Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Bigfoot No. 1 TQ 2,4GHz LED-verlichting (incl. batterij/oplader) Een krachtige 4-amp 12V DC snellader wordt geleverd in de doos voor snel opladen in het veld. Een optionele 40-watt AC-adapter #2976 (apart verkrijgbaar) verandert een gewoon stopcontact in een robuuste stroombron voor de meegeleverde 4-amp NiMH-snellader.

Traxxas

Prijs: 279,95
Model: TRX36034-61
Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers::

Extra Accu:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

Snellader:

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

BIGFOOT® No. 1
The Original Monster Truck®

BIGFOOT No. 1 Special Edition (#36034-1) Front Three-Quarter View (BLUEX Edition)

"The Original Monster Truck" blijft zijn iconische naam voort zetten, maar met een moderne twist. Dit is BIGFOOT voor de volgende generatie. Het gaat niet alleen over het rijden op de top van geparkeerde auto's, de volgende generatie BIGFOOT is gebouwd voor snelheid, kracht, en big air.

Op basis van de 2WD Stampede met zijn bewezen duurzaamheid en betrouwbare prestaties, de BIGFOOT komt volledig geassembleerde uit de doos, waterdicht, en Ready-to-Race™. Deze heavy-hitter is klaar voor-achterklep slepende  wheelies en grote sprongen. Een gespierde, op woestijn-truck geïnspireerde body, rijdt overal door zijn bodemvrijheid. Veel vermogen en prestaties maken deze monster truck zeker een winnaar in de arena. Dit is monster truck rijplezier met een geschiedenis die telt.

Terra Groove-banden en wielen in Beadlock-stijlBIGFOOT No.1 (#36034-61) Terra Groove Tires and Beadlock-Style Wheels
Robuuste banden die speciaal zijn ontwikkeld voor Traxxas-monstertrucks om het "handgesneden" uiterlijk van de loopvlakken op ware grootte na te bootsen, en zijn gegoten in een unieke samenstelling die aansluit op maximale acceleratie en geweldige grip op een breed scala aan oppervlakken, waaronder vuil, gras, bestrating en rotsen. Deep-dish wielen met bead-lock details maken de agressieve, authentieke look compleet.

Titan® 12-Turn 550 Gemodificeerde Motor

 

BIGFOOT wordt geleverd met een krachtige Titan 12T 550 gemodificeerde motor met interne koelventilator. Een primeur voor deze klasse van trucks. De Titan's over-sized armatuur (30% meer in vergelijking met 540-sized armaturen) is uitgerust met 12-turns zuiver koperdraad voor groot koppel en verhoogde power-handling mogelijkheden. Lagere bedrijfstemperaturen worden bereikt dankzij de geïntegreerde ventilator. De Titan 12T heeft weinig onderhoud nodig en is ontworpen voor consistent koppel en hoge snelheden run na run, zonder te verbleken.

Beyond the specs, is de Titan 12T gemaakt voor stenen brekend koppel, hardcore wheelie lanceringen, explosieve sprongen, en zowat elke andere 4-wheel plezier dat echte paardenkrachten vereist.

Bigfoot Classic (#36034-1) Straight 3qtr Rear ViewBIGFOOT No. 1 (#36034-1) High Three-Quarter View (BLUE)

Bigfoot Classic (#36034-1) Straight Front View

Bigfoot Classic (#36034-1) Straight 3qtr Rear ViewBIGFOOT No. 1 (#36034-1) High Three-Quarter View (BLUE)

 

Traxxas 4-amp DC Peak Detecterende Snel Lader

BIGFOOT is voorzien van een 4-amp piek detecterende lader voor snel, gemakkelijk, zorgeloos opladen. De lader maakt gebruik van een 12-Volt DC stopcontact voor het opladen in het veld. De briljante LED geeft laadstatus terwijl de batterij wordt opgeladen. De piek detecteren lader is geoptimaliseerd voor het opladen van Traxxas Power Cell NiMH accu's. Sluit gewoon de meegeleverde Power Cell batterij aan voor een perfecte lading, run na run.

 

Traxxas Power Cell NiMH Batterij met iD™

BIGFOOT is voorzien van een echte-iD uitgeruste Power Cell NiMH accu ervoor zorgt dat u alle prestaties die is ontworpen in uw Traxxas model kunt ervaren. Accessoire Traxxas iD opladers (apart verkrijgbaar) automatisch detecteren Traxxas iD Power Cell batterijen en stellen automatisch in voor ongeëvenaarde oplaad veiligheid en om eenvoud te optimaliseren. Power Cell packs zijn geoptimaliseerd voor free-flowing kracht en maximale punch met premium kwaliteit, lage weerstand cellen; flexibele, silicone-mantel 12-gauge draad; heavy-duty gelaste tabs; en Traxxas 'high-output, verguld, gepatenteerde, High-Current Connectors. Precisie assemblage met aantrekkelijke, individueel verpakte cellen en duidelijke overwrap voltooien het Traxxas Power Cell-pakket. Voor nog meer snelheid en runtime, is een volledige lijn van optionele Traxxas iD Power Cell NiMH en LiPo batterijen verkrijgbaar. Power Cell batterijen zijn Traxxas gecertificeerd om de prestaties en snelheid gemanipuleerd in elke Traxxas voertuig te maximaliseren.

XL-5 Electronic Speed Control

Ontworpen en gebouwd door Traxxas, de XL-5 Electronic Speed Control herkent de elementen terwijl hij vlot stroom levert aan de motor. Deze high-performance ESC zit vol met indrukwekkende specificaties die normaal alleen op duurdere high-end units beschikbaar zijn. De XL-5 is voorzien van een volledig waterdicht design, een laag voltage detectie voor compatibiliteit met 2-cell LiPo accu's, drie gas profielen, thermische uitschakeling bescherming, 4-7cell NiMH en 2-cell LiPo compatibiliteit, en ingebouwde BEC. Hoge frequentie operatie in combinatie met ultra-lage weerstand maken van de XL-5 een efficiënte en ultra-soepele volledig proportionele snelheidsregeling. Een exclusieve functie op de XL-5 is de gepatenteerde Training Mode™. Dit profiel reduceert het totale vermogen van de XL-5 met 50% waardoor het makkelijker voor jonge of nieuwe chauffeurs is om hun controle vaardigheden te ontwikkelen voordat ontketenen full-power werking.

De XL-5 wordt vervaardigd door Traxxas onder de hoogste kwaliteit en ondersteuning.

Precisie 2.4GHz Controle

Met het TQ™ 2.4GHz radio-systeem, kun je gewoon overschakelen naar een ander model. Er zijn geen kanalen of frequenties te beheren, zodat de nadruk ligt op het hebben van plezier. ergonomisch ontwerp van de TQ is comfortabel voor de hele dag rijden, en de strakke lijnen worden versterkt door een interne antenne die is ongevoelig voor schade.

 

BIGFOOT No.1 (#36034-61) Side View

Waterproof Receiver Box

Bigfoot innovatieve ontvanger is volledig waterdicht, maar toch is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot het onderhoud van de ontvanger. Het exclusieve gepatenteerde ontwerp heeft een 3-kanaals micro-ontvanger die gewicht bespaart en zorgt voor betrouwbare, lange-afstands R/C prestaties.

 

Drie Kanalen Micro Receiver

Een drie-kanaals Traxxas micro-ontvanger geeft u extra ruimte om te groeien! De 3-kanaals micro-ontvanger is voorzien van twee servo-poorten, eliminerend de behoefte aan een Y-harnas.

 

 

Revo®-Spec Torque-Control™ Slipper Clutch

Revo technologie wordt gebruikt om het toegenomen vermogen van de Titan 12T motor te beheren. De Torque-Control slipper clutch maakt gebruik van speciale semi-metalen frictiemateriaal en vinnen met aluminium drukplaten om warmte af te voeren en consistente traction control. De semi-metalen frictiemateriaal blijft stabiel over een breed temperatuurbereik om een soepele, lineaire betrokkenheid waarop u kunt rekenen, run na run . Spur tandwielen kunnen worden verwijderd en vervangen zonder de slipper aanpassing.

BIGFOOT No. 1 Special Edition (#36034-1) Side View
 
 
Bigfoot (#36034-61) LED Lights
Nieuwe LED-verlichting
BIGFOOT nr. 1 bevat nu standaard led-verlichting voor meer plezier in het donker. Dikke slagvaste bumpers beschermen de lampen tegen crashschade met een volledig waterdichte constructie voor plezier in alle weersomstandigheden.
 

QUICK FEATURES VAN DE BIGFOOT No.1 (#36034-61)

  • Heavy-duty, extra dikke Lexan® BIGFOOT No.1 gelicentieerde monstertruckbody
  • TQ™ 2,4 GHz radiosysteem
  • Traxxas 4-amp DC piekdetectie snellader
  • Traxxas iD-uitgeruste 7-cel Power Cell NiMH-batterij
  • LED-verlichting voor en achter
  • Waterdichte elektronica voor alle weersomstandigheden, alle seizoenen RC-opwinding
  • Waterdichte ontvangerbox en 3-kanaals TQ-ontvanger
  • Titan® 12-turn 550 gemodificeerde motor
  • Krachtige XL-5 waterdichte elektronische snelheidsregeling
  • Torque-Control™ slipper clutch
  • Authentieke "shaved" monstertruckbanden op chromen velgen

BIGFOOT No.1 (#36034-61) Front View

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Bigfoot No. 1 TQ 2,4GHz LED-verlichting (incl. batterij/oplader)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.