Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Parrot ar drone 2.0

Prijs: 299,00
Model: parrot drone2.0

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

De Parrot AR Drone 2.0 is de gloednieuwe versie van de populaire AR Drone 1.0. Het is een quadrocopter welke te besturen is met een Iphone, Ipad, Ipod touch en Android tablets en smartphones die beschikken over een WiFi netwerk.
Door het ingebouwde stabiliteitsprogramma is de AR Drone zeer eenvoudig te vliegen en kan iedereen hem eenvoudig besturen. Met een druk op de knop stijgt de AR Drone op en blijft hij een meter boven de grond stil zweven. Je kan hem dan besturen door je smartphone of tablet te bewegen of via de knopjes op je scherm. Wil je landen dan klik je op landen en maakt de AR Drone automatisch een rustige landing.

De AR Drone 2.0 beschikt over een 720p HD camera en een vga camera ingebouwd. een camera is aan de voorkant gemo nteerd zodat je op het scherm ku nt zien waar u heen vliegt en de tweede camera zit aan de onderkant bevestigd. Deze camera's kunnen gebruikt worden om foto's te maken maar ook om filmpjes in HD Kwaliteit mee op te nemen. Via het menu in de applicatie kunt u de foto's en video's ook nog eens direct uploaden naar YouTube en Facebook. Zo kun je dus alle mooie gemaakte beelden direct delen met vrienden.

Wat is er bij de AR Drone 2.0 inbegrepen:

AR DRONE 2.0.
Hull voor indoor.
Hull voor buiten.
Stickers voor op de body's
Oplaadbare accu.
Oplader
Handleiding

 

pecificaties:

720p HD camera.
Foto en video opname.
Auto-pilot functie.
Topsnelheid +- 18KM per uur.
Bereik +- 50 Meter.
Foto's en video's delen via YouTube en Facebook.
Ingebouwde Gyroscoop v oor optimale stabiliteit.Hoogtesensor.
Vliegduur +- 12 minuten.
Oplaa dtijd 90 minuten.
WiFi netwerk
USB 2.0.
1Ghz 32 bit processor.
Geschikt voor gebruik op IOS en Android.
 

Reviews (0)

Reviews over Parrot ar drone 2.0

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen