Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Yuneec Mantis Q Drone - X2 Pack

Prijs: 579,00 519,00
Model: Mantis Q Drone - X2

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

De inklapbare drone voor op reis  x2 AKTIEpack

Compleet met 2 Accu's en Tasje

 

Travel mate

Mantis Q – de inklapbare en ongecompliceerde drone voor kleine en grote avonturen op reis. Dankzij de spraakbesturing en visual tracking volgt hij je waar je maar wilt. Leuk als je gaat backpacken in Thailand, maar ook op je roadtrip door Zuid-Frankrijk en met de familie op het strand – dankzij de energie-efficiënte uitvoering blijft de Mantis Q tot 33 minuten in de lucht waar hij bijzondere foto- en video-opnames kan maken.

Mantis Q drone with intelligente flight functions

Koppeling aan sociale media YUNEEC Mantis Q - Foldable travel drone

Of je nu met de camper de wereld afstruint en/of de Mantis dagelijks wilt inzetten, dankzij de Instant Sharing-functie kun je je foto's en video's direct vanuit de app op de sociale media posten zodat je vrienden kunnen meegenieten van je avonturen. En als je glimlacht tegen je drone maakt hij direct een YUNEEC Mantis Q - Foldable dronefoto van je zodra hij je gezicht herkend heeft.

Videoresolutie tot 4K

De Mantis maakt trouwens foto's met een resolutie van4800×2700 (16:9) of 4160x3120 (4:3) pixels als JPEG (of in DNG-formaat als je ze nog wilt bewerken) en slaat ze, net als de video's tot 4K, op het bijgeleverde microSD-kaartje op. Video's worden tot 1920x1080 („Full HD“) live en door het systeem via drie assen elektronisch gestabiliseerd. Het EIS-systeem is energiezuinig en robuust: er zitten geen fragiele mechanische onderdelen aan.

Mantis Q Drone

Intelligente automatische vliegmodi

Voor filmwaardige vluchten hebben we de Mantis bovendien uitgerust met automatische YUNEEC Mantis Q - Journey Flight Modevliegmodi zoals Journey of Point of Interest.

 

 

 

 

 

 

Journey Mode

Afhankelijk van de gekozen instelling vliegt de Mantis YUNEEC Mantis Q - Point of Interest Flight ModeQ in een lineaire baan naar boven en keert automatisch terug – perfecte opnames gegarandeerd.

 

 

 

 

 

Point of Interest

Kies een object in de POI-modus (Point of Interest) en de Mantis Q vliegt er automatischYUNEEC Mantis Q - Return Home Flight Mode omheen.

 

 

 

 

 

 

Return Home

Met een druk op de knop keert de Mantis Q automatisch terug naar een punt in de buurt waar hij is opgestegen en landt daar.

YUNEEC Mantis Q drone with controller

Controller inbegrepen

De Mantis besturingssoftware is gebaseerd op het bekende open-sourceproject PX4 en is dus uiterst stabiel en betrouwbaar. Video-, foto- of telemetriegegevens worden uitsluitend doorgegeven aan servers van derden wanneer dat gewenst is. Met de inbegrepen controller kun je de Mantis tot 800 meter (CE-Norm, FCC: 1,5 km) van je af laten vliegen.

Mantis Q camera drone

Foldable travel drone from YUNEECIntuïtieve besturing

De drone handhaaft zijn positie en hoogte zelfstandig en kan zonder training vooraf intuïtief bestuurd worden. Alle instellingen en software-updates verlopen via het aanraakscherm van je smartphone. Je kunt de actieradius van de Mantis Q ook beperken met behulp van een virtueel hek en dat gaat net zo makkelijk als hem met een druk op de knop laten terugkeren naar het startpunt en hem volautomatisch laten landen.

 

 

Mantis Q camera drone from YUNEEC

72 km/h topspeed! YUNEEC Mantis Q drone

De drone helpt niet alleen bij het bewaren van mooie herinneringen, maar is ook echt fun! In de sportmodus haalt hij maar liefst 72 km/h en is hij wendbaar als een echte racer. De livebeelden kunnen met een vertraging van maximaal 200 ms gevolgd worden op de smartphone die gekoppeld is aan de afstandsbediening.

Mantis Q - Compact quadcopterGeschikt voor in- en outdoor

Waar de drone precies is, kun je trouwens voortdurend volgen via een kaart in de app (internetverbinding nodig). Hij vliegt het liefst boven open terrein, maar ook binnen gebouwen waar geen GPS of Glonass beschikbaar is voor de positiebepaling vliegt de Mantis Q dankzij IPS- en ultrasone sensoren veilig en stabiel met 15 km/h.

Mantis Q - Foldable travel drone

Belangrijkste kenmerken

 • Inklapbare drone voor onderweg om altijd bij je te hebben
 • Tot 33 minuten vliegtijd
 • Videoresolutie tot 4K, elektronisch gestabiliseerd tot 1080p
 • Spraakbesturing
 • Vliegmodi: Journey, Point of Interest, Return Home
 • Visual Tracking
 • Tot 72 km/h (Sport Mode)
 • Koppeling aan social media
 • GPS of Indoor Positioning
 • Energie-efficiënt en stil
 • Flightcontroller gebaseerd op PX4

Mantis Q - Foldable travel drone

Beschikbare uitvoeringen

De Mantis Q in opgevouwen toestand meet amper 168 x 96 x 58 mm. In startklare toestand weegt hij nog geen 500 g. De drone wordt standaard geleverd met afstandsbediening, accu, reservepropellers en een drievoudige oplader die tot drie accu's oplaadt. Er is ook een valuepack dat behalve de drone en controller ook drie accu's en twee sets reservepropellers bevat plus een handig fototasje.

 

Kenmerken Yuneec Mantis Q
- Inklapbare drone
- Zeer compact (168 x 96 x 58mm, ingeklapt)
- Tot 33 minuten vliegtijd
- Videoresolutie tot 4K, elektronisch gestabiliseerd tot 1080P
- Spraakbesturing
- Vliegmodi: Journey, Point of Interest, Return Home
- Visual Tracking
- Tot 72 km/h (Sport Mode)
- Koppeling aan social media
- GPS of Indoor Positioning
- Energie-efficiënt en stil
- Controller gebaseerd op PX4

Inhoud van pakket (X Pack)
- Mantis Q
- Controller
- Fototas
- Accu (2 stuks)
- Reserve rotorbladen (2 sets)
- Schroeven (16 stuks)
- Seriële  lader
- Voeding
- USB-kabel

Reviews (0)

Reviews over Yuneec Yuneec Mantis Q Drone - X2 Pack

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Over Yuneec

Yuneec is één van de marktleiders op het gebied van drones. Yuneec drones blinken uit in gebruiksgemak en prestaties en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde vliegers. Het merk heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van RC vliegtuigen en quadcopters. Bij het ontwikkelen van haar modellen let Yuneec voortdurend op de veiligheid, immers, vliegen met een drone is ontzettend gaaf, maar het moet wel veilig gebeuren. Daarom worden Yuneec drones ontwikkeld in samenwerking met diverse reddingsteams, zodat de drone probleemloos kan blijven vliegen.

Yuneec en innovatie

Yuneec is voortdurend op zoek naar innovatie. Het dronemerk is namelijk opgericht uit de passie om op zoek te gaan naar innovatie, creativiteit en toegankelijkheid. Deze drie kenmerken werden al snel gecombineerd met technologie, waarna het een kleine stap was voordat de eerste Yuneec drone ontwikkeld werd. Tegenwoordig is Yuneec niet meer weg te denken uit de dronemarkt en blinkt het merk uit in kwaliteit.

Yuneec

Assortiment Yuneec drones

Verreweg de meest populaire serie van Yuneec is de Q500 serie. Deze drones zijn stuk voor stuk topmodellen en het is zelfs mogelijk om een Yuneec Q500 met 4K camera te bestellen. Deze camera neemt in verbluffende kwaliteit op met 60 frames per seconde. Uniek aan de Yuneec Q500 serie is dat de drones ontzettend wendbaar zijn en tegelijkertijd gemaakt zijn van stijf materiaal. Hierdoor reageert de drone direct op elke aanwijzing die u het toestel meegeeft met de afstandsbediening.

Het vliegen met een Yuneec drone was niet eerder zo gemakkelijk als met de Q500. Verder vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires van Yuneec om de drone-ervaring te optimaliseren.


Artikelnaam: Yuneec Mantis Q Drone - X2 Pack

Prijs: 579,00 519,00

Model: Mantis Q Drone - X2

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen