Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

EFlite Apprentice STS RTF met SAFE 1.5m en DXe Zender (EFL370001)

Prijs: 389,99 370,49
Model: EFL370001

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Introductie

De E-flite® Apprentice® STS 1.5m is gebaseerd op een van de beste platforms ooit ontwikkeld voor het leren vliegen met modellen - de iconische Apprentice S 15e. Dankzij de grootte van het model, de windweerstand, de stevige constructie en de exclusieve SAFE®-technologie (Sensor Assisted Flight Envelope) was het gemakkelijk om succesvol te vliegen - vooral met de hulp van een vlieginstructeur in de modelvliegclub. De Apprentice STS 1.5m is een moderne evolutie van de wereldwijd populaire clubtrainer, die dezelfde geweldige functies en slimme componenten biedt, zoals een regelaar, batterij en lader (batterij en lader voor de BNF® Basic-versie worden apart verkocht). Met de optie om SAFE Plus® GPS-technologie en de gloednieuwe Landing Assist Sensor (LAS) toe te voegen, wordt leren vliegen gemakkelijker en succesvoller dan ooit!

Features

Gebaseerd op een van de beste platforms die ooit zijn ontwikkeld voor het leren vliegen met modellen - de Apprentice S 15e
Perfect voor eerste ervaring met modelvliegtuigen, ervaren piloten die anderen leren vliegen en voor clubtrainingsprogramma's
Officiële coach van de Academie voor Model Luchtvaart (AMA) en vele clubs wereldwijd
De ideale keuze voor nieuwe piloten die leren vliegen met een vlieginstructeur op een RC-vliegveld
De exclusieve SAFE®-technologie van Horizon Hobby maakt vliegen eenvoudiger
Upgrade eenvoudig naar SAFE Plus GPS-technologie en voeg AutoLand, Virtual Fence en Holding Pattern-functies toe
Optioneel en eenvoudig in te stellen Landing Assist Sensor (LAS) voor zachtere landingen
Bevat alles wat u nodig hebt om in een doos te vliegen - niets dat apart moet worden gekocht of verstrekt

Spectrum DXe-zender met toonaangevende DSMX 2,4 GHz-technologie
In de fabriek geïnstalleerde servo's, spectrum vluchtcontrollers en seriële ontvangers
Krachtig en efficiënt borstelloos aandrijfsysteem met Smart ESC
Breed driewieler landingsgestel met stuurbaar neuswiel
Snelle en eenvoudige installatie - geen lijm of speciaal gereedschap nodig
Robuuste EPO-constructie die sterk en toch licht is
Optionele drijvers beschikbaar om op het water te vliegen
Oefen met het vliegen van dit vliegtuig in de RealFlight® Simulator

Overzicht

Met de Apprentice® STS 1.5m heeft E-flite® een van 's werelds populairste clubcoaches ontdekt en hem SLIMMER gemaakt. Gebaseerd op een van de beste platforms ooit ontwikkeld om modelvliegtuigen te leren vliegen, biedt de 1,5 meter brede spanwijdte een goed zicht en goede windweerstand, en dus de ideale omstandigheden voor een modelvliegclub om succesvol de hobby in te gaan. Het inherent stabiele ontwerp en de SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope) -technologie met beginner, geavanceerde en deskundige vliegmodi maken het vliegen gemakkelijker, vooral met de hulp van een vlieginstructeur. Nieuwe exclusieve Spektrum ™ Smart-componenten, waaronder een Lithium Polymer (LiPo) batterij en oplader, maken het model handiger en veiliger (batterij en oplader worden apart verkocht voor de BNF® Basic-versie). En het beste van alles is dat de Apprentice® STS 1.5m nu de optie heeft om te upgraden naar GPS-compatibele SAFE Plus-technologie. Dit biedt functies zoals AutoLand en Virtual Fence, evenals de optie om de gloednieuwe Landing Assist Sensor (LAS) te installeren, die automatisch "zweeft" om landingen te verzachten. Dus vliegen leren en veilig landen is eenvoudiger dan ooit!

De ready-to-fly (RTF) -versie bevat alles in een doos die nodig is om te vliegen en is de perfecte keuze als je in de modelluchtsport wilt stappen. Van de Spektrum DXe 2,4 GHz-zender, die u ook kunt koppelen met andere Bind-N-Fly® (BNF) en BNF Basic-modellen, tot de 3S 3200mAh Smart LiPo-batterij die lange vliegtijden biedt, tot de praktische S120 USB-C Smart Charger die kan worden gebruikt met verschillende USB-voedingsbronnen. U hoeft niets meer te kopen of in te zetten! Een BNF Basic-versie is ook beschikbaar voor ervaren piloten en clubs die hun favoriete Spektrum-zender met bestaande batterijen en opladers willen gebruiken. En voor beide versies is het krachtige en efficiënte borstelloze aandrijfsysteem, inclusief een Smart ESC en vluchtcontroller, ontvanger en servo's, in de fabriek geïnstalleerd in het duurzame EPO-casco. Het model is snel en eenvoudig te monteren zonder lijm of speciaal gereedschap.

En het plezier stopt niet nadat je hebt leren vliegen! In expertmodus is de Apprentice STS 1.5m in staat aerobatische manoeuvres uit te voeren, waaronder lussen, rollen, omgekeerde vluchten en meer. Je kunt zelfs de optionele drijvers monteren om te lanceren en op het water te landen.

De Apprentice STS 1.5m is de slimste en beste clubcoach ooit. Dit maakt het perfect voor absolute beginners, ervaren piloten die anderen leren vliegen en voor clubtrainingsprogramma's. Om deze reden is het de officiële coach van de American Model Airplane Association (AMA) en de beste keuze voor nieuwe piloten die op zoek zijn naar een grotere coach die de instap en promotie van geavanceerde RC-vliegtuigen zal vergemakkelijken!

Needed to Complete
  • (1) 3S 11.1V 3200–4000mAh LiPo battery with EC3™ or IC3® connector*
  • (1) Compatible LiPo Charger*
  • *The recommended Spektrum™ Powerstage 3 bundle (SPMXPSA300) includes a compatible 3S 4000mAh Smart G2 LiPo battery and S120 USB-C Smart charger that can be used with a variety of USB power sources.

Optional Landing Assist Sensor for Smoother Landings

Optionele landingshulpsensor (LAS) voor zachtere landingen

De geheel nieuwe Spektrum Landing Assist Sensor is eenvoudig te installeren en beschikt over een automatische "flare-out" -functie om onervaren piloten te helpen landingen te verzachten door harde landing te minimaliseren of volledig te elimineren.

Spektrum Smart Battery and Charger

Spektrum Smart batterij en oplader

De RTF-versie bevat een Spektrum 3S 3200mAh Smart LiPo-batterij voor lange vluchttijden en een S120 USB-C Smart Charger die kan worden gebruikt met verschillende USB-voedingsbronnen. Sluit de batterij eenvoudig aan op de lader, en de exclusieve Smart-technologie detecteert en laadt de batterij met de beste laadsnelheid voor correct en veilig opladen.

Durable Design

Duurzaam ontwerp

De constructie van geavanceerd EPO-materiaal biedt een lichtgewicht en toch duurzaam casco dat robuust genoeg is om de dagelijkse vliegbelastingen te verwerken zonder uit vorm te raken. De vleugel is met elastiekjes aan de romp bevestigd, zodat deze tijdens een harde landing of impact kan draaien of "losschiet" om schade te minimaliseren. En in het ongelukkige geval van beschadiging van onderdelen of componenten van het casco en deze niet kunnen repareren, is een volledig assortiment reserveonderdelen beschikbaar.

Easy Assembly

Eenvoudige installatie

De Apprentice STS 1.5m wordt grotendeels vanuit de fabriek verzonden met het voedingssysteem, de vluchtcontroller, de ontvanger en de servo's geïnstalleerd. Het enige dat u hoeft te doen, is een snelle en eenvoudige eindmontage uitvoeren zonder het gebruik van lijm of speciaal gereedschap, en u bent sneller aan de slag dan nodig is om uw batterijen op te laden!

Capable Gear

Duurzaam chassis

Het brede driepoot-onderstel met stuurbaar neuswiel zorgt voor verbeterde handling op de grond voor eenvoudiger opstijgen en landen op verschillende oppervlakken, van verharde startbanen tot gras tot zandpaden.

Optional Floats

Optionele drijvers

Verander de Apprentice STS 1.5m in een watervliegtuig met de optionele drijfkit (EFLA550, apart verkrijgbaar). De installatie duurt slechts enkele minuten en alle benodigde hardwarecomponenten zijn inbegrepen in de levering van het vliegtuig en de drijverset.

Leer succesvol vliegen met SAFE®-technologie

Als dit je eerste RC-vliegtuig is, voorkomt de hobby-exclusieve Sensor Assisted Flight Envelope (SAFE) technologie van Horizon overstuur en crash, terwijl het meerdere vluchtmodi biedt die je meer controle en vrijheid geven terwijl je je kennis vergroot:

Beginner mode

In deze modus heeft het vliegtuig beperkte hellingshoeken (omhoog / omlaag, links / rechts) die overstuur voorkomen, wat kan leiden tot verlies van oriëntatie en crash. Wanneer de joysticks worden losgelaten, keert het vliegtuig automatisch terug naar de horizontale vlucht, zodat u kunt ontspannen en het vliegtuig door de lucht kunt "sturen".
Deze vliegmodus maakt het ook gemakkelijker om op te stijgen en te landen.

Beginner Mode

Geavanceerde mode

Deze vliegmodus biedt meer vrijheid in hellingshoeken, maar voorkomt aanzienlijk overstuur en het vliegtuig keert niet automatisch terug naar horizontale vlucht. In deze modus kun je, naarmate je je vaardigheden verhoogt, strakker draaien op een kleiner oppervlak en sneller stijgen en dalen. Evenzo wordt de beginnersmodus automatisch geactiveerd en wordt het model in horizontale vlucht gebracht wanneer het onder ongeveer 10 meter hoogte zakt en de sticks worden losgelaten.

Intermediate Mode

Expert mode

Geen kantelhoekbeperkingen of zelfnivellering, dus u hebt volledige controle! Je kunt zelfs omgekeerd vliegen en andere aerobatische manoeuvres uitvoeren, zoals lussen, rollen en meer. De paniekknop kan de beginnersmodus op elk moment activeren door de stick in te drukken en los te laten.

Experienced Mode

Paniekknop

Als u de controle over het vliegtuig verliest in de geavanceerde of expertmodus, schakelt u eenvoudig over naar de beginnersmodus en laat u de joysticks los. De SAFE-technologie brengt het vliegtuig automatisch in horizontale vlucht.

Panic Recovery

Eenvoudige upgrade naar SAFE® Plus GPS-technologie

Door de optionele Spectrum GPS-module (SPMA3173, afzonderlijk verkrijgbaar) snel en eenvoudig te installeren, kunt u geavanceerde navigatieondersteuning gebruiken om het vliegen te vergemakkelijken. Met SAFE Plus krijgt u:

Autoland

De geavanceerde AutoLand-functie wordt geactiveerd door eenvoudig op een knop te drukken en laat het vliegtuig onafhankelijk van het GPS-initialisatiepunt landen. U kunt zelfs richtingborden maken om obstakels te vermijden of ingrijpen in de nadering om de richting te corrigeren, terwijl het systeem de rest doet om een veilige landing te maken. Naarmate je vaardigheden toenemen en je meer zelfvertrouwen krijgt, kun je meer impulsen geven en uiteindelijk leren landen zonder de hulp van het geautomatiseerde systeem.

AutoLand

Patroon vasthouden

Met deze zeer handige exclusieve SAFE Plus-functie kunt u in wezen de vlucht "pauzeren" door het vliegtuig op een op GPS gebaseerd vasthoudpatroon te plaatsen. Wanneer het wordt geactiveerd met een korte toetsaanslag, keert het vliegtuig automatisch terug naar een positie boven het GPS-initialisatiepunt en cirkel totdat het commando wordt geannuleerd met een andere korte druk op de knop. Dit is een geweldige manier om de afstandsbediening veilig aan een vriend door te geven of visueel contact te herstellen wanneer u het model uit het oog verliest.

Holding Pattern

Virtueel hek

Het kan heel snel gebeuren om per ongeluk een RC-vliegtuig te ver weg te vliegen, maar met Virtual Fence hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Het creëert een onzichtbare rand waar het vliegtuig niet voorbij kan vliegen. Wanneer het vliegtuig deze limiet bereikt, roteert het automatisch en vliegt het terug naar het GPS-initialisatiepunt. Dan "wiebelt" hij zijn vleugels om u te laten weten wanneer u weer de controle hebt.

AutoLand

 

Apprentice STS 1.5m

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite EFlite Apprentice STS RTF met SAFE 1.5m en DXe Zender (EFL370001)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.