Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

E-Flite Ultimate 3D 950 mm SmartT BNF Basic met AS3X en Safe (EFL16550)

Prijs: 319,99 303,99
Model: EFL16550

Afhalen in een winkel

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

DE ULTIEME ULTIMATE

Met zijn onmiskenbare profiel en opwindende prestaties heeft de Ultimate het respect van de piloot voor de kunstvliegvaardigheden van een tweedekker als model veiliggesteld. Gordon Price bouwde de eerste 10 Dash "Ultimate" halverwege de jaren tachtig en nam de 10-300 op het Aerobatics World Championship 1988. E-flite® bracht Ultimate2 uit in 2015 en kreeg lof en erkenning van RC voor zijn solide aerobatic-prestaties en 3D-mogelijkheden Piloten van over de hele wereld. Met Ultimate 3D heeft E-flite® de beproefde cel nu naar de huidige stand van de techniek gebracht. De nieuwe aandrijflijn biedt betere prestaties met 3S en ballistische prestaties bij gebruik van een 4S-batterij. Krachtige en snellere ondersteuning van metalen tandwielservo's De BNF® Basic-versie met de AR637TA-ontvanger biedt full-range telemetrie met realtime gegevens zoals accuspanning, stroom, temperatuur enz. Uitgerust met een 60A Spektrum ™ Avian ™ Smart-controller Regulator een stuwkrachtomkeerinrichting voor betere bediening op de grond en andere functies als een compatibele afstandsbediening is ingesteld.

Functies

  • Innovaties en upgrades bieden verbeterde vliegeigenschappen, nauwkeurigere kunstvliegen en compromisloze 3D-mogelijkheden
  • Extra grote roeren met extreme buigingen in combinatie met vortexgeneratoren verbeteren de 3D-prestaties
  • Speciaal afgestemde motor die compatibel is met 3S en 4S LiPo's zonder dat er extra aanpassingen en upgrades nodig zijn
  • 60A Spectrum ™ Avian ™ Smart Controller biedt compatibele ontvangers en afstandsbedieningen met real-time gegevens zoals accuspanning, temperatuur en andere telemetriegegevens, evenals een stuwkrachtomkeerfunctie. (7+ kanalen vereist voor reverse thrust)
  • Spektrum ™ AR637TA-ontvanger voor volledige telemetrie en marktleidende DSMX®-technologie
  • Makkelijk te vliegen dankzij de schakelbare SAFE® Select-houdingsbeperking
  • Ongeëvenaarde vluchtstabiliteit dankzij de exclusieve AS3X®-technologie
  • Vier (4) in de fabriek voorgeïnstalleerde snellere en sterkere metalen tandwielservo's met kogelverbindingen
  • Montage van de vleugels zonder gereedschap door snelsluitingen voor eenvoudig transport en opslag
  • Lichte en robuuste EPO-cel met holle kern met glasvezelversterking.
  • Fabrieksafwerking met een nieuw schema en spannende graphics

VLIEG TAM OF WILD!

Uitgerust met de nieuwste innovaties en upgrades, legt de E-flite® Ultimate 3D dubbeldekker de lat hoger voor schaal en kunstvliegen tot 3D-prestaties. Sterkere en snellere metalen tandwielservo's en kogelkoppelingen bieden u nauwkeurige en scherpe controle, terwijl de symmetrisch afgeschuinde scharnieroppervlakken enorme afbuigingen mogelijk maken voor extreme 3D-prestaties. De nieuwe 3S EN 4S-compatibele aandrijflijn, met een speciaal afgestelde propeller en motor, levert een overvloedig vermogen en onbeperkte klimprestaties zonder verdere aanpassingen. Met de Spektrum ™ Avian ™ 60A Smart Controller in combinatie met de AR637TA-ontvanger in de BNF®-versie, krijgt u alle belangrijke informatie, zoals accuspanning, stroom, temperatuur en andere informatie direct op het display van uw compatibele afstandsbediening via telemetrie over het volledige bereik. Met een 7+ kanaals afstandsbediening kunt u extra functies gebruiken, zoals stuwkracht achteruit voor een betere bodembehandeling en andere unieke eigenschappen. De holle kern EPO constructie, versterkt met glasvezel, biedt u een lichte maar robuuste cel, die reeds af fabriek is voorzien van een indrukwekkende afwerking. En zodat je snel de lucht in kunt, kost de lijmvrije montage van de Ultimate 3D minder tijd dan het opladen van de accu. De vleugels worden zonder gereedschap gemonteerd en gedemonteerd, waardoor de Ultimate 3D gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is. Dit maakt het de meest praktische en beste keuze voor bijna alle piloten die op zoek zijn naar hun eerste of volgende tweedekker.

