Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Ultimate RC-Hauler - Zwart

Traxxas

Prijs: 799,00
Model: TRX88086-4BLK
Accu:

Accu & Lader:

Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Snellader:

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

ULTIMATE RC HAULER

TRX-6 Flatbed Hauler (#88086-4) Action

Detailed Truck Body Gedetailleerde body
De Ultimate RC Hauler vervoert uw 4-Tec in stijl met een schaal die past bij zijn robuuste prestaties. Of je nu over de weg rijdt of een off-road parcours aflegt, de RC Hauler komt er in stijl.

 

 

 

Real Hauling Capability Echte transportcapaciteit
Laad het volledige assortiment 4-Tec 2.0- of 3.0-modellen met RC Hauler's unieke bed van volledige lengte met verstelbare wielkeggen. Vervoer je GR Supra GT4 of Corvette Stingray naar race-evenementen of toon je Factory Five Hot Rod in een show-stop-stijl.

 

 

Optional Winch Mounting Optionele liermontage
De Ultimate RC Hauler bevat een optionele lierbevestiging om de Pro Scale Winch te installeren (apart verkrijgbaar). Geef uw Hauler een extra dosis schaalrealisme met dit volledig functionele accessoire.

 

 

 

One-Piece Steel Frame Rails Stalen framerails uit één stuk
De sleutel tot het robuuste chassis van de RC Hauler zijn de framerails uit één stuk. Met een lengte van meer dan 30 inch lopen deze sterke stalen rails van bumper tot bumper voor toonaangevende sterkte en maximale torsiestijfheid.

 

 

 

Factory-Installed LED Lighting In de fabriek geïnstalleerde LED-verlichting
Met 25 afzonderlijke LED's en een gereguleerde voeding zet de Ultimate RC Hauler een nieuwe standaard voor schaalverlichting. Felwitte koplampen, markerings- en markeringslichten en een volledige reeks rode achterlichten houden je voortgang bij.

 

 

T-Lock Differentials T-Lock differentiëlen
Traxxas geeft je de vrijheid en veelzijdigheid om zowel de voor- als achterdifferentiëlen op afstand vanaf je zender te vergrendelen en ontgrendelen. Met zijn differentiëlen ontgrendeld, trotseert de RC Hauler zijn lengte met een kleine draaicirkel en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid. Als u offroad gaat, vergrendel dan alleen de voorkant of vergrendel de voor- en beide achterassen voor superieure trekkracht en grip op elk terrein.

 

2.2” Canyon RT Tires 4,6 x 2,2” Canyon RT-banden
Grote 2,2-inch big rig-wielen zijn voorgelijmd op agressieve 4,6-inch Canyon RT-banden. Diepe profielblokken op de soft-compound banden buigen om ongeëvenaarde grip op alle soorten terrein te bieden. Een standaard zeskantige van 12 mm zorgt voor compatibiliteit over de volledige reeks TRX-4-wielen en -banden.

 

Detailed Tow Truck Bed Gedetailleerd sleepwagenbed
Het realistische trekbed is voorzien van verstelbare wielkeggen met spanbanden om uw 4-Tec vast te zetten voor transport. Bedrails over de volledige lengte en functionele LED-verlichting geven de Hauler een extra schaaldetail.

 

 

 

Realistic Black Chrome Details Realistische details in zwart chroom
Gegoten zwart verchroomde carrosserieaccessoires geven de Ultimate RC Hauler een agressieve uitstraling op het pad of op de weg. Gedetailleerde brandstoftanks, gereedschapskisten, grote rig-wielen en robuuste bumpers combineren met zwarte verf en ramen voor een sinistere aanwezigheid.

 

 

Extended 6X6 Driveline Verlengde 6X6 aandrijflijn
De Ultimate RC Hauler gebruikt dezelfde stijl gehard stalen U-verbindingen en centrale aandrijfassen als alle beproefde TRX-4-modellen. Een nieuwe, door een lager ondersteunde middendrager versterkt de tussenas om de uitlijning te behouden in het hele ontwerp van de verlengde wielbasis.

 

High/Low 2-Speed Transmission Hoge/lage transmissie met 2 snelheden
Grote truckplatforms maken gebruik van transmissies met meerdere versnellingen om zware lasten te verplaatsen en steile hellingen te beklimmen. Gebruik een lage versnelling om uw RC-truck in ruwer terrein te laten rijden en schakel vervolgens in een mum van tijd in een hogere versnelling om snel langere ritten te maken met de cruisecontrolfunctie van de zender.

 

 

Titan 21T Motor Titan 21T-motor
Het verplaatsen van zware lasten vereist een enorm koppel, en de beproefde Titan-motor van de TRX-6 is afgesteld om alles soepel op gang te brengen. Een geïntegreerde koelventilator houdt de temperatuur laag voor lange afstanden en meer plezier achter het stuur.

 

 

Portal Axles Portaalassen
Drie onafhankelijke portaalassen tillen de middelste assen hoger dan de standaardassen voor superieure bodemvrijheid. Hun innovatieve ontwerp verbetert ook de asgeometrie en vermindert de asbelasting op de aandrijfassen. Stalen binnenwerk zorgt voor probleemloze prestaties, trek na trek.

 

 

GTS Aluminum Shocks GTS aluminium schokbrekers
Zes met olie gevulde coil-over GTS-schokbrekers maken hobbelige wegen glad voor veilig transport. Deze schokbrekers van zilver geanodiseerd aluminium zorgen voor een zijdezachte demping met lichamen met schroefdraad voor een gemakkelijke aanpassing van de juiste hoogte. Ze zien er geweldig uit en presteren nog beter met een O-ring dopafdichting en dubbele X-ring asafdichtingen.

 

Metal Gear Steering Servo Metalen Tandwielen stuurservo
De digitale servo met metalen tandwielen en de stalen servohoorn van de Hauler bieden de duurzaamheid en stuurautoriteit die u nodig hebt om met vertrouwen en betrouwbaar zware uitdagingen aan te gaan.

 

 

 

Specs - TRX-6 Flatbed Hauler (#88086-4) Specs - TRX-6 Flatbed Hauler (#88086-4)

 

 

 

 

 

 

Wat zit er in de doos:
TRX-6, Ready-To-Drive®-model
XL-5 HV waterdichte elektronische snelheidsregeling
Titan® 21T omgekeerde rotatiemotor
TQi™ 2,4 GHz-radiosysteem met cruisecontrol
Accessoire bedlierbevestiging
Onderhoudsgereedschap van hoge kwaliteit

Wat je nodig hebt:
Batterijen
TRX-6 accepteert een breed scala aan NiMH (6-7 cellen) en LiPo (2s-3s) batterijen.

Oplader
Traxxas EZ-Peak Live-oplader wordt aanbevolen voor eenvoudige en snelle oplaadprestaties (model #2971).

AA-alkalinebatterijen
Vier AA-alkalinebatterijen voor de zender.

Nieuw product van Traxxas, uniek ontwerp en uitstraling

Gebaseerd op het enorm capabele TRX-6-platform, is de RC Hauler de grootste en indruk wekkende rig in de TRX-reeks. De stoere looks worden ondersteund door nog sterkere prestaties. Als je klaar bent voor grootschalig RC-plezier, komt niets in de buurt van de Traxxas Ultimate RC Hauler.

Beschibaar in de winkel 24-06-2022

Beschibaar on-line 08-07-2022

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Ultimate RC-Hauler - Zwart

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.