Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas TRX39086-4 E-Maxx Monster truck RTR TQi waterproof tsm

Traxxas TRX39086-4 E-Maxx Monster truck RTR TQi waterproof tsm

Traxxas

Prijs: 729,95 629,00
Model: TRX39086-4
Accu:

Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Kleur:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

DEZE AKTIE IS NIET GELDIG MET DE EXTRA 10 % BLACK FRIDAY KORTING

E-Maxx, The Ultimate Electric 4X4 Maxx Monster!

Nu met Optionele Traxxas Link Draadloos Bluetooth Module!

NIEUW TQi 2.4GHz Radio System met Optionele Traxxas Link Draadloos Module

NIEUW Traxxas Stability Management TSM

High-power 2200Kv motor

Op de fabriek geïnstalleerd waterproof MXL-6s Brushless Power Systeem

Waterproof electronica voor alle-weersomstandigehed drive plezier in water, modder en sneeuw!

Traxxas Power Cell Batteries zijn niet Inbegrepen

Traxxas E-Maxx Brushless Edition is beter uitgerust dan ooit! De compleet geladen E-Maxx bevat nu waterdichte elektronica, en in de fabriek geïnstalleerde telemetrie sensoren, inclusief de TQI zender met optionele Traxxas Link draadloze module. De optionele 3000mAh Power Cell NiMH batterijen halen alle kracht uit het waterdichte MXL-6s power systeem. Deze heavy-duty setup geeft E-Maxx wielspinnend koppel en een brutaal snelle acceleratie op de weg naar meer dan 35 mphen blaast door tot 65mph met optionele Power Cell 3S LiPo accu's! Voeg uw iPhone of iPod touch (afzonderlijk verkrijgbaar)toe, en meld de Traxxas Link aan (gratis op de Apple App store) dit geeft snelheid, temperatuur, spanning en toerental gegevens op een door u, instelbaar virtueel dashboard. E-Maxx wordt Ready-To-Race geleverd. Met Traxxas Link kunt u ook de TQI pro-level functies snel en gemakkelijk aanpassen door zijn intuïtieve, high-definition touch-screen interface.

 

Accelereer Sneller / Sneller door de bocht / Rem Harder / Vlijf in Controle
Micro-ontvanger, TQI 2.4GHz met Traxxas Link en TSM (5-kanaals) (# 6533) Traxxas Stability Management (TSM) kunt u alle extreme kracht en snelheid ervaren, en de versnelling die werd ontworpen in uw E-Maxx borstelloos waardoor deze veel makkelijker te controleren is op gladde oppervlakken zoals een stoffig spoor, los vuil, en zelfs ijs en sneeuw. Punch hem uit de lijn en TSM gaat werken, detecteert richting van het voertuig en maakt stuurcorrecties om straight-ahead volgas acceleratie te bieden zonder uitbreken, spin-outs en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, waardoor de eerste intuïtieve correcties om je op je lijn te behouden en vervolgens kunt u de gashendel eerder in de bocht gebruiken voor veel snellere exit snelheden. Remmen is drastisch verbeterd als TSM werkt om u rechtdoor pijlsnel tot een volledige stilstand kunt komen.

 

MXL6s Brushless Power System
Speciaal gebouwd om de ontberingen van grote, op macht beluste trucks aan te kunnen, het waterdichte MXL6s elektronische snelheidsregeling is klaar voor 6S LiPo Power met zijn massieve 6,5 mm vergulde connectoren, high-efficiency heatsink, geïntegreerde koelventilator en zware componenten. De snelheidscontrole stuurt haar macht impulsen naar een 2200KV, 75mm motor, speciaal ontworpen voor maximale prestaties en betrouwbaarheid met 6S LiPo kracht in koppelveeleisende toepassingen. De aluminium motor is gefreesd om op te fungeren als een enorm koellichaam, hoogwaardige lagers leveren een maximale efficiëntie en hoge sterkte neodymium magneten geven EMaxx Brushless Edition buitensporig koppel. Om de kracht te weerstaan, brengt een massieve 5mm as de aandrijfkracht naar de Brushless-Ready transmissie.

 

Verzegelde Elektronica
Breid uw rijplezier uit!!
Alleen Met Traxxas beleef je de 4WD opwinding het hele jaar door, ongeacht wat Moeder Natuur te bieden heeft. Water, modder en sneeuw vertraagt de EMaxx niet; zijn elektronische snelheidsregeling, ontvanger, en high-torque digitale besturing servo's zijn allemaal waterdicht voor zorgeloos plezier in natte omstandigheden die andere trucks terug naar de werkbank te sturen. Rijd de E-Maxx waar u wilt, wanneer u wilt, de enige beperking is je eigen fantasie.

 

Vanaf het begin ontworpen voor borstelloos vermogen
Bij Traxxas maken ze geen conversies. Ze bouwen het meteen goed, de eerste keer. Dus, toen de ingenieurs gingen zitten om de nieuwste E-Maxx te ontwerpen, zorgden zij ervoor dat hij alle sterkte en duurzaamheid heeft die nodig is voor de krachtigste aftermarket borstelloze setups. Geef E-Maxx alles wat je hebt; zijn Brushless-Ready™ transmissie is gebouwd voor hardste 6S LiPo Power met de stevigste borstelloze motoren, en elk onderdeel tussen de motor en de banden is bewezen sterk genoeg voor plankgas pret,keer na keer, met de duurzaamheid en een betrouwbaarheid die u verwacht van Traxxas.

 

 

Het meest geavanceerde Ready-To-Race® Radio Systeem van de wereld Nu Draadloos verbonden met Bluetooth aan de Traxxas Link App

 

De Traxxas TQI gepaard met de Traxxas Link app is het meest geavanceerde, feature-rijke, Kant-enRace® radio-systeem nu beschikbaar. Nu verbind uw TQI draadloos systeem met de nieuwste Traxxas Link app voor het ultieme gemak van gebruik en controle. Het TQI radio systeem kan worden uitgerust met de Traxxas Link Wireless Module voor spannende functies zoals instant Bluetooth®-connectiviteit; toegang tot het volledige scala van krachtige TQI tuning en telemetrie gereedschappen via een intuïtief highdefinition grafisch interface; en de mogelijkheid om een vriend op afstand real-time telemetrie te laten controleren terwijl u zich richt op het gaspedaal. Uw bijrijder kan zelfs aanpassingen voor je maken, op afstand, terwijl u rijdt. Geen enkel ander radio-systeem kan dat doen. Net als de snelheid en prestaties die Traxxas ingenieurs in de voertuigen hebben gebracht, de kracht en de mogelijkheden van TQI en Traxxas Link breidt uw plezier in alle nieuwe terreinen uit. Alleen van Traxxas, De snelste Naam in Radio Controle®.

 

Krachtige Traxxas Link Applicatie
Beschikbaar in de App Store

Traxxas Link App. Voorbij zijn de onhandige controles en geblokte zwart-wit graphics van radiosystemen van gisteren. Deze krachtige app geeft je volledige controle over de werking en afstemming van uw Traxxas radiografisch bestuurbare model met prachtige visuals en absolute precisie. Traxxas bouwt 's werelds snelste Ready-ToRace radiografisch bestuurde modellen. Dat niveau van prestatie vereist 

 

 

Zodra u de perfecte controle-instellingen voor uw model hebt gemaakt,kunt u deze opslaan als een profiel dat u later kunt herstellen, te gebruiken op een ander model, of delen met vrienden. Als de condities van de baan veranderen, gewoon opnieuw afstemmen van uw Drive Effecten en opslaan als nieuw profiel. Alleen Traxxas Link maakt proniveau zender tuning zo snel, handig en makkelijk.

Heavy-Duty 17mm Hex Hubs
EMaxx Brushless Edition heeft 17mm gegroefde aluminium hex hubs om er zeker van te zijn dat de hoeveelheid pk's rechtstreeks aan de loopvlakken worden geleverd. Het gegroefde ontwerp is extra sterk met een onovertroffen koppel handling twist-out te weerstaan​​, ongeacht hoe hard de 2200KV motor trekt aan de banden. De unieke hexhub vorm accepteert ook standaard 17mm hex wielen.

 

Massieve 6.3" Maxx Banden
Extreme Brushless vermogen gaat verloren als de banden de kracht niet aan de grond kunnen zetten. E-Maxx Brushless Edition heeft het afgedekt met een aantal van de zwaarste loopvlakken in het Traxxas arsenaal, de agressieve Maxx banden, gebruikt op de keiharde Revo 3.3 en T-Maxx 3.3. Deze enorme banden bieden vasthoudende grip, en hun enorme grondoppervlak geeft E-Maxx grotere stabiliteit en royale bodemvrijheid voor all-terrain plezier. De banden zijn gemonteerd op Twinspaak velgen, nu bedekt met sinister zwart chroom als onderdeel van de exclusieve Brushless Edition look.

 

ProGraphix® Body
 

E-Maxx Brushless Edition heeft een krachtige uitstraling, zelfs wanneer hij stilstaat. De gespierde lijnen van de nieuwe body roepen prestaties op met uitpuilende wielkasten en cutting-edge graphics die zelfs op maat kunstenaars te schande maken. De nieuwe, kortere verhoogde cabine, de lange en lage look, bieden voldoende vrije ruimte voor de motor.

 

Extended Wheelbase, Low CG (Laag Zwaartepunt)
Chassis voor rotsvaste stabiliteit
Zelfs bij maximale snelheid, voelt de E-Maxx stabiel en gecontroleerd dankzij de extra lange wielbasis 335mm, 30mm langer dan de originele E-Maxx. Het chassis beschikt ook over batterijcompartimenten die de batterijen lager, schuin in de richting van het centrum van de truck om het zwaartepunt te verlagen, positioneert. Het resultaat is een verbeterde handling en stabiliteit in de bochten. Heavy-duty chassis braces werken samen met een nieuwe centrale skid plate voor sterk verbeterde chassis sterkte en torsiestijfheid, zo worden de borstelloze pk's gekanaliseerd in pure acceleratie, geen ongewenste flex.

Snelle en eenvoudige Batterij installatie

Traxxas ingenieurs zijn altijd op zoek naar manieren om van Traxxas producten de norm voor gebruiksgemak te maken. De nieuwe snap-lock accuklemmen versnellen accu installatie. Druk op een knop om ze los te maken, snap om ze te vergrendelen. Het beveiligen van uw batterijen duurt slechts enkele seconden en er zijn geen clips die verloren kunnen raken. De nieuwe configureerbare batterij compartimenten zijn ontworpen om gemakkelijk 6 of 7-cell accu's en vergelijkbare grootte LiPo packs te accepteren.

 

Waterdichte, hoog koppel, Digital Steering Servos
De E-Maxx Brushless Edition is uitgerust voor uitzonderlijke stuurprecisie met dubbele, waterdichte hightorque servo's (# 2075). Twin servo's zijn lichter en compacter dan een enkele grote servo, en samen leveren ze ongeëvenaarde monster stuurrespons. De servo saver werkt op kogellagers om de stuurrespons soepel en nauwkeurig te houden. Kortom, het is het meest krachtige en responsieve Maxx® besturingssysteem ooit.

 

Verstelbare Wheelie Bar
Om met extreme borstelloze macht om te gaan, is de verstelbare Traxxas wheelie bar de verplichte uitrusting voor de E-Maxx Brushless Edition! Vier snap-in instelposities kunt u kiezen hoe extreem je wilt dat je wheelie actie mag zijn. In de onderste positie, houdt het de voorkant naar beneden om te pronken met de E-Maxx ongelooflijke versnelling. Breng de wheelie bar om zijn volledige-up positie en  de actie krijgt wild levende, met gigantische wheelies die hangen zolang je blijft stampen op het gas! Het unieke ontwerp van de wheelie bar maakt het mogelijk om gemakkelijk te worden verwijderd in situaties waarin u de extra controle niet wilt.

 

QUICK FEATURES VAN DE E-MAXX BRUSHLESS EDITIE (#39087-3)

 

NIEUW Waterproof MXL-6s Brushless Power Systeem

NIEUW TSM, Traxxas Stability Management

TQi 2.4GHz Radio Systeem met optionele Traxxas Link Draadloos Module

 

Tot 25.2 Volt van Massieve Brushless Power

Traxxas Power Cell Batteries niet Inbegrepen

Heavy-Duty 17mm Hex Hubs

Nieuw body design en graphics

Aggressieve 6.3" Maxx-Sized banden

Black-Chrome 3.8" Split-Spaak wielen

Top Snelheid: 35+mph recht uit de doos, 65+mph mogelijk!

Nog nodig:

Accu NiMh of LiPo

Acculader

 

 

Reviews (0)

Reviews over Traxxas Traxxas TRX39086-4 E-Maxx Monster truck RTR TQi waterproof tsm

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas Gold Dealer Kaatsheuvel

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Artikelnaam: Traxxas TRX39086-4 E-Maxx Monster truck RTR TQi waterproof tsm

Prijs: 729,95 629,00

Model: TRX39086-4

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen