Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

TRAXXAS TRX-4 Land Rover Crawler Limited Edition Blauw TRX82056-4BLUE

Traxxas

Prijs: 599,95
Model: TRX82056-4BLUE
Accu:

Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Kleur:

Snellader:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Exploded Views: t.b.v onderdelen

Bouwtekening Body Assembly

Bouwtekening Chassis Assembly

Bouwtekening Expedition Rack Assembly

Bouwtekening Modular Assembly

Bouwtekening Front Assembly

Bouwtekening Rear Assembly

Bouwtekening Transmissie Assembly

Bouwtekening Traxx Assembly

Onderdelenlijst

 

Traxxas TRX-4 Defender

Traxxas zet grote stappen in de Scaler en Trail scene met hun nieuwe Crawler genaamd de TRX-4!

Voorzien van vernieuwde functies die de TRX-4 onderscheiden van zijn concurrentie! Denk aan een zeer gedetailleerde Defender D110 body standaard voorzien van vele scale accessoires. Of de Portaal assen waardoor er met dezelfde rijhoogte meer bodemvrijheid ontstaat!

 

Portaal assen

De TRX-4 is Out off the box uitgevoerd met portaalassen. Het grote voordeel van portaalassen is een vele male grotere bodemvrijheid. Om eenzelfde bodemvrijheid te creëren bij een model zonder portaalassen zou de auto maar liefst 2,54 cm hoger gemaakt moeten worden. Dat zou het realistische van de prachtige D110 body bederven.

 

 

Een ander groot voordeel van de Portaalassen is dat de Suspension links, die we bij vergelijkbare modellen zonder portaal assen zien, vele male hoger uitkomen. Hierdoor zullen deze minder snel blijven steken als u over rotsen of andere trial obstakels rijd.

 

 


Ladder chassis

De TRX-4 is daarnaast voorzien van een stalen Ladder frame. Door dit sterke frame en de gegoten dwarsliggers zult u geen last ondervinden van de nadelen van chassis flex. Hierdoor kunnen de ophanging en vering hun werk beter uitvoeren en profiteert u van meer grip wanneer het wiel in moeilijk posities zal moeten presteren.

 

T-Lock

Zoals we van Traxxas gewend zijn maken ze de auto makkelijk bruikbaar voor meerdere ondergronden. De TRX-4 maakt gebruik van Remote T-Lock Differentiëlen. Hiermee kan u gemakkelijk de Differentiëlen op de Zender Locken en unlocken. Het grote voordeel hiervan is scherp sturen, smooth accelereren en bochten nemen als u op vlakke ondergronden rijd. En wanneer het terrein moeilijk word en u overgaat op crawlen lockt u gemakkelijk de differentiëlen zodat u profiteert van een maximale grip! 

Stuuruitslag

Door het toepassen van het T-Lock Systeem profiteert u van een maximale stuur uitslag. Bij vergelijkbare modellen wordt de stuur uitslag beperkt door de permanent gelockte differentiëlen. U kunt door de differentiëlen te unlocken gebruik maken van maar liefst 45⁰ stuur hoek.

 

 

 

High en Low gear

Wanneer de Trail zwaar wordt en de obstakels groter, schakel dan de Low Range in. Hiermee profiteert u van de ongelofelijke trekkracht en koppel die de Titan 12t motor produceert. Wanneer de obstakels zijn overwonnen en u weer op een vlakker terrein terechtkomt schakel hem vervolgens weer in High Gear en profiteer van een hogere snelheid!

 


Servo

De Traxxas TRX-4 is voorzien van een Nieuw Type servo die voorzien is van metalen tandwielen. Hiermee voldoet de TRX-4 aan de duurzaamheid en betrouwbaarheid die u van de TRX-4 verwacht.

 

 

 

Waterproof

Zoals we van Traxxas gewend zijn en zeker op de TRX-4  weer terugzien is dat deze volledig waterproof is. U leest het goed: niet enkel spatwater bestending. U kunt met de betrouwbare elektronica veilig door de plassen rijden die u tegenkomt tijdens een trial rit met uw vrienden.

 

 

Scale Looks

Wat gelijk opvalt aan de TRX-4 zijn de standaard scale items om de 4x4 Trail ervaring nog completer te maken. Denk hierbij aan een volledig functioneel reservewiel, Roofrack en een snorkel. De bumpers zijn ontwikkeld voor ruig terrein. Daarnaast is de voorbumper ontworpen om de populaire  after-market Elektrische lieren gemakkelijk te monteren.

 

Inner Fenders

De Scale looks stoppen niet buiten de body: aan de binnenkant van de body vinden we deze prachtige innerfenders. Zo kijkt u niet op bekabeling of niet scale componenten achter de ophanging en bezorgd dit de auto een nog exclusievere scale look!

 

 


Cruise Control

De TRX-4 is voorzien van een optie die we al kenden van de 1 op 1 auto’s maar is nu als eerste 1/10 auto verkrijgbaar met cruise control. Dit is ideaal tijdens de lange ritten die u gaat maken in bijvoorbeeld het bos. Als u een aantal obstakels heeft overwonnen stelt u de snelheid gemakkelijk in met de multifunction knop op uw handzender en wandelt u samen met de TRX-4 naar het volgende obstakel.

.

XL5 HV

Nieuw op de Traxxas XL5 regelaar is de mogelijkheid tot het gebruiken van 3s Lipo’s. Daarnaast is de regelaar voorzien van speciale Trail proof software waardoor je profiteert van een smoother rijgedrag en tevens is hij ook voorzien van een Hillhold functie (dragbrake). Ook heeft u de mogelijkheid een directe achteruit in te schalen om zo de zeer technische Trails gemakkelijk te overwinnen.

 

Banden en Velgen

De TRX-4 is voorzien van Canyon Trail 1.9 banden met supersoft foam inserts die zorgen voor een zeer grippy band die u elk obstakel laat overwinnen. Door de 12mm Steel hex en de 1.9 diameter kunt u tevens gebruik maken van andere geliefde en bekende scale banden/velgen.

 

 

 

Aluminium GTS Shocks 

Ook nieuw op de TRX-4 zijn de standaard Aluminium schokbrekers. Deze zijn speciaal ontworpen voor de TRX-4. Door de schroef veren kan u de gewenste rijhoogte gemakkelijk zelf aanpassen.

 

 

 

Door de scherpe benaderings hoeken die u op de bovenstaande afbeelding ziet en de fenomenale gewichtsverdeling is dit een zeer capabele Trail auto. En is geen obstakel te groot.

 

 

 

 

 

Extra features 

Verder is de auto volledig voorzien van Rubber sealed kogellagers en inbus schroeven.

 

Wat heeft u nog nodig?

-Batterijen voor in de zender (4x AA)

-Accu en bijpassende lader.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas TRAXXAS TRX-4 Land Rover Crawler Limited Edition Blauw TRX82056-4BLUE

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.