Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Blade InducTriX RTF drone BLH8700

Prijs: 69,99
Model: BLH8700

Afhalen in een winkel

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

Deze InducTriX EDF drone BLH8700 is ideaal om te beginnen met drone vliegen. Start nu vanuit de doos de RTF drone op want de tijd is gekomen dat deze gedeeltelijk helicopter, gedeeltelijk quad copter u urenlang plezier gaat brengen. 

De fantastische kleine drone is een Ultra Micro Machine. 4 sterke motoren zorgen dat deze drone met zijn turbine EDF (stille) rotors deze drone de stabilitiet van een vliegtuig geven. De prestaties van deze drone zullen hierdoor erg vertrouwd voelen waardoor u zekerder vliegt. 

Duidelijke Led's geven aan dat de drone in uw buurt vliegt en het geluid is "stealth achtig" De IndrucTriX EDF drone heeft een lichtgewicht airframe en SAFE technologie maakt het vliegen nog makkelijker. Rotor bescherming zorgen ervoor dat uw rotors niet direct beschadigen tijdens een crash en een meegeleverde 150mAh LiPo zorgt voor de voeding. U bedient de drone met een 4 kanaals Spektrum DSMX handzender welke is meegeleverd bij deze geweldige starters drone. 

Kenmerken van de Blade InducTriX Drone: 

  • Merk: Blade
  • Type: InducTriX EDF
  • Art. BLH8700
  • EDF Props
  • Prop beschermers
  • Ultra Light Weight
  • Micro Size
  • Body shell in Rood en Blauw (tezamen in de verpakking)
  • 150 mAh LiPo batterij (inbegrepen)

Reviews (0)

Reviews over Blade Blade InducTriX RTF drone BLH8700

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen