Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Slayer pro 3.3CC net ingereden!

Prijs: 539,95 399,00
Model: SlayerProocca

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Mooie Traxxas Slayer Pro, deze wagen is pas ingereden en kan nu dus rijden op 20% nitro hij rookt erg goed en loopt dus zeker niet te schraal! Let er wel op dat de wagen bij ons perfect kan rijden en mocht u de nieuwe eigenaar zijn dat de Slayer bij  u niet start. Dit komt omdat nitro bij een koudere of warmere dag meer of minder nitro nodig heeft. dit geld het zelfde voor de lucht toevoer. Bent u een beetje handig en zoekt u een nieuwe hobby in deze verschrikkelijk saaie corona periode dan is deze nitro wellicht iets voor u! 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Slayer pro 3.3CC net ingereden!

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.