Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

XIRO XIRO Xplorer Vision 1 accu

XIRO

Prijs: 999,00 399,00
Model: xiro explorer v
Extra Accu:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 17.30 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

De Xiro Xplorer Vision heeft dezelfde functies als Xiro Xplorer, vermeerderd met een geïntegreerde HD-camera, die mogelijk maakt om grote en kristalheldere beelden schieten. De compacte camera wordt gecontroleerd via uw smartphone en maakt video's in full HD (1, 080p / 30fps en 720p / 60fps) met de mogelijkheid van opname in slow motion. De camera is aangesloten op een gestabiliseerde mount, die zorgt voor een stabiele beelden in optimale kwaliteit. De camera kan ook worden gekanteld en gedraaid 360 graden met behulp van de drie geïntegreerde elektrische schachten, die worden gecontroleerd via de afstandsbediening.

Xiro xplorer
Een eenvoudig en gebruiksvriendelijk hoogwaardige elektrische drone voor professionals en liefhebbers. Gemaakt van duurzame lichtgewicht materialen, die er voor zorgen dat de drone snel en vlot manoeuvreert. Met vierkrachtige rotoren en de krachtige 5.200 mAh batterij zorgt ervoor dat de drone een vluchttijd heeft 25 minuten. De drone vindt automatisch zijn weg naar terug naar het vertekpunt (coming home). De rotors stoppen automatisch wanneer de drone de grond raakt. Ook heeft de drone een ingebouwde GPS, die het mogelijk om op bepaalde posities of hoogte te blijven hangen, bekijk de vlucht hoogte, snelheid en afstand via de Xiro app op uw smartphone (android en os).Ook is de Xiro uitgerust met duidelijke verlichting voor het vliegen in het donker.

Verder kun je door 1 druk op de knop van de handzender de xplorer automatisch perfect laten opstijgen of automatisch laten landen.

Zender:
- 5.8G afstandsbediening
- 3 verschillende vliegniveau’s inclusief beginners mode
- met inbegrip van beginner modus
- vibratie alarm
- inklapbare multihoek telefoonhouder

Inbegrepen in het pakket:
1 x Xiro Explorer Xplorer RC Quadcopter
1 x 5.8 G zender
1 x 5200mah batterij
1 x lader
1 x hd camera

Reviews (0)

Reviews over XIRO XIRO XIRO Xplorer Vision 1 accu

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen