Wegens vakantie geen koopavond!
Dinsdag 16 en Dinsdag 23 juli 2019 hebben wij ivm vakantie geen koopavond!

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Yuneec SkyView FPV bril

Prijs: 269,00 119,00
Model: SkyView

Afhalen in een winkel

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Yuneec SkyView FPV bril

First Person View

Koppel het apparaat, zet je bril op en duik in een unieke virtual reality-ervaring. Met de rondom gesloten Skyview FPV-bril zit je als het ware in de cockpit van je copter en zie je precies wat je camera opneemt. Geniet van het uitzicht van boven zoals je het nog nooit eerder hebt beleefd en ga op jacht naar de perfecte beelden: adembenemende landschapsopnames of coole actiebeelden vanuit de gekste perspectieven.

Compatibiliteit

Skyview is een hoogwaardige FPV-bril die speciaal ontwikkeld is voor gebruik met de Typhoon H en Tornado H920. De headset functioneert met alle apparaten met een HDMI-uitgang. Voor unieke gaming- of bioscoopervaring kun je de Skyview dus makkelijk aansluiten op je gameconsole of videoplayer.

Geïntegreerde 5" HD-Display

Zet je bril op en duik in een volledig nieuwe wereld. Het 5" HD-beeldscherm (12,7 cm) uit een stuk met hoge resolutie zorgt voor briljante live beelden in HD met 720 pixels en een blikveld van 75,5° op formaat 16:9 - voor unieke virtual reality-ervaringen.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Yuneec Yuneec SkyView FPV bril

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Yuneec

Yuneec is n van de marktleiders op het gebied van drones. Yuneec drones blinken uit in gebruiksgemak en prestaties en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde vliegers. Het merk heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van RC vliegtuigen en quadcopters. Bij het ontwikkelen van haar modellen let Yuneec voortdurend op de veiligheid, immers, vliegen met een drone is ontzettend gaaf, maar het moet wel veilig gebeuren. Daarom worden Yuneec drones ontwikkeld in samenwerking met diverse reddingsteams, zodat de drone probleemloos kan blijven vliegen.

Yuneec en innovatie

Yuneec is voortdurend op zoek naar innovatie. Het dronemerk is namelijk opgericht uit de passie om op zoek te gaan naar innovatie, creativiteit en toegankