Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Tamiya T58663 1/10 R / C Toyota Hilux Extra Cab CC-01

Tamiya T58663 1/10 R / C Toyota Hilux Extra Cab CC-01

Tamiya

Prijs: 224,99
Model: T58663
Accu:

Batterijen Handzender:

Servo:

Snellader:

Zender:

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

1/10 R / C Toyota Hilux Extra Cab CC-01

Dit model herschept de klassieke Toyota Hilux in de vorm van een nieuwe carrosserie van polycarbonaat, gemonteerd op het betrouwbare en leuke CC-01 cross-country chassis. De kit toont de 8e generatie van de Hilux-auto, die in 2015 werd uitgebracht, met name een speciale full-size versie van de Extra Cab die Toyota's Britse divisie in de kleuren van Tamiya's legendarische Bruiser had gemaakt als eerbetoon aan ons model. Het verscheen ook in enkele spraakmakende pr-activiteiten in Groot-Brittannië.

CC-01 Chassis
Het uitstekende grondknikbare, lange slag-ophangsysteem bestaat uit dubbele draagarmen aan de voorkant en achterste 4-link rigide opstellingen en is uitgerust met 4 oliedempers. Zeer betrouwbaar en efficiënt voltijds 4WD-systeem met een motor aan de voorzijde, die via de versnellingsbak en via de cardanas via kruiskoppelingen vermogen naar de voorwielen overbrengt. Voor- en achterdifferentiëlen zorgen voor soepel bochtenwerk. Voor nog betere off-road prestaties op ruw terrein, kan het achterdifferentieel tijdens de montage worden vergrendeld. Realistische blokpatroonbanden zijn gemonteerd op met metaal beklede wielen.

Montagepakket met 1/10 schaal R / C-model. Lengte: 465 mm, breedte: 200 mm.
De robuuste Hilux Extra Cab-vorm is afgebeeld in lichtgewicht en duurzaam polycarbonaat, met een afzonderlijke metalen zijspiegel en lichte behuizing.
Inclusief 2 witte (koplamp) en rode (achterlicht) LED's van 5 mm diameter en de LED Light Unit. Opmerking: de lichtbakjes van het model kunnen worden uitgerust met maximaal 6 LED's aan de voor- en achterkant
Met metaal beklede wielen worden gecombineerd met realistische banden met een authentiek loopvlakpatroon.
Het CC-01-chassis is uitgerust met een full-time 4WD-systeem en dubbel wishbone aan de voorzijde, achterste 4-linkse stijve ophanging uitgerust met 4 CVA oliedempers.
267 mm wielbasis.
Een uitgebreid assortiment optionele onderdelen is beschikbaar om het CC-01-chassis aan te passen.
Bevat 540-type brushed motor.
Omvat Tamiya TBLE-02S ESC (elektronische snelheidsregeling) Geschikt om sensorloze borstelloze motoren en borstelmotoren te gebruiken. (21,5 BL-motorgrens omdraaien) (23 keer de limiet van de borstelmotor omdraaien)
Vereist: 2-kanaals radio, servo, 7.2volt accu en oplader en Tamiya PS-verf

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Tamiya Tamiya T58663 1/10 R / C Toyota Hilux Extra Cab CC-01

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.