Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

ProBoat Veles 29" Catamaran Brushless RTR PRB08029V2

Prijs: 489,00
Model: PRB08029V2

Afhalen in een winkel

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

ProductdetailsVeles 29" Catamaran Brushless RTR

De Veles 29-inch Catamaran bouwt voort op de erfenis van de Blackjack 29, maar heeft een volledig nieuwe romp en 2000kV motor, die de boot met 6S over het water jaagt met meer dan 80+ km/u. De Veles is perfect voor zowel beginners als professionals en zijn thuis zijn brede meren, waar hij zijn snelheid en behendigheid ten volle kan benutten.

Belangrijkste kenmerken
Watergekoelde elektronica
Met de hand gelamineerde GFK-romp
Uitneembaar interieur van kunststof
Extreem krachtige 2000kV 6-polige scheepsmotor
Verstelbare aluminium steun

In de doos
1. Veles 29 catamaranboot
(1) Spektrum ™ SLT3 2,4 GHz-zender
(1) Spektrum SR315 DSMR 3-kanaals ontvanger (vooraf geïnstalleerd)
(1) Dynamite® 120A Marine Brushless 2-6S ESC (vooraf geïnstalleerd)
(1) Dynamite Marine 2000Kv borstelloze motor (vooraf geïnstalleerd)
(1) Spectrum 3 kg plastic tandwielservo (vooraf geïnstalleerd)
(1) Gebruiksaanwijzing

Nodig om te voltooien
(2) 2S-3S 5000mAh, 50C LiPo-batterijen met EC5-connector
(1) Compatibele LiPo-oplader
(4) AA-batterijen voor de afstandsbediening
(1) LiPo-oplaadzak

Functies
Met de hand gelamineerde GFK-romp
Handgelamineerde GFK-luifel
Uitneembaar interieur van kunststof
Extreem krachtige 2000kV 6-polige scheepsmotor
Verstelbare aluminium steunpoot
Break-Away riem met wateropname
Nieuw propellerontwerp
Spektrum™ SLT3 2,4 GHz zender en ontvanger
Waterdichte stuurservo met hoog koppel
Watergekoelde elektronica

Overzicht
De Veles 29 inch catamaran ziet er net zo goed uit als hij is. Hoewel het in veel opzichten vergelijkbaar is met de Blackjack 29, heeft het een paar nieuwe trucs in petto - waaronder een gloednieuwe romp en een 6-polige 2000Kv-motor die efficiënter en zelfs krachtiger is. Bij een 4S LiPo brengt de motor de boot naar 70+ kilometer per uur, bij 6S ontketent hij een enorme kracht en haalt de boot snelheden van 80+ kilometer per uur. De Veles 29 Catamaran heeft een verstelbare en geanodiseerde inline propellersteun, offset roer met waterinlaat en een propeller van roestvrij staal en het model is zeer gemakkelijk te besturen dankzij de responsieve en voorspelbare handling. Of dit nu je eerste RC-boot is of dat je al jaren boten bestuurt, de enorme snelheid en fantastische vaareigenschappen van deze catamaran zullen je betoveren.

Handlaminierter GFK-Rumpf und Kabinenhaube

Met de hand gelamineerde polyester romp en luifel
De romp en luifel zijn gelamineerd met drie lagen GFK en zeer sterke hars, waardoor ze extreem robuust en duurzaam zijn! De hoge stijfheid van de romp maakt het vaargedrag voorspelbaarder, trekt beduidend minder krom dan kunststof rompen en is bestand tegen snelheden waarbij diepgetrokken rompen het moeten opgeven. Net als bij de originelen, die over het water racen in de off-shore races, zijn de polyester rompen van scheepsmodellen gebouwd voor een krachtige werking en bieden ze u een mega-rijervaring!

Optimiertes Rumpfdesign

Geoptimaliseerd rompontwerp
Het nieuwe rompontwerp heeft, net als de echte modellen, opnieuw ontworpen, getrapte "ride-pads". Deze treden geven de boot een soepeler vaargedrag en bieden dus nauwkeurigere stuurreacties. Het ontwerp van de romp combineert de beste eigenschappen van Pro Boat-modellen zoals de Miss Geico en de Blackjack 29. De kap is bevestigd met vier kartelschroeven om hem zelfs bij een crash goed gesloten te houden.

Herausnehmbarer Innenausbau aus Kunststoff

Uitneembaar interieur van kunststof
Bij de interieurconstructie van kunststof wordt in het interieur geen hout gebruikt. Om de onderdelen te onderhouden, hoeft u alleen maar de schroeven op de binneninrichting los te draaien en te verwijderen.

Leistungsstarker 2000kV 6-Pol Marine Motor

Krachtige 2000kV 6-polige scheepsmotor
Deze krachtige 36x56 mm motor heeft dezelfde kV als de motoren op onze andere 29-inch boten, maar biedt in combinatie met de nieuwe roestvrijstalen propeller, die bij de boot wordt geleverd, meer snelheid met minder cellen. U hoeft niet langer 6 cellen in te voegen om 6S-snelheden te krijgen!

Einstellbare Aluminium Propellerstrebe

Verstelbare aluminium steun
Met de verstelbare aluminium propellersteun kunt u de boot perfect aanpassen aan veranderende water- en windomstandigheden voor optimale prestaties. De platte onderkant van de propellersteun werkt als een trimvlak en maakt de instellingen veel nauwkeuriger en met deze nieuwe propellersteun hebben zelfs kleine aanpassingen een groot effect.

Break-Away Ruder mit Wasseraufnahme

Break-Away roer met wateropname
De Veles maakt gebruik van een losbreekbaar roer, dat het roer en de spiegel beschermt tegen drijvende voorwerpen of in het geval dat de boot aan de grond loopt. De wateropname helpt om de elektronica te koelen, zelfs bij lage snelheden en verhoogt de stroom bij het vooruit varen.

Spektrum SLT3 2.4GHz Fernsteuerung

Spektrum™ SLT3 2,4 GHz afstandsbediening
De 3-kanaals zender SLT3 biedt alles wat u nodig heeft voor een betrouwbare, veilige besturing. De individueel instelbare functies omvatten stuur- en gasklepregeling, stuuruitslag en gasbegrenzing. De bedieningslay-out is volledig intuïtief, d.w.z. alle bedieningselementen zijn perfect gepositioneerd, zodat ze snel kunnen worden bereikt wanneer dat nodig is, zonder in de weg te zitten tijdens het varen. Dankzij het lage totaalgewicht van de SLT3-zender kunt u de hele dag varen zonder moe te worden. Het stuur is bedekt met schuim voor een antislip grip en er is ook een praktische houder voor het bevestigen van een koord, zodat u zich kunt concentreren op het varen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u de zender laat vallen of beschadigt.

Wasserdichtes High-Torque Servo

Waterdichte servo met hoog koppel
De stuurservo met hoog koppel geeft u zekerheid omdat hij de boot altijd op de door u ingestelde koers houdt, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Approximate Assembly Time No assembly required
Battery Sold Separately
Beam 10.5" (267 mm)
Charger Sold Separately
Completion Level Ready-To-Run
Drive System Flex Shaft
Hull Height Catamaran
Hull Material Fiberglass
Motor Size 6-pole 2000Kv
Motor Type Brushless
Product Length 29" (737 mm)
Product Weight 5.25 lbs (2380g)
Propeller Size 1.7 x 1.6 (43 x 63.5mm)
Radio Included
Receiver Included
Speed Control Included
Steering Offset Rudder
Trim Scheme Colors White and Silver Decals

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over ProBoat ProBoat Veles 29" Catamaran Brushless RTR PRB08029V2

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.