Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas TRX56086-4 E-Revo mamba Waterproof. TSM Bluetooth optie

Traxxas

Prijs: 784,95 669,00
Model: TRX56086-4
Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Kleur:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

Traxxas TRX56086-4  E-Revo mamba Waterproof. TSM Bluetooth ready

Versie excl taccu's en lader

 's Werelds meest krachtige, kant-en-klaar-Race Brushless Electric Monster Truck! Nu met Waterproof Electronica,TSM en Optionele Bluetooth Traxxas Link

NIEUW Traxxas TQi 2.4GHz Radio

NIEUW Traxxas TSM (Traxxas Stability Management)

Waterdicht MXL-6s Brushless Power System

Traxxas TQi 2.4GHz Radio Systeem met Optionele Traxxas Link Draadloos Module

excl telemetrie

Tot 25.2 Volt Massieve Brushless Power

State-of-the-Art Geïntegreerd Chassis Design

Heavy-Duty 17mm Splined Aluminum Hex Hubs en Wielmoeren

Hard-Geanodiseerde PTFE-Gecoate Aluminum GTR Schokbrekers

Top Snelheid: 65+mph (110 +Kmh) met optionele Power Cell 3S LiPo batterijen!

Wordt geleverd zonder Accu's en Lader

Traxxas heeft de E-Revo vanaf het begin ontwikkeld voor 6S borstelloze power. Voor andere bedrijven, betekend borstelloos klaar gewoon het maken van enkele nominale voorzieningen voor de accu en motor installatie en hebben ze de aftermarket ontwikkeling van andere bedrijven nodig om te overleven. Niet Traxxas. Zij hoorden de roep om meer  vermogen, zodat de  E-Revo zwaar werd getest voor duurzaamheid met brute 6SLiPo Power en custom made gewonden borstelloze motoren. Voor de niet-ingewijden, deze extreme 65+mph motor en batterij combinatie is doorgaans een voorspelbaar recept voor een doos vol verwrongen en verminkte onderdelen. Niet zo met de E-Revo Brushless Edition. E-Revo's aandrijflijn is zo ontworpen om het aantal pk's en de kracht die mogelijk is  met hedendaagse motor en batterij technologie te doorstaan. Het ziet er fabrieksmatig uit, want het is ook in de fabriek gemaakt, compleet met een aparte motor plaat voor een schone, laaghangende motor installatie. 

Waterproof MXL-6S Castle Brushless Systeem

Speciaal gebouwd voor power verlangende Trucks, is de waterdichte MXL-6s snelheidsregeling klaar voor 6S LiPo power met zijn massieve 6,5 mm vergulde connectoren, high-efficiency koellichaam, geïntegreerde koelventilator en zware onderdelen . De snelheidsregelaar stuurt haar power pulsen naar de 2200KV, 75mm motor, speciaal ontworpen voor maximale prestaties en betrouwbaarheid met 6S LiPo macht in koppel-intensieve applicaties. De aluminium motor is gebouwd als een enorm koellichaam, hoogwaardige lagers leveren maximale efficiëntie en een hoge sterkte neodymium magneten geven de E-Revo Brushless Edition een schandalig koppel. Om torsie tegen te gaan​​ met een masieve 5mm as brengt deze de aandrijfkracht naar de Brushless-Ready transmissie.

TSM Traxxas Stability Management

Met het Traxxas Stability Management (TSM) kunt u alle extreme krachten, snelheid en acceleratie die in de E-Revo worden ontwikkeld en waardoor deze veel makkelijker is  te controleren op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals los vuil, glad beton en zelfs ijs en sneeuw. Punch hem van de lijn en TSM gaat werken neemt richting van het voertuig waar en maakt stuurcorrecties om straight-ahead volgas acceleratie te bieden zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, waardoor de eerste intuïtieve correcties van je lijn behoud en vervolgens kunt u de gashendel eerder in de bocht gebruiken voor veel hogere snelheden. Remmen is drastisch verbeterd als de TSM werkt, om u rechtdoor, als een pijl, en komt tot een volledige stop. TSM fungeert als uw on-board co-piloot in het voertuig, dat "voelt" wat de auto doet en maakt correcties voor bewegingen van het voertuig die je niet eens kan detecteren, ook voordat het voertuig uit controle gaat.

Traxxas TSM geeft u alle voordelen van moderne elektronische stabilisatie zonder het inbreuk op uw rijplezier heeft. De Traxxas ingenieurs ontwikkelden superieure tuning algoritmes die draaien op hoge snelheid, met precisie elektronische componenten voor een systeem dat onzichtbaar werkt, op de achtergrond creëert, zonder ooit het beperken van uw gaspedaal. TSM kan worden afgestemd (of uitgeschakeld) voor verschillende ondergronden door simpelweg het aanpassen van de multifunctionele knop op de TQI zender, of door aanpassing van de schuif in de  Traxxas Link app. Het resultaat is dat je sneller rijdt, met meer gemak en meer plezier, met het volledig verbonden voelen bij de controles die u verwacht. In feite besef je niet eens hoeveel TSM je helpt, totdat u het uit schakelt en test uw rijvaardigheid zonder!

Verzegelde Electronica voor meer Rijdplezier!

Alleen met Traxxas beleef je hele jaar door rijplezier, ongeacht wat Moeder Natuur te bieden heeft. Water, modder en sneeuw vertragen niet de E-Revo; zijn elektronische snelheidsregeling, ontvanger, en high-torque digitale besturing servo's zijn allemaal waterdicht en voor zorgeloos plezier in natte omstandigheden die andere Trucks terug te sturen naar de werkbank . Rijd de E-Revo waar u wilt, wanneer u wilt. De enige beperking is je eigen fantasie.

 

Het meest geavanceerde Ready-To-Race® Radio Systeem van de wereld Nu Draadloos verbonden met Bluetooth aan de Traxxas Link App

De Traxxas TQI gepaard met de Traxxas Link app is het meest geavanceerde, feature-rijke, Kant-enRace® radio-systeem nu beschikbaar. Nu verbind uw TQI draadloos systeem met de nieuwste Traxxas Link app voor het ultieme gemak van gebruik en controle. Het TQI radio systeem kan worden uitgerust met de Traxxas Link Wireless Module voor spannende functies zoals instant Bluetooth®-connectiviteit; toegang tot het volledige scala van krachtige TQI tuning en telemetrie gereedschappen via een intuïtief highdefinition grafisch interface; en de mogelijkheid om een vriend op afstand real-time telemetrie te laten controleren terwijl u zich richt op het gaspedaal. Uw bijrijder kan zelfs aanpassingen voor je maken, op afstand, terwijl u rijdt. Geen enkel ander radio-systeem kan dat doen. Net als de snelheid en prestaties die Traxxas ingenieurs in de voertuigen hebben gebracht, de kracht en de mogelijkheden van TQI en Traxxas Link breidt uw plezier in alle nieuwe terreinen uit. Alleen van Traxxas, De snelste Naam in Radio Controle®.

 

Krachtige Traxxas Link Applicatie
Beschikbaar in de App Store

Traxxas Link App. Voorbij zijn de onhandige controles en geblokte zwart-wit graphics van radiosystemen van gisteren. Deze krachtige app geeft je volledige controle over de werking en afstemming van uw Traxxas radiografisch bestuurbare model met prachtige visuals en absolute precisie. Traxxas bouwt 's werelds snelste Ready-ToRace radiografisch bestuurde modellen. Dat niveau van prestatie vereist precisie controle. Traxxas Link geeft u de tools voor veeleisende aanpassing en superieure controle, en u altijd op de hoogte  houd van de status van uw model en snelheid.

Met de op de fabriek geïnstalleerde telemetrie sensoren verzamelt Traxxas Link en registreert in real-time telemetrie gegevens tijdens het rijden. Het Traxxas Link dashboard komt tot leven met je snelheid, de accuspanning, RPM, en de temperatuur. De applicatie detecteert en herkent Traxxas Link sensoren voor een eenvoudige set-up en configuratie. Het dashboard is volledig aanpasbaar met een wijzer of digitale meters. Er kunnen maximaal negen meters kunnen worden weergegeven in een keer. Stel drempelwaarschuwingen en log maxima, minima, of gemiddelden in. Gebruik de opname functie op uw dashboard om te documenteren, met geluid, zodat u uw ogen op het rijden kunt concentreren en niets mist. Als u vergeet op te nemen, gewoon Instant Replay aanraken naar de vorige minuut van plezier en om onverwachte overwinningen vast te leggen. De opnames kunnen worden benoemd, opgeslagen en gedeeld met anderen. 

Zodra u de perfecte controle-instellingen hebt gemaakt  voor uw model, kunt u deze opslaan als een profiel dat u later kunt oproepen, te gebruiken op een ander model, of delen met vrienden. Als de omstandigheden op de baan veranderen, gewoon opnieuw afstellen van uw Drive-effecten en sla ze op als nieuw profiel. Alleen Traxxas Link maakt op professioneel niveau tuning zo snel, handig en gemakkelijk. 

Waterdicht afgesloten Receiver Box

E-Revo-ontvanger is volledig afgeslotenvvoor bescherming tegen de elementen. De antenne en servo draden lopen netjes door een speciale waterdichte afdichting, en een op maat blauwe O-ring afdichting van de ontvanger om de ontvanger te beschermen tegen water. De ontvanger kan worden verwijderd voor service-en aftermarket-ontvangers kunnen worden geïnstalleerd zonder dat de afdichting van de box gevaar loopt.

                   Low-CG chassisontwerp
Ontworpen door Traxxas, het baanbrekende gegoten E-Revo chassis zet een nieuwe standaard voor elektrische monster  truck looks en prestaties. Het E-Revo chassis combineert kunst en functie van een lichtgewicht, geïntegreerd, en stijf platform dat de kracht maximaliseert en het gewicht vermindert. Schaalbare batterij vakken accepteren een verscheidenheid van NiMH en LiPo configuraties om naar E-Revo Brushless editie de kracht te ontsluiten. Door het combineren van de batterijcompartimenten met het chassis, kan de accu's laag zitten en dicht bij het zwaartepunt van de truck, plus het waardevolle chassis oppervlak wordt vrijgemaakt om de elektronica voor een schone lay-out tegemoet te komen. Dit houdt het zwaartepunt (CG) zo laag mogelijk, vergroot zijdelings de flexibiliteit door het meeste gewicht nabij het ​​midden te concentreren.

Batterijvak Ventilatie

Deze hebben veel weg van de uitlaat kanalen van een turbine aangedreven jet, en worden de futuristische batterij ventilatieopeningen stevig gemonteerd op het chassis. Naast het aanbieden van in-en uitgang koeling, hebben oversized openingen uitsparingen die het inzetstuk van de batterij deur vastklemmen. De batterijcompartiment openingen staan ​​symbool voor het slanke en high-tech beeld dat E-Revo plaatst in een klasse apart.

Quick Release Batterij Deuren 

Het futuristische ontwerp van het chassis voorzien van meegeleverde batterijcompartimenten in de zijkanten van het chassis zorgen voor een ultra-schone blik, zelfs met de batterijen geïnstalleerd. Innovatieve quick release batterij deuren gemonteerd direct op het chassis, zodat er geen clips of straps los te maken zijn tijdens batterij wisseling. De deuren draaien naar beneden met behulp van een scharnierend ontwerp en dubbele gespen zetten de batterij deuren vast voor slagvaste beveiliging. Om de batterij te deuren te openen drukt u op de release om de batterijklep te openen. Om de deuren te sluiten drukt u gewoon op de deur totdat de vergrendelingen vastklikt.

Verstelbare Batterijvakken

Vergrendelde, verstelbare L-beugels bevinden zich in het batterij compartiment zodat de accu’s kunnen worden geplaatst in meerdere posities van voor naar achter voor de precieze gewichts verdeling en tuning. Een top gemonteerd, geveerde clip houdt accu's veilig op het laagste punt om de CG zo laag mogelijk te houden.

Dual-Servo Stuur-systeem

E-Revo neemt een geïntegreerde aanpak voor het beëindigen van de trage, slappe stuurrespons zoals typisch bij andere monster trucks. Elke servo heeft een kracht van 125 oz.-in. koppel, waardoor E-Revo een totaal van 250 oz.-in. Kracht heeft, om uw opdracht te vervullen, ongeacht hoe zwaar de omstandigheden.

 

Nodig om compleet te maken:

2 X Accu, NiMh of LiPo

Acculader

Reviews (0)

Reviews over Traxxas Traxxas TRX56086-4 E-Revo mamba Waterproof. TSM Bluetooth optie

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas Gold Dealer Kaatsheuvel

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Artikelnaam: Traxxas TRX56086-4 E-Revo mamba Waterproof. TSM Bluetooth optie

Prijs: 784,95 669,00

Model: TRX56086-4

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen