Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

EFlite Extra 300 1.3m BNF Bsc met AS3X en SAFE Selct (EFL115500)

Prijs: 430,00 341,99
Model: EFL115500

Afhalen in een winkel

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Introductie
Ongeacht hoe je wilt vliegen, de Extra 300 biedt je een premium vluchtervaring met bijna onbeperkte mogelijkheden. Na hun debuut in 1990 was elke afzonderlijke versie van de Extra 300 baanbrekend en ook het patroon dat de FAI Overall World Cup 2017 in aerobatics won. De E-flite® Extra 300 1.3m bewijst dat een onbeperkt potentieel niet betekent dat het plezier van aerobatics een grote uitdaging moet zijn. Met AS3X® en SAFE® Select-technologie is dit de gemakkelijkste extra vlieg die ooit in deze klasse is geweest.

Belangrijkste kenmerken
Voorbeeldig model van het bekende wereldkampioen vliegtuig
Sterke borstelloze externe rotor en 60A-regelaar
Spektrum™ 6-kanaals ontvanger met toonaangevende DSMX-technologie
Onvergelijkbare stabiliteit en precisie AS3X®-technologie voor stiller vlieggedrag
Gemakkelijk te vliegen met de omschakelbare SAFE® Select-bescherming
Model getrouwe silhouet- en oppervlaktedetails, bijpassende spinner en ingelijste cockpit
Licht houten tweekanonnen luchtschroef in scimitar-ontwerp
Grote regeloppervlakken troffen de huid voor extreme huiduitslag
Robuust chassis met getrouwe stroomlijnkappen en fietsschoenen
Digitale metalen transmissieservo's, nauwkeurige geledingen met balhoofd.
Tweedelige vleugel met carbon-buis
Magnetische onderhoudsflappen vergemakkelijken de toegang tot de batterij en elektronica
Lichtgewicht en duurzame EPO-schuimconstructie met composietversterkingen
Geschilderd kleurrijk kleurenschema en in de fabriek aangebrachte stickers
Eenvoudige installatie die minder tijd kost dan het opladen van de batterij

Nog nodig
5+ kanaals DSMX® / DSM2® afstandsbediening voor volledig bereik
2600 mAh LiPo-vliegaccu
Bijpassende LiPo-oplader

levering
(1) E-flite Extra 300 1,3 m BNF Basic
(1) 60 AMP borstelloos
(1) Motor van 4250-910Kv
(1) Servo van 23 gram
(1) Spektrum™ AR636 Sport-ontvanger met 6 kanalen
(1) instructies

Overzicht
De E-flite® Extra 300 1.3m is een prototype aerobatic model met onbeperkte mogelijkheden. Het volledig geschuimde model maakt niet alleen indruk door zijn grootte en legendarische uiterlijk, maar ook door een kogelvrije uitvoering. De lichtgewicht EPO-cel verbergt composietversterkingen die het model niet alleen duurzaam maken, maar ook de nodige kracht bieden voor precieze aerobatics. Digitale metalen tandwielservo's benadrukken de levensduur en zorgen ervoor dat de grote bedieningsoppervlakken in extreme hoeken kunnen buigen. Het sterke chassis en de grote wielen maken afslagen en landingen van gras net zo comfortabel als een verharde landingsbaan. Onder de motorkap bevindt zich een krachtige borstelloze motor met een kogelbestendige 60A-regelaar en de lichtgewicht houtpropeller levert een uitstekende boost en een scherpe respons op gascommando's. Het aantal onderdelen is beheersbaar en dus is het model sneller klaar voor de vlucht dan nodig is om de vereiste 4S-batterij op te laden. Stel het model in op "mild" of "wild" en geniet van de precieze aerobe manoeuvreerbaarheid en 3D-mogelijkheden die pro-piloten kunnen gebruiken om vlekkeloze vluchten te creëren. Al met al is deze Extra 300 een uitstekend model dat, ongeacht hoe je het wilt vliegen, het origineel eert.

AS3X®-ontvanger met optionele SAFE® Select-bescherming
Dit Bind-N-Fly® Basic-model heeft een 2,4 GHz DSMX-ontvanger met de AS3X-technologie (Artificial Stabilization - 3-aXis). Dit systeem werkt achter de schermen om invloeden zoals wind of turbulentie glad te strijken en geeft een hoge mate van stabiliteit en precisie, waardoor het gevoel van vliegen een veel groter en perfect uitgebalanceerd modelvliegtuig wordt.

Als dit je eerste realistische aerobatic-model met 3D-vaardigheden is of je wilt gewoon extra veiligheid bij de eerste vluchten met je nieuwe model, dan kun je de optionele SAFE Select-bescherming activeren.

De SAFE Select-technologie biedt u:

Transversale en longitudinale assen beperking

In deze modus wordt de beweging rond de dwars- en lengteas beperkt en wordt voorkomen dat het model op zijn rug draait. Het voorkomt ook een te steile klim of afdaling.
Automatische uitlijning

Dit keert automatisch terug naar de normale horizontale stand wanneer de sticks worden vrijgegeven. Deze functie is ook nuttig om de oppervlakken vlak te houden tijdens het opstijgen en landen.
Eenvoudige toewijzing van de schakelaar - geen programmering nodig.

Het toewijzen van een schakelaar op de zender aan de SAFE Select-functie is heel eenvoudig, vereist geen programmering en gebeurt in een paar seconden.

Kracht in overvloedKraft im Ãœberfluss
De borstelloze high-performance aandrijving bestaat uit een regelaar, motor en propeller, die in combinatie met een economische 4S LiPo-stuwkracht een overvloed aan stuwkracht bieden, waardoor de prestaties beter zijn dan die van het prototype. De lichtgewicht tweebladige houtpropeller voltooit het prestatiespectrum door een uitstekende balans tussen vermogen en gasgevoeligheid.

 

 

 

Voorbeeldig uiterlijkVorbildgetreues Aussehen
We hebben niet alleen bijzondere aandacht besteed aan de getrouwe lijnen van dit model, maar ook aan andere details, zoals gladde oppervlakken, benadrukte lijnen waar het origineel plaatverbindingen en onderhoudsflappen heeft of het kleurrijke kleurenschema met hoge herkenningswaarde is gerealiseerd. De cockpit scoort ook met een gesloten baldakijn, een impliciet instrumentenpaneel en een geschilderde pilootfiguur.

 

 

 

Robuust ontwerpRobustes Design
Het chassis met dikke draad en grote wielen maken het opstijgen en landen van grasbanen mogelijk, maar verdwijnen onder voeringen en wielschoenen, wat het levensechte uiterlijk niet verstoort. Composiet composietversterkingen bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid en kracht voor precieze manoeuvres en opwindende kunstvluchten

 

 

Extra 300 1.3m BNF Basic

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite EFlite Extra 300 1.3m BNF Bsc met AS3X en SAFE Selct (EFL115500)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.