Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

UDI U829A met HD 720p camera

Prijs: 149,00 49,00
Model: U829A

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

NIEUW bij TRXXS-Winkel in het assortiment: de upgrade van de super stabiele UDI U829A quadcopter van ruim 50cm. Vooral geschikt voor buitenshuis gebruik.

Is zeker geschikt voor de beginner door zijn stabiele bouw en propeller beschermers

Ready to Fly
Alles wat je nodig hebt om te kunnen vliegen, zal worden geleverd.

720p HD camera
De UDI U829A is uitgerust met een 720p HD camera. Goed voor beelden met een formaat van 1280 x 720 pixels. Er wordt gefilmd op 30 fps. Er wordt een 2GB mini SD kaartje meegeleverd maar er is ook een grotere SD kaart te installeren.

Bijzonder stabiel en vele vliegmogelijkheden
De U829A maakt gebruik van de nieuwste 6-axis technologie en is daarom bijzonder stabiel. Na het afstellen van de quadcopter kan die op één plek in de lucht blijven hangen. De U829A beschikt over 4 kanalen. Dit betekend dat je beschikt over vele vliegmogelijkheden (onder / boven, links / rechts (om de as), voor / achter en zijwaarts links en rechts).
Ook kan je net als alle andere quadcopters met 1 druk op de knop salto's/loopings maken.

Tot 100 meter bereik
Met de meegeleverde 2.4 Ghz controller heb je een bereik van zo'n 100 meter. Door de gebruikte technologieën kun je probleemloos tegelijk met een andere quadcopter in de buurt vliegen. Vanaf de controller kan je o.a. de camera bedienen maar kan je ook eenvoudig switchen tussen low en highspeed mogelijkheden. De throttles (knuppels) zijn naar wens in de delen. Je kan switchen tussen 4 verschillende opties. Normaliter zit gas op links, dit kan dus ook verplaatst worden naar rechts.

Vliegtijd tot 10 minuten
Je hebt een vliegtijd van circa 10 minuten (afhankelijk van je vlieggedrag). De quadcopter kan snel opgeladen worden via een meegeleverde netstroom adapter. Dit duurt over het algemeen zo'n 120 minuten. De accu is erg makkelijk te vervangen

Meegeleverd in doos

De UDI U829A quadcopter

2.4 Ghz controller

Reserve bladen

Lader

Accu 7.4v 850mAh

720p HD camera

4GB SD + adapter

Handleiding

Specificaties

Kenmerken

Lengte52 cm

Algemeen

Geschikt voor Vooral buiten

Bereik Circa 100 meter

Vliegtijd Circa 10 minuten

Oplaadtijd Via 220v netstroom c.a. 120 minuten

Camera 720p HD

Technische specificaties

Accu7.4V 850 mAh Li-Po

Zender2.4Ghz (4 kanaals)

Gyroscoop Ja

Reviews (0)

Reviews over UDI U829A met HD 720p camera

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen