevangen dwarspen ontwerp elimineert ouder stelschroef ontwerp voor meer duurzaamheid en eenvoudig onderhoud

Volledig-Metalen / HI-LO TRANSMISSIE

Metaal waar het meest van belang is! De Yeti XL ™ beschikt over een volledig metalen Transmission_300x200tandwieloverbrenging speciaal ontworpen voor dit chassis, samen met CNC gesneden metalen tandwielen in zowel de voor-en achterzijde differentiëlen. Met alle metalen interne tandwielen, in deze volledige kogellager transmissie heeft de kracht om het zwaarste Rock Racing milieu en borstelloze belasting te weerstaan. De af fabriek versnellingsbak komt als een single speed met de hoge versnelling geïnstalleerd voor snelle fun. De geïntegreerde motor mount beschikt over een breed scala van mogelijkheden voor eindeloze gearing opties.

Optionele twee-versnellingsbak component apart verkocht.

DUAL SLIPPER CLUTCH

Slipper_clutch_300x200Het dual slipper ontwerp maakt gebruik van een aluminium pad aan elke kant van het tandwiel die de juiste hoeveelheid slip biedt voor prestaties en hittebestendigheid en duurzaamheid. Het volledig metalen tandwiel heeft 32 pitch gearing voor toepassingen met hoog koppel.

 

 

 

BESCHERMENDE TRANSMISSIE COVERTransmission_cover_300x200

Zorgt ervoor dat vuil en afval niet tussen je pignon en tandwiel komt en voor een stille en efficiënte aandrijflijn, en het voorkomt ook dat losse draden ertussen komen!

 

 

 

Differential_300x200CNC METAAL GESNEDEN TANDWIELEN

Massive borstelloze kracht vereist zware componenten van de aandrijflijn. De Yeti XL™ bevat gehard staal CNC gesneden metalen tandwielen in zowel de voor als achter differentiëlen voor de ultieme sterkte en duurzaamheid.

 

 

WB XL CVJ PROP SHAFTWb_xl_center_driveshaft_300x200

De reviseerbare schroefas levert de kracht van de transmissie naar de voorste differentieel. De schroefas is voorzien van een volledig metalen, super sterk CVJ ontwerp en ze zijn volledig te reviseren.

 

 

 

Front_cvj_universals_300x200FRONT CVJ METALEN UNIVERSALS

De voorzijde aandrijving heeft over een volledig metalen, super sterk CVJ ontwerp en ze zijn volledig reviseerbaar. Het voordeel van een universele koppeling is een verhoogde stuurhoek en nauwkeurige montage voor een efficiënte aandrijflijn. Het gevangen pin ontwerp zorgt voor een betere betrouwbaarheid en eenvoudiger onderhoud.

 

ALUMINUM CHASSIS VERSTEVIGINGENChassis_brace_300x200

De Yeti XL™ beschikt over geïntegreerde bovenste en onderste aluminium chassis steunen om de stijfheid en robuustheid te verhogen.

 

 

 

Ifs_300x200ONAFHAKELIJKE VOORWIEL OPHANGING (IFS)

De Yeti™ is voorzien van een onafhankelijk voorwielophanging [IFS] systeem om stabiliteit te leveren bij hoge snelheid bij het rijden op een scala van terreinen te behouden. Elke steen die de Yeti XL ™ zal tegenkomen is individueel. Ze komen in willekeurige afmetingen en worden verspreid tijdens de rit, waardoor het terrein varieert van de ene zijde van het voertuig naar de andere. De IFS-systeem stelt u in staat voor een betere controle van de beoogde rijrichting bij hoge snelheden en de op de weg liggende obstakels te overwinnen. Deze stabiliteit die de IFS voorkant biedt is van het grootste belang bij het Rock Bashing.

BIG BORE 16™ SCHOKBREKERSAx90032_yeti_xl_big_bore_16_shocks_300x200

In de suspensie-afdeling, is de Yeti XL™ uitgerust met de eerste 1 / 8ste schaal vaste achteras van de industrie met een onafhankelijke voorwielophanging [IFS] setup. De suspensie wordt gecontroleerd door massieve 20mm aluminium schokbrekers met big bore 16mm zuigers op stevige 4mm schokbreker assen om te helpen met grote stabiliteit bij het rijden op een scala van terreinen . Nauwkeurig afgewerkte Big Bore 16™ schokdempers behoren tot de standaarduitrusting en zorgen voor een soepele beweging van de ophanging voor een consistente handling.

4-link_300x2004-VOUDIGE ACHTER OPHANGING

De Yeti XL™ beschikt over de enorme AR60 XL™ vaste achteras met 4-gekoppelde achtervering. Het Yeti XL™ chassis biedt meerdere topstang posities om het anti-squat aan te passen. Deze tuning opties zullen helpen het meeste uit uw instelling te halen.

 

 

3.8 RACELINE MONSTER WIELENRaceline_wheel_300x200

Raceline is veruit het meest populaire wiel voor extreme off-road gebruik. Hun vermogen om het misbruik te weerstaan geëist door de full-size racer en hun show kwaliteit afwerking is ongeëvenaard. Het officieel gelicenseerde Raceline Monster geeft de Yeti XL ™ die authentieke race look alsmede het verschaffen van de kracht om te verwerken wat je er uit kan halen Met een naam als Monster, weet je dit Raceline wiel is klaar om te rammen!

Wielmaat: 96mm (3.8 ") diameter

Bfgoodrich_tire_300x200BFGOODRICH® KRAWLER™ T/A® KX BANDEN

BFGoodrich heeft meer dan drie decennia van de off-road racing inzet op hu naam, het maken van 23 SCORE Baja 1000 kampioenschappen en 26 Score Baja 500 kampioenschappen 1975-2010! In de full-size off-road wereld, BFGoodrich® Krawler™ T/A® KX banden zijn de winnaar van meer rock crawling kampioenschappen dan alle andere banden samengevoegd (Race spec band, jaren 2004 tot en met 2008). De Axial versie van deze band heeft dezelfde agressieve uiterlijk en levert geweldige prestaties op uiteenlopende oppervlakken. Dit is de perfecte band voor deze stijl van het voertuig door zijn hoge niveau van prestaties en diversiteit.

Banden - 74x184mm (2.9x7.25 ")

BFGoodrich® Banden en Krawler™ T / A ® handelsmerken worden gebruikt onder licentie van Michelin

METALEN TANDWIELEN TACTIC SERVO, 151 oz-in,Tactic_tsx45_servo_300x200
WATER RESISTANT

De meegeleverde Tactic TSX45 metalen tandwielen servo heeft een vermogen van 151 oz-in koppel voor enorme draai kracht en dubbele kogellagers zorgen voor een soepele en precieze beweging voor de metalen tandwielen aandrijving.

 

 

Battery_tray_300x200EASY ACCESS BATTERY COMPARTIMENT

Twin accu bakken zijn gemakkelijk te bereiken door het verwijderen van de twee voorste body pinnen en scharnieren van de hele body omhoog. Installeren of verwijderen van uw batterijen door het verwijderen van de resterende body pinnen. Schuimblokken zijn opgenomen om te voorkomen dat de accu van zijn plaats komt. 

Tray batterij afmetingen: 
Lengte: 6.89in (175mm) 
Lengte: 1.3in (33mm) 
Breedte: 1.7in (43mm) 

Aanbevolen batterijen: 
2x 2S 7.4V LiPo packs, of 
2x 3S 11.1V LiPo packs. 
Minimum 25C rating

Ae-4_xl_esc_300x200VANGUARD AE-4 XL ESC, WATERPROOF

Ontwikkeld door Castle Creation voor Axial, de Vanguard ESC voor een uitzonderlijk vermogen, remmen en verstelbaarheid. De ESC is standaard uitgerust met Deans® Ultra Plugs®. De ESC kan handmatig via Castle _ Programming Card of via het Castel Link software-interface (optioneel) worden geprogrammeerd. 

Aanbevolen batterijen: 4S / 6S LiPo

 

GEMAKKELIJKE CHASSIS TOEGANGChassis_access_300x200

Trek twee pennen los en open de kap voor volledige toegang tot de onderdelen van het chassis.

 

 

 

 

Waterproof_receiver_box_300x200ONTVANGER BOX, WATERPROOF

Een waterdichte ontvangerdoos geïntegreerd in de bodem van het Yeti XL™ chassis. Drie verschillende silicone afdichtingen zijn inbegrepen, een voor de antenne, een voor de servo draden (inclusief drie sleuven voor drie kanalen), en één werkt als een pakking voor de ontvanger deksel. Geen stress meer bij het rijden in de modder, water of sneeuw!

 

3-KANALEN 2.4GHz ONTVANGERAr_3_receiver_300x200

De AR-3 2.4 GHz ontvanger gebruikt geen kristallen dus je zult zorgeloos rijden zonder frequentie conflicten. Deze lichtgewicht, compacte, en met bind knop uitgeruste ontvanger met LED-indicator maakt installatie heel eenvoudig!

 

 

Ax-3_2.4ghz_transmitter_300x2002.4GHz ZENDER VOOR ZORGELOOS RIJPLEZIER

De AX-3 2.4GHz zender is een tweekanaals, pistoolgreep radio met servo omschakelaars voor het sturen en gas geven, trim draaiknoppen voor fine tuning sturen en gas geven . De batterij-indicator laat u ook weten als van de zender de batterijen bijna leeg zijn.

 

 

Lengte: 25.75in (654mm)
 
Breedte: 16.3in (414mm)
 
Hoogte: 11.10in (282mm)
 
Wielbasis: 18.5in (470mm)
 
Bodem Vrijheid: 2.48in (63mm)
 
Gewicht: 12.75lbs (5.78kg)
 
Motor: Brushless 2200KV 4 Pole Electric Motor
 
 
Radio: AX-3 2.4GHz transmitter
 
Servos: Tactic TSX45, 151 oz-in
 
ESC: Vanguard AE-4 XL

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Axial Axial AX90032 Yeti XL 1/8 Schaal Electrisch 4WD - RTR

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.