Nog nodig
Volledig bereik 5-7 + Kanal Spektrum ™ DSMX® / DSM2®-compatibele afstandsbediening
3S 11,1V of 4S 14,8V 1800-2700mAh LiPo met EC3 ™ of IC3 ™ connector
Compatibele LiPo-oplader

leveringsomvang
(1) E-flite® Ultimate 3D 950 mm met:
(1) Spektrum ™ Avian ™ 60A borstelloze slimme controller (vooraf geïnstalleerd)
(1) Borstelloze externe rotormotor (vooraf geïnstalleerd)
(4) Metalen tandwielservo's met hoog koppel (vooraf geïnstalleerd)
(1) Spektrum ™ AR637T 6-kanaals (vooraf geïnstalleerd)
(1) Gebruiksaanwijzing

Ultimative Fähigkeiten

Ultieme vaardigheden
Symmetrisch afgeschuinde scharnieroppervlakken zorgen voor maximale roeruitwijkingen op alle bedieningsoppervlakken voor indrukwekkende manoeuvreerbaarheid en 3D-kunstvliegvermogen. Vortex-generatoren verbeteren de prestaties en bediening, zodat u het model zo wild of tam als u wilt kunt vliegen - of het nu gaat om schaal, sport, nauwkeurige kunstvliegen of het volledige 3D-programma.

Ultimative Power

Ultieme kracht
De in de fabriek geïnstalleerde borstelloze aandrijflijn bestaat uit een 60A Spectrum ™ Avian ™ Smart-controller, een speciaal afgestelde motor en afgestemde propeller en levert al een overvloed aan vermogen op een 3S LiPo. Als je een 4S LiPo gebruikt, heb je extra kracht en onbeperkte klimprestaties voor 3D-vluchten zonder dat je extra upgrades of aanpassingen nodig hebt.

Ultimative Robustheit

Ultieme robuustheid
De glasvezelversterkte EPO holle kern constructie maakt een extreem lichte maar zeer robuuste cel mogelijk. De snellere en sterkere metalen tandwielservo's van de Ultimate 3D, in combinatie met de ingebouwde kogelkoppelingen, bieden u langdurige en nauwkeurige controle.

Ultimative Zweckmäßigkeit

Ultieme bruikbaarheid
Volledig zonder lijm kunt u de Ultimate 3D sneller laten vliegen dan nodig is om de batterij op te laden. Hoewel hij in bijna elke auto past, kunnen de vleugels zonder gereedschap in een oogwenk worden gedemonteerd. Hierdoor is het model nog makkelijker te vervoeren en op te bergen. Pinnen bevestigen de stutten en duimschroeven houden de vleugels aan de romp.

Smart Technologie

Slimme technologie
De Ultimate 3D is uitgerust met de exclusieve Spektrum ™ Avian ™ Smart-controller. Deze controller biedt u via telemetrie in realtime een verscheidenheid aan belangrijke informatie. Bij gebruik van een compatibele ontvanger zoals de AR637TA en een afstandsbediening met Spektrum AirWare ™ (bijv.DX6e en 8e, DX6 G2 / 3 en 8 G2, de DX9, iX12, iX20 en andere) kun je onder andere motorsnelheid, accuspanning en meer tijdens de vlucht aflezen. Daarnaast biedt de controller een optionele stuwkrachtomkering voor een betere bediening op de grond (7+ kanalen zijn vereist om deze functie te kunnen gebruiken).

ie Vorteile des Bind-N-Fly Fertigstellungsgrads

De voordelen van de Bind-N-Fly®
Heeft u al een Spektrum ™ -zender? Met Bind-N-Fly (BNF) -modellen ben je nog sneller in de lucht en krijg je de best mogelijke vliegervaring gemakkelijker dan ooit. De modellen worden geleverd met een volledig geïnstalleerd aandrijfsysteem, servo's en een 2,4 GHz ontvanger van Spektrum. Het enige wat u hoeft te doen is de ontvanger te binden met een compatibele zender, de eindmontage uit te voeren en u bent klaar om te vliegen!

Exklusive Technologien

Exklusive Technologien

Exclusieve technologieën
De Ultimate 3D is uitgerust met de exclusieve AS3X®- en SAFE® Select-technologieën. Achter de schermen zorgt AS3X ervoor dat de invloed van wind en turbulentie in balans is. Het resultaat is stabiliteit en precisie, wat je het gevoel geeft dat je een groter en perfect op elkaar afgestemd vluchtmodel stuurt. De optionele SAFE® Select biedt u een houdingsbeperking en automatische uitlijning van het model. Beide functies kunnen met een druk op de knop worden uitgeschakeld. Als je SAFE Select helemaal niet wilt gebruiken, is het voldoende om de ontvanger normaal te binden en blijft alleen de AS3X actief.

E-flite Ultimate 3D 950mm with Smart Technology

Fahrwerk: Festes Hauptfahrwerk und lenkbares Spornrad
Montagezeit ca.: Weniger als 1 Std.
Technologie: AS3X,SAFE Select
Vorfertigungsgrad: BNF Basic (ohne Akku & Ladegeraet)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite Ultimate 3D 950 mm SmartT BNF Basic met AS3X en Safe (EFL16550)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.