Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Stampede VXL TQi TSM Pro Serie Magnum 272R Transmissie - Groen

Traxxas

Prijs: 389,95
Model: TRX36076-74GRN
Accu:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers::

Extra Accu:

Snellader:

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

'S Werelds meest extreme Monster Truck!

Traxxas Stability Management

Extreem Borstelloos Vermogen!

TQI 2.4GHz zender en ontvanger

Traxxas Power Cell 7-cell NiMH-batterij en oplader optioneel.

Waterdichte elektronica voor Alle-Weer Rijden en Opwinding

Top snelheid: 70+ mph*! (115Kmh)

Stampede VXL (#36076-74) Front Three-Quarter View (Green)

Traxxas Stability Management

Micro-ontvanger, TQI 2.4GHz met Traxxas Link en TSM (5-kanaals) (# 6533). De Stampede VXL geeft je nog meer vermogen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. De toevoeging van Traxxas Stability Management laat je Stampede VXL alle kracht ontketenen die is ontworpen in uw off-road Truck. Pijlsnel rechtdoor accelereren en remmen zijn nu binnen handbereik, door simpelweg het aanpassen van de Multi-Function knop op je zender. Trap op het gaspedaal, rem , en ga hard in de bochten. De Stampede VXL is een laag-gewicht, snelheid machine die raketsnel op bestrating scheurt en ongelooflijke doordendert off-road.

TSM helpt bij rechtdoor volgas acceleratie op gladde oppervlakken, zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. Hoge snelheid in bochten en controle wordt mede mogelijk gemaakt als TSM correcties maakt op de achtergrond voor u, zonder inbreuk op uw plezier, of het creëren van onverwachte bijwerkingen.

Alles is waterdicht en Traxxas-taai als je zou verwachten. Dit is korte baan prestaties op een heel nieuw niveau!

Stampede® is altijd de eerste geweest op het gebied van Monster Truck Plezier, maar met het Traxxas Stability ManagementTM en Velineon® borstelloze stroom aan boord, gaan de grond stampende, high-speed wheelie popping capriolen volledig over-the-top. De meegeleverde wheelie bar houdt de hoogte in controle, maar met dit soort van kracht, zijn de wheelies niet te stoppen, alleen maar omdat je sneller gaat dan 50 mph. Als je het lef en de vaardigheid hebt, is het plezier net begonnen! Met een topsnelheid van meer dan 65 mph, is het Velineon Brushless Power System ontworpen om buiten de grenzen laat gaan van wat mogelijk is met borstelloos. De kans is groot dat je nog nooit zoveel gasrespons en snelheid als met deze monster truck hebt ervaren. Stoer en ongelooflijk snel, Stampede is de ultieme speeltruck die je altijd bij de hand hebt, klaar voor onmiddellijke R/C fun. Het maakt niet uit wat voor soort R/C race je rijdt, de Stampede VXL hoort in je arsenaal.

Stampede was de eerste high-performance monster truck en nu Stampede VXL is de trendsetter van nieuwe, voorheen ondenkbare snelheid grenzen. De wereld van de elektrische monster trucks zal nooit meer hetzelfde zijn!

Out of the box, is het Velineon Brushless Power System en Traxxas Stability Management geoptimaliseerd voor banden smeltende pk's, nek-brekende snelheid en precisie gasrespons dat u verwacht van borstelloos . Het beste van alles, het is borstelloos gedaan op de Traxxas manier: verbluffend snel en gemakkelijk te gebruiken. Gewoon aansluiten voor een moment vermogen en adrenaline.

Bewezen, Klasse-Toonaangevend, Velineon Borstelloos Vermogen

Het Velineon borstelloze Power systeem haalt het giswerk uit het genieten van de voordelen van wereldklasse borstelloze kracht. De systeemcomponenten werken samen als een geoptimaliseerd pakket ontworpen vanaf de start voor het uiteindelijke leveren van efficiency, snelheid en gebruiksduur. Met de Stampede VXL, bepaalt de batterij selectie uw snelheid en vaardigheidsniveau. Velineon accepteert de meest uiteenlopende soorten batterijen, inclusief 3-cell Lithium Polymeer packs (3S LiPo packs). Deze packs pompen uit meer dan 11 volt vermogen voor intense, niveau 5 snelheden dan 70 mph! Niets anders komt zelfs in de buurt. Ingebouwde low-voltage detectie in de VXL-3s™ Electronic Speed Control helpt u om uw LiPo batterijen in topconditie te houden.

Het meest geavanceerde Ready-To-Race® Radio Systeem

De Stampede VXL is uitgerust met 's werelds meest geavanceerde Ready-To-Race® radiosysteem. De geheel nieuwe Traxxas® TQI™ komt met een volledige aanvulling van tuning mogelijkheden en biedt de ongeëvenaarde "geen kanalen, geen kristallen" 2,4 GHz-technologie, maar dat is slechts het begin. Automatische model herkenning herinnert direct uw instellingen voor maximaal 30 Traxxas Link-compatibele modellen. Gewoon inschakelen en rijden, zonder naamgeving of instellingen "model geheugen" vereist. Schakel de zender in en het model dat u wilt rijden, en de instellingen voor dat model worden direct gekozen ! De nieuwe TQI 2.4GHz zender is volledig instelbaar: stuur en gas eindpunten kunnen nauwkeurig worden ingesteld, en de multifunctionele knop kan worden geprogrammeerd om Besturing Gevoeligheid (Expo) te beheersen, Gas Gevoeligheid (Expo), Besturing Percentage (Dual Rate), remmen Percentage (Dual Rate), of Gas Trim. TQI ergonomische behuizing ontwerp biedt de hele dag rijcomfort, en de unieke interne antenne draagt ​​bij aan de strakke, moderne uitstraling.

Traxxas Link Wireless Module Compatibel

De belangrijkste nieuwe feature van de TQI's zit mogelijk al in uw zak. De TQI kan worden uitgerust met een Traxxas Link Wireless Module (# 6511, wordt apart verkocht) die uw iPad ® iPhone ® of iPod touch ® (afzonderlijk verkrijgbaar) verandert in een krachtig tuning tool voor uw Traxxas model. Het full-color scherm gecombineerd met de gratis Traxxas Link™ App (in de App Store) naar een intuïtieve, high-definition, full-color grafische user interface die de mysteries voor het optimaliseren van uw radio-systeem voor de ultieme controle over de auto ontgrendelt levert. Traxxas Link opent ook de deur naar mogelijkheden van telemetrie wanneer u optionele sensoren toe voegt aan uw model.

Verzegelde Electronica breidt uw Driving Fun uit!

Traxxas schokte enthousiastelingen met de release van de exclusieve waterdichte, verzegelde elektronica in de E-Maxx die je de vrijheid geeft om te rijden waar je wilt door water, modder, sneeuw en andere natte omstandigheden, voorwaarden die normaal niet mogelijk zouden zijn geweest. De Traxxas Stampede VXL is Ready-To-Race met deze waterdichte technologie. De VXL-3 snelheidsregeling, en hoog koppel servo en mini-ontvanger zijn afgedicht voor bescherming tegen de elementen waardoor je de vrijheid hebt om naar plaatsen te gaan die je misschien niet voor mogelijk had gehouden. Het opent een hele nieuwe wereld vol avontuur en plezier. Natte modderige tracks zijn geen probleem voor de Stampede VXL.

Traxxas Velinion 3500 Brushless Power

De Velineon 3500 brushless motor is perfect afgestemd voor gebruik in de 1/10de schaal Bandit, voor het leveren van de perfecte balans tussen brute pk’s en efficiëntie. Het sensorloze ontwerp werkt met geavanceerde circuits in de VXL-3 Elektronische snelheidscontrole voor een soepele start en precieze controle, zonder de noodzaak van extra sensoren en bedrading. Aangezien er geen borstels en commutator zijn die wrijving en slijtage veroorzaken, Velineon borstelloze kracht is altijd snel, run na run.

Traxxas Velinion VXL-3s

De Velineon VXL-3s vooruit/achteruit elektronische snelheidsregeling vereenvoudigt de borstelloze technologie met eenvoudige bediening, dat geeft je alle controle die je nodig hebt voor maximaal plezier. Snel te kiezen uit 3 drive profielen op dezelfde wijze als andere Traxxas elektronische snelheidsregeling (zoals XL-5). Profielen zijn: Sport, Race, en Training Mode (patent aangevraagd). Training Mode™ beperkt vol gas vermogen tot 50% waardoor jonge of nieuwe drivers veilig hun controlevaardigheden kunnen ontwikkelen voor de ontdekken van de volledige gas-mogelijkheden van het Velineon systeem. Bij Stampede VXL kunnen de prestaties worden aangepast voor bestuurders van elke leeftijd en ervaring. Hoogfrequent transistors en geavanceerd circuit ontwerp leveren ongelooflijk vloeiende en verfijnde gashendel controle. Met de VXL-3 heeft u de flexibiliteit om conventionele motoren met borstels, borstelloze motoren, en sensored borstelloze motoren te gebruiken. De VXL-3s detecteert automatisch het type motor voor u. Hoge stroom capaciteit (320 ampère piek) en twee-traps thermische beveiliging bevrijdt je van de motor beperkingen.

Traxxas serieuze PK’S

De Stampede VXL is uitgerust om met serieuze pk’s om te gaan met functies zoals de geavanceerde Revo®-spec Torque-Control™ slipper clutch. Het patent is aangevraagd en het ontwerp levert een goede werking, nauwkeurige afstelling en consistente grip, ook indien hij gemarteld word met enorme hoeveelheden pk's. Nieuwe upgrades voor de Stampede VXL zijn onder meer hoogwaardige hex hardware, metalen precisie spanschroeven met zware stangkoppen, en grotere 5x11mm rubber afgedichte kogellagers in de wielen. De transmissie is versterkt met stevige nieuwe stalen tandwielen. Met zoveel snelheid beschikbaar, is de Stampede VXL uitgerust met een geheel nieuwe digitale high-torque en stuur servo, waterdicht en voor bliksemsnelle stuurreacties en vertrouwenwekkend precisie. 

QUICK FEATURES VAN DE STAMPEDE VXL (# 36076-74)

  • NIEUWE Magnum 272R transmissie
  • Aluminium motorplaat
  • Volledig metalen interne tandwielen
  • Afgedicht differentieel met schuine tandwielen
  • NIEUWE ProGraphix®-verf
  • Velineon® borstelloos aandrijfsysteem
  • Traxxas Stabiliteitsbeheer TSM®
  • TQi 2,4 GHz zender en ontvanger
  • Waterdichte elektronica
  • Digitale waterdichte stuurservo met hoog koppel
  • Precisie stalen spanschroeven met heavy-duty stangkoppen
  • 100% volledig gemonteerd en Ready-To-Race®
  • Batterij en oplader apart verkrijgbaar

Pro Series Magnum 272R™ Transmission

Pro-serie Magnum 272R™-transmissie

De Magnum 272R maakt gebruik van een nieuwe low-profile behuizing met een ijzersterke 3,2 mm aluminium motorplaat. Een gehard stalen bovenas en volledig metalen tandwielen sturen het vermogen naar een afgedicht, met siliconen gevuld differentieel met 4 versnellingen voor maximale tractie. Een verwijderbaar paneel geeft u gemakkelijk toegang tot het differentieel voor afstemming met vloeistoffen met verschillende viscositeit. Oorspronkelijk ontwikkeld voor de keiharde Drag Slash, levert de Magnum 272R prestaties van wedstrijdkwaliteit voor je Stampede VXL.

Proven, Class-Leading Velineon Brushless Power

Toonaangevende Velineon borstelloze kracht

De Velineon borstelloze motor en elektronische snelheidsregeling (ESC) leveren het ultieme in efficiëntie, snelheid en looptijd. Met de Stampede VXL bepaalt uw batterijselectie uw snelheid en vaardigheidsniveau. Velineon accepteert een breed scala aan batterijen, inclusief krachtige 3-cell LiPo-packs. Deze packs pompen meer dan 11 volt vermogen uit voor intense vaardigheidsniveaus van 5 snelheden van meer dan 65 mph! Ingebouwde laagspanningsdetectie in de VXL-3s™ ESC helpt u uw LiPo-packs in topconditie te houden.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Stampede VXL TQi TSM Pro Serie Magnum 272R Transmissie - Groen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.