Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Blade Fusion 180 Smart BNF Basic

Prijs: 299,99 284,99
Model: BLH05850

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Productdetails

De Blade® Fusion™ 180 Smart Heli zit boordevol de nieuwste Spektrum™-technologieën en zet de erfenisFusion 180 Smart BNF Basic van de Blade Fusion-lijn voort en is een krachtig 3D-model voor de geavanceerde helikopterpiloot.

Belangrijkste kenmerken
SAFE: OPTIONELE STABILITEIT EN PANIEKMODUS
SMART: GENTEGREERDE SMART TECHNOLOGIE
ROBUUST EN DUURZAAM: CFRP COMPONENTEN

In de doos
(1) In de fabriek gemonteerde Blade Fusion 180 Smart Helicopter met:
(1) Spektrum AR6250MHX Flybarless Flight Controller
(1) 3900Kv borstelloze outrunner
(1) Spektrum™ Avian™ Smart 15A ESC
(3) Digitale sub-micro metal gear heli servo's (tuimelschijf)
(1) Digitale Sub-Micro Heli Servo (staart)
(1) Handleiding

Nodig om te voltooien
(1) Volledig bereik 6+ kanaals Spektrum™ 2,4 GHz DSM2®/DSMX® zender
(1) 4S 450mAh Spektrum Smart LiPo-batterij met IC2-connector (of gelijkwaardig)
(1) Compatibele LiPo-oplader met balancer

GROTE PRESTATIES IN KLEIN FORMAAT
De Blade® Fusion™ 180 Smart Heli zit boordevol de nieuwste Spektrum™-technologieën en zet de erfenis van de Blade Fusion-lijn voort en is een krachtig 3D-model voor de geavanceerde helikopterpiloot. De herziene Fusion 180 heeft een nieuw ontwikkeld CFRP-hoofdframe dat licht en extreem stijf is. Bovendien verbeteren een riemaangedreven staart en nieuw ontworpen staarthuis de prestaties van de staartrotor en de algehele levensduur van de componenten. De riem loopt in een extra grote staartboom waardoor er geen stempelsteunen nodig zijn. Geoptimaliseerde servogeometrie vermindert de mechanische weerstand aanzienlijk en verbetert de nauwkeurigheid van de tuimelschijfbesturing. De geverfde CFRP-staart voltooit de slanke styling van de nieuw ontworpen Fusion 180 Smart-kap.

De Fusion 180 Smart zit boordevol met de nieuwste Spektrum-technologie en beschikt over de vakkundig afgestelde micro 6250HMX-vluchtcontroller, terwijl hij aanpasbaar blijft voor piloten om zich aan te passen aan hun eigen vliegstijl. Bovendien biedt de Spektrum™ Avian™ 15 amp ESC verbeterde en nauwkeurigere RPM-regeling voor het hoofd voor een vlucht met hoge prestaties. De innovatieve SAFE-technologie helpt piloten van alle ervaringsniveaus, van eenvoudige manoeuvres tot geavanceerde 3D-manoeuvres, om continu te verbeteren en vertrouwen op te bouwen. Met de integratie van slimme technologie is het opladen van batterijen en energiebeheer nu eenvoudiger en zorgelozer dan ooit. Dankzij de BNF-voordelen hoef je alleen maar een 4S 450mAh-batterij te plaatsen, je 6+ kanaals Spektrum DSMX-zender aan het model te binden en je kunt meteen beginnen met vliegen.

Header Image

SAFE Technologie

SAFE®-technologie
De Blade® Fusion™ 360 Smart Heli is voorzien van exclusieve SAFE®-technologie (Sensor Assisted Flight Envelope®). SAFE® is een revolutionair begrenzingssysteem voor de vliegpositie en maakt absoluut stressvrij vliegen mogelijk dankzij een verscheidenheid aan vliegmodi en paniekherstel, waardoor de helikopter op elk moment in zijn normale positie terugkeert.

Spektrum Avian Smart 15A Regler inkludiert

Spektrum™ Avian™ Smart 15A ESC inbegrepen
De Spektrum ™ Avian ™ Smart 15A ESC stuurt slimme batterij- en ESC-gegevens rechtstreeks naar uw Spektrum-afstandsbediening, allemaal via een enkele draad. De Avian-controller verzendt tegelijkertijd gegevens over stroom, spanning, celbalans, temperatuur en snelheid. De 32-bits M4-processor in de Avian ESC accepteert hogere signaalresoluties en levert nauwkeurigere signalen aan de motor voor een nog nauwkeurigere en snellere gasrespons.

Spektrum AR6250MHX Flybarless Controller

Spektrum AR6250MHX flybarless-controller
Dit kleine beest beschikt over innovatieve Spektrum™-technologie, van de nieuwe Spektrum H2070 en H2070T servo's met geoptimaliseerde servogeometrie tot het nieuwe, baanbrekende Spektrum AR6250MHX flybarless-systeem. Deze nieuwe flybarless-controller beschikt over geavanceerde adaptieve vluchtbesturingsalgoritmen, voorwaartse programmering, 6-assige MEMS-traagheidssensor, snelle werking met lage latentie, dubbele satellietontvangerpoorten voor diversiteit en een aluminium chassis dat trillingen elimineert.

Optimiertes Fusion Design

Geoptimaliseerd Fusion-ontwerp
Het nieuwe CFK-ontwerp tilt de framestijfheid naar een nieuw niveau voor een absoluut nauwkeurige vliegervaring. Een nieuwe, oversized staartboom maakt de noodzaak voor giekbeugels overbodig en wordt aangevuld met een trillingsdempende en prestatieverhogende ABS-achtertandwielkast.

HECK MIT RIEMENANTRIEB

RIEMAANDRIJVING ACHTER
De riemaandrijving van de Fusion 180 Smart verbetert de duurzaamheid en het reactievermogen van de achterkant.

Aggressives, attraktives Farbschema

Agressief, aantrekkelijk kleurenschema
De Fusion 180 heeft een vakkundig geverfde luifel met bijpassende staartvin. Het aansprekende en functionele ontwerp ondersteunt de detectie van de vlieghouding in elke situatie en is een blikvanger op het vliegveld.

Footer Image

Approximate Flight Time 3 - 4 Minutes
Battery Sold Separately
Canopy/Body Material Plastic
Channels 6
Charger Sold Separately
Completion Level Bind-N-Fly Basic
Power Type Electric
Main Blade Material Plastic
Main Frame Material Carbon Fiber
Main Motor Type Brushless
Main Rotor Blade Length 7.08" (180 mm)
Main Rotor Diameter 16.22" (412 mm)
Main Rotor Head Type Collective Pitch Flybarless
Product Weight 8.46 oz (240g)
Product Width 2.36" (60 mm)
Receiver Included
Servos Included
Skill Level Level 3
Speed Control Included
Swashplate Type 120 Degree CCPM
Tail Blade Material Plastic
Tail Drive Belt Drive
Tail Rotor Blade Length 1.41" (36 mm)
Tail Rotor Diameter 3.93" (100 mm)
Technology Smart, AS3X and SAFE

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Blade Blade Fusion 180 Smart BNF Basic

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.