Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Blade Inductrix Switch RTF (BLH9800)

Prijs: 89,99
Model: BLH9800

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

De Blade Inductrix Switch is echt het beste van beide werelden. Een van de meest unieke producten in RC, dit innovatieve ontwerp schakelt snel over van micro-drone in een hovercraft. Land en lucht, alles in één!

Blade Inductrix Switch

Belangrijkste kenmerken
Hovercraft en Inductrix® all-in-one - Dankzij het modulaire ontwerp is het eenvoudig om modi on-the-fly te wijzigen.
Gegoten kunststof behuizing maakt hobbels zorgeloos
In de quad-modus maakt SAFE®-technologie vliegen gemakkelijk zelfs voor beginners
Blade® MLP4DSM 4CH-zender, 2,4 GHz
Programmeerbare LED-verlichting
Gemakkelijk te upgraden

Overzicht
Een van de meest unieke producten op de markt, de Blade® Inductrix® Switch is echt het beste van beide werelden. Dit innovatieve ontwerp bouwt voort op het succesvolle Inductrix-platform met een exclusief ontwerp van een kliksysteem dat snel verandert van een micro-drone in een hovercraft! Het zijn letterlijk twee voertuigen in één! Met de Hovercraft-modus kunt u op meerdere oppervlakken rijden en met een eenvoudig stick-commando transformeert u in een vliegende drone. Het kost seconden om te converteren zonder dat er bedradingsveranderingen nodig zijn. Het duurzame gegoten plastic ontwerp en de schuimrok kunnen worden bestraft voor zorgeloze vluchten en ritten. Programmeerbare LED-verlichting maakt racen leuk. Beter nog, alles wat je nodig hebt om te vliegen en rijden is inbegrepen in de doos en een groot aantal verschillende onderdelen betekent dat reparaties eenvoudig zijn.

Nodig om te voltooien
Niets! Alles is inbegrepen.
Wat zit er in de doos?
(1) Blade Inductrix Switch
(1) 2,4 GHz 4-kanaals zender
(1) 1S 25C 150mAh LiPo-batterij
(1) 1S Li-Po USB-oplader
(4) AA-batterijen
(1) Handleiding

SAFE®-technologie

drone:

SAFE Angle-modus: zelfnivellerende en beperkte pitch- en bankhoeken houden het vaartuig stabiel en waterpas wanneer u de stokken loslaat

hovercraft:

One-Stick-modus: met de bedieningseenheid voor één joystick worden kussen- en regelmotoren op één stick gemengd, waardoor de bediening van de hovercraft eenvoudig is.
Tweekleppige modus: de twee stickbesturingsstanden plaatsen stuwkracht en stuurbediening op de linker zenderstick en kussen en controle aan de rechterkant, waardoor de besturing in de hovercraftmodus verbeterd wordt.

 

Schakel hem in! Switch it up!

Met zijn unieke snap-in modulaire ontwerp, transformeert de Inductrix Switch snel van een hovercraft in een drone in seconden. Geen gereedschap nodig, en u hoeft zelfs de batterij niet los te koppelen!
Wijzig de programmering van de vluchtcontroller van drone in hovercraft met eenvoudige stickopdrachten. De ingebouwde LED geeft aan in welke modus u zich bevindt.

 

 

 

Duurzaam Durable

Gegoten EPP-schuimrubber biedt uitstekende duurzaamheid wanneer deze onvermijdelijk tegen muren, deuren of buiten schuift. De anti-dent-functies van EPP zorgen ervoor dat de foam-rok er als nieuw uit blijft zien, lang nadat u hem uit de doos hebt gehaald.
Het stijve gegoten plastic van het hoofdframe van de quad is extreem duurzaam om stoten en botsingen te voorkomen. Als u het einde van het kraken van het frame opheft, maken de verwijderbare en vervangbare kanalen het gemakkelijk om er een uit te wisselen zonder het hele frame te hoeven vervangen!
Conform gecoat karton en elektronica maken de hovercraft en drone spatwaterdicht! De Inductrix Switch hovercraft zweeft met gemak en rits rond op kalm water zonder zorgen over het water eronder, zelfs als het omvalt!

 

Veelzijdig Versatile

Efficiënte luchtstroomafleiding in de EPP-schuimmantel en variabele bedrukking van het kussen laten de Inductrix-switch over meerdere oppervlakken glijden, waaronder tapijt, beton, asfalt, ingepakte aarde en nog veel meer.
Een ronde, ronde neus maakt het moeilijk om vast te komen te zitten tegen een muur. Voeg eenvoudig links of rechts stroom toe en de hovercraft rolt uit naar een bestuurbaar gebied.
In de drone-modus is elke binnenruimte uw speeltuin. Haal gewoon de drone eruit en ga je gang.

 

Programmeerbare LED's Programmable LEDs

Kies je LED-kleur met eenvoudige stick-commando's rechtstreeks van de zender, perfect om mee te vliegen of te spelen met vrienden.

 

 

 

 

 

Optionele FPV-camera Optional FPV Camera

Speciale montagepositie aan de voorkant van de hovercraft en een eenvoudige plug op het bord is klaar om de optionele FPV-camera te hosten met On Screen Display.
Vitale gegevens zoals accuspanning, videofrequentie en kanaal, bedrijfstijd en roepnaam worden direct op uw scherm weergegeven.
Verander uw videokanaal rechtstreeks van het OSD, zelfs op de voorraad MLP4-zender. Vanaf een Spektrum Gen.2-zender kunnen kanaal en frequentie worden geselecteerd in het menu van de videoverzender.

 

 

Klaar om te vliegen. Ready-To-Hover. Ready-To-Fly. Ready-To-Hover.

Alles wat u nodig hebt, zit in de doos, inclusief de zender, vliegaccu en oplader.
Met het Spektrum Ready DSMX-protocol kunt u uw bestaande Spektrum-zender gebruiken.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Blade Blade Inductrix Switch RTF (BLH9800)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.