Wegens vakantie geen koopavond!
Dinsdag 16 en Dinsdag 23 juli 2019 hebben wij ivm vakantie geen koopavond!

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Gmade 1:10 GOM GR01 Rock KIT Crawler

Gmade

Prijs: 399,95 374,95
Model: GM56000

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 uur tot 16:00 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

De GOM (vertaalt naar "Bear") heeft een lichtgewicht, extreem stijf buizenchassis dat er niet alleen extreem schaal uitziet, maar ook beschermt tegen schokken. De stuurservo is op het chassis gemonteerd en de stuurknuppel is geminimaliseerd om de best mogelijke stuurprestaties te leveren. De stofdichte ontvangerbox en de gemakkelijk toegankelijke batterijklep bieden voldoende ruimte voor uw componenten.

De frontgewichtsbalans van de GOM is ontworpen om de tractie naar de voorwielen te vergroten, het klimmen op steile hoeken te verbeteren en roll-overs te minimaliseren.

De 2-versnellingsbak en de transferbehuizing met ingebouwde graaffunctie zijn ontworpen om de schaal van het voertuig te verbeteren. De efficiëntie van de aandrijflijn is verbeterd door het transporthuis omlaag te brengen en de hoek van de aandrijflijn te verkleinen. De slipper met dubbele pad houdt het rechte tandwiel stevig en gelijkmatig vast, waardoor nauwkeurige instellingen eenvoudig te bereiken zijn.

De GA60-assen zijn structureel versterkt met een assenbundel om niet alleen het risico van breuk te verminderen, maar ook om een ​​grootschalig uiterlijk te geven. Ze zijn voorzien van Hi Steer Zero Ackerman knokkelarmen voor verbeterde speling en een kleine draaicirkel.

De ophanging maakt gebruik van 103 mm beluchtingsspoel-over-schokdempers voor soepel rijden op ruwe oppervlakken. Schoklichamen zijn CNC gefreesd en 3,5 mm schokassen zorgen voor een hoge duurzaamheid. De rebound kan worden afgesteld zonder de schokdemper te demonteren door simpelweg de dopschroef van de beluchtingsschok te gebruiken.

GT02-wielen en MT2202 2.2" -banden zijn inbegrepen. De carrosseriepanelen zijn helder, dus u kunt uw eigen unieke kleurenschema maken.

GMade GOM GR01 Rock Buggy Kenmerken:

Volledig chassis met buizenframe
2 Snelheidstransmissie
DIG-systeem
Voorgewicht-balans
Vierwielaandrijving
Chassis-montageservosysteem met Panhard-stang
Stofdichte ontvangerbox
Voorwaarts gemakkelijke toegang tot de batterijklep
Skid-plaat
Dubbele slipkoppeling
Eenvoudig aan te passen motorsteun
Hi-Steer zero ackerman knokkelarm
GA60-as
Dubbele schokdempers achteraan
XD-beluchting 103mm schokken
GMade MT2202 off-road banden
GMade GT02 beadlock-wielen
Interieur cockpitdetail

GMade GOM GR01 Rock Buggy Specificaties:

Schaal: 1/10de
Breedte: 318 mm
Hoogte: 248 mm
Lengte: 523 mm
Wielbasis: 380 mm
Bodemvrijheid: 88 mm
Gewicht (geen elektronica): 2kg

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Gmade Gmade 1:10 GOM GR01 Rock KIT Crawler

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.