Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Team Corally - RADIX XP 6S - Model 2021 - 1/8 Buggy EP - RTR - Brushless Power 6S - No Battery - No Charger LAATSTE SHOWMODEL!

Team Corally

Prijs: 529,00 399,00
Model: C-00185-R

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Gedetailleerde info
Radix 6 XP 6S racebuggy

Ervaar radicale prestaties met de Radix 6 racebuggy van Team Corally!

Er zijn maar weinig RC-ervaringen die de ongeëvenaarde snelheid, besturing, duurzaamheid en prestaties van een premium 1/8 schaal elektrische 4WD-buggy kunnen evenaren. De nieuwe Radix 6 XP 4WD borstelloze buggy op schaal 1/8 van Team Corally levert dit en meer in een handig RTR-pakket! Met behulp van een 4-6S LiPo-bron om de meegeleverde 2050KV borstelloze motor van stroom te voorzien, kun je de baan of het bash-terrein volledig domineren. Wil je racen? Het hoeft geen verrassing te zijn dat de Radix 6 XP een perfect capabele wedstrijdrace-auto op instapniveau is voor gebruik in Sportsman 1/8 Electric 4WD Buggy Racing (met 4S-kracht).

Gebruikmakend van een duurzame, efficiënte, volledig metalen vierwielaandrijving, volledig onafhankelijke ophanging, racechassis en een aerodynamisch, high-downforce race-carrosserieontwerp, is dit de ultieme elektrische 1/8 buggy voor iedereen die op zoek is naar geweldige snelheden, onovertroffen handling en duurzaamheid om bijna race- of bashing-omstandigheden te overleven.

Rijden in alle seizoenen, altijd en overal
De Team Corally Radix 6 XP Racing Buggy is voorzien van een volledige reeks waterbestendige elektronica, dus hij is klaar om onder vrijwel alle omstandigheden te rijden. De ESC is niet alleen bestand tegen opspattend water en modder, maar ook de stuurservo en ontvanger worden tegen de elementen beschermd door speciale waterbestendige PCB-coatings. De ontvanger wordt verder beschermd door een verzegelde behuizing ter bescherming tegen stof, modder en vocht. Natuurlijk zijn met rubber afgedichte kogellagers van luchtvaartkwaliteit standaard op de Radix 6 XP, wat betekent dat u vrijwel overal en onder vrijwel alle omstandigheden kunt rijden
(Let op: er mag geen RC-voertuig worden bestuurd of ondergedompeld in water of modder. Wees voorzichtig bij het rijden in extreme omstandigheden, en goed onderhoud zoals schoonmaken en smeren moet plaatsvinden na het rijden in modder, water of in de buurt van zout water.)

Chassis in racestijl voor extreme prestaties
Geïnspireerd door professionele racemachines van het hoogste niveau in de RC-industrie, gebruikt de Radix 6 XP een aluminium chassis in pan-stijl voor de meest efficiënte en duurzame chassislay-out. Met een geoptimaliseerde voorspanning van het voorwaartse gewicht worden de zwaarste aandrijflijncomponenten en andere systemen zo dicht mogelijk bij de voorkant gehouden. Robuuste, driehoekige voorste en achterste chassisbeugels bieden extra stijfheid waardoor de aluminium schokbrekers met grote boring en HiCC8-composietophangingsonderdelen kunnen presteren zonder de negatieve effecten van chassisplaatflexie. De versterkte zijbeschermers van composietmateriaal hebben geïntegreerde voorste steunen om de carrosserie van polycarbonaat extra te beschermen. Het exclusieve SPL-systeem van Team Corally beveiligt schokveersticks en voorkomt verkeerde uitlijning van de veer tijdens extreme compressie / rebound, terwijl het innovatieve RSP Sway Bar-systeem de Radix 6 in hoeken geplant houdt en een consistente behandeling op alle oppervlakken garandeert.

Enorme 2050KV borstelloze kracht
Met een Team Corally Kuron 2050KV 4-polige motor gemonteerd op een torsiebestendige tweedelige aluminium schuifbevestiging, kunt u erop vertrouwen dat u maximale snelheden bereikt voor big-air stunts! De motor is uitgerust met een pinion van gehard staal, dat past op een tandwiel van gehard staal op het middelste differentieel.
Op zoek naar opmerkelijke topsnelheden door de trekker over te halen? Snelheden van meer dan 100 km / u (60+ mph) zijn eenvoudig - plaats gewoon de juiste batterij!

LiPo Power Ready
De batterijhouder van de Radix 6 is geschikt voor batterijpakketten in alle gangbare maten en is verstelbaar voor maximale veelzijdigheid. De veelzijdige Team Corally Kuron 2050KV-motor kan 4S-6S LiPo-batterijen gebruiken om de prestaties op elk oppervlak of onder alle omstandigheden te optimaliseren!

Duurzaam stalen aandrijfsysteem met drie vloeistofgevulde differentiëlen
Zoals gewoonlijk alleen te zien op premium RC-voertuigen op wedstrijdniveau, is de Radix 6 uitgerust met met siliconenvloeistof gevulde en afgedichte limited-slip differentiëlen voor, midden en achter die ervoor zorgen dat het volledige vermogen van de 2050KV Kuron-motor naar de grond komt. . Met eenvoudige verwijdering en onderhoud kunt u zelfs elk differentieel afzonderlijk afstemmen om de hoeveelheid tractie aan beide uiteinden van de buggy te verfijnen! Binnenin vind je een complete set metalen tandwielen en outdrive cups die aansluiten op stalen centrale aandrijfassen. De voorkant wordt aangedreven door CVD-aandrijfassen, terwijl de achterkant wordt aangedreven door robuuste metalen dogbones, waarbij de hele aandrijflijn wordt ondersteund door 8x16x5mm rubberen kogellagers van ruimtevaartkwaliteit voor maximale efficiëntie en duurzaamheid.

Premium middendifferentieel van gelegeerd / staal
Het kritische middendifferentieel dat op de Radix 6 XP wordt gebruikt, heeft een behuizing van aluminiumlegering en een duurzaam, stalen tandwiel voor onovertroffen prestaties en betrouwbaarheid. De metalen behuizing zorgt voor een optimale uitlijning van de interne tandwielsamenstelling door de warmteafvoer te verbeteren en vloeistofverlies te elimineren, terwijl de stalen tandwieloverbrenging zorgt voor maximale vermogensafgifte en weerstand tegen beschadiging door vuil of puin.

Handige stuurstangen uit één stuk en bovenste ophangingsverbindingen
De Radix 6 XP is voorzien van composiet HiCC8 nylon composiet schakels met gevangen draaibare kogels om een ​​juiste uitlijning te garanderen met een ideale ophanging en stuurgeometrie.

Geoptimaliseerde race-ophanging
De Radix 6 XP heeft een robuuste voorwielophanging in de vorm van een pivot-kogel die gebruik maakt van stalen scharnieren en stuurspanners, naast stevige composiet draagarmen. De achterwielophanging is voorzien van composiet buitenboordmotornaven en eendelige composiet bovenste ophangschakels. Op elke hoek zorgen duurzame HiCC8 composiet draagarmen en van schroefdraad voorziene, instelbare 16 mm grote oliegevulde schokdempers voor een zachte, soepele bediening.

All-Terrain-banden voor hoge snelheden
De banden die op de Radix 6 worden gebruikt, hebben een binnenvoering van schuimrubber en zijn gelijmd op superstevige multispaaks wielen die zijn bevestigd aan 17 mm zeskantige aandrijfnaven. Het innovatieve, multi-surface loopvlakpatroon voelt zich thuis op vuil of asfalt en is gemaakt van een gepatenteerde rubbersamenstelling die een geweldige voorwaartse beet en grip in de bochten biedt, terwijl het opblazen wordt geminimaliseerd voor maximale controle bij elke snelheid en onder alle omstandigheden.

Varioprop S2R Stuurbediening
De Radix 6 wordt volledig bestuurd door de ergonomisch ontworpen radiozender met pistoolgreep, die is voorzien van de nieuwste 2,4 GHz-technologie voor storingsvrije bediening op een afstand van 300 meter. Het realistische stuurwielontwerp maakt rijden intuïtief en comfortabel. De pistoolgreeptrekker biedt perfecte controle over het gaspedaal, met vooruit- en achteruitregeling gecombineerd in één enkele bediening. Leren hoe je de Radix 6 bestuurt gaat snel en gemakkelijk met de S2R controller!

De Radix 6 XP RTR is een innovatieve, duurzame, multifunctionele machine voor elk terrein! Als je geniet van de gestroomlijnde looks, ongeëvenaarde prestaties en vlijmscherpe bediening die slechts 1/8 buggy's kunnen leveren voor aanvallende tracks, bash-spots of het maken van geweldige sprongen over het ruigste landschap ... kijk dan niet verder dan de Radix 6 XP!

Radix 6-functies:
• 100+ km / u (60+ mph) mogelijk
• In de fabriek gebouwde 1/8 schaal wedstrijdbuggy met elektronica, carrosserie en banden gemonteerd
Team Corally TOROX 185 ESC 4-6S met LiPo-laagspanningsbeveiliging (programmeerbaar)
• Team Corally Kuron 2050kV 4-polige borstelloze motor (4-6S-bediening)
Varioprop CRHV-7225 High Torque, High Voltage Digital Servo met metalen tandwielen en 25 kg koppel
• Ergonomische Varioprop S2R-zender, met storingsvrije 2,4 GHz-technologie
• Aluminium servo-arm voor precisie en kracht
• 3 mm 7075 aluminium stuurplaat van Ackermann
• Aparte spatwaterdichte en stofdichte elektronicabox met transponderhouder
• Verstelbare batterijhouder voor alle gangbare LiPo-batterijen
• Volledige set met rubber afgedichte kogellagers van luchtvaartkwaliteit
• Extra grote 8 x 16 x 5 mm transmissiekogellagers
• Tandwiel en motorpinion van gehard staal
• Drie afgedichte metalen differentiëlen afzonderlijk gevuld met siliconenvloeistof
• Aluminium / stalen middendifferentieel
• Snelle en gemakkelijke diff-toegang
• 2-delige aluminium motorsteun met composiet tandwielkap
• 46T stalen tandwiel
• Volledig hard gecoate metalen aandrijflijn
• Extra aan het oppervlak geharde stalen CVD-koppelingen vooraan
• Aluminium 17 mm inbusbouten
• Met olie gevulde 16 mm aluminium Big Bore schokbrekers met schroefdraad
• Exclusief vergrendelingssysteem met schokveer
• CNC aluminium schoktorens, 5 mm achter / 4 mm voor
• Verstevigingsplaat voor bovenarm van legering
• Onafhankelijke Pivot Ball voorwielophanging
• Onafhankelijke achterwielophanging met dubbele draagarmen
• Geoptimaliseerde, op maat gemaakte composietonderdelen
• Zwaar uitgevoerde ophangschakels en trekstangen uit één stuk van composietmateriaal
• Aluminium ophangbeugels met composiet afdekking
• Team Corally RSP stabilisatorstangsysteem voor en achter
• Aluminium chassisplaat
• Zwaar uitgevoerde chassisbeugels voor en achter
• Versterkte chassiszijbeschermers met geïntegreerde carrosseriebescherming
• Voorbumper met extra schokabsorberende chassisbescherming
• Versterkte vleugel met hoge neerwaartse druk en vleugelmontage
• In de fabriek gelijmde high-speed banden met laag profiel op zwarte 5-spaaks composiet wielen
• Duurzame en aantrekkelijke behuizing van polycarbonaat met print
• Veel optionele tuning-onderdelen beschikbaar voor individuele aanpassing

Brandname: Team Corally
Scale: 1/8 Scale
Motor Type: 2050kV 2-6S 4-pole brushless motor
Car Model Type: Electric Powered 4WD Racing Buggy RTR - 6S Brushless Power
Weight (g): 3370 g
Wheel base (mm): 326 mm
Length (mm): 497 mm
Width (mm): 305 mm
Transmission: 4WD Shaft Driven
Ball Beared: Full set of ball bearing
Height (mm): 175 mm
ESC Type: Waterproof 7.2 - 22.2 V brushless - programmable with LiPo cut off
Servo Type: Digital - High Voltage - Metal Gear - 25 Kg Torque
Battery Type: Not included
Battery tray dimensions: (LxWxH): 143x50.5x50 mm
RC functions: Right/left/forward/brake/reverse
Charger: Not included
Required items: Four (type AA) batteries 7.2-22.2 V battery with XT90-connector Charger
 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Team Corally Team Corally - RADIX XP 6S - Model 2021 - 1/8 Buggy EP - RTR - Brushless Power 6S - No Battery - No Charger

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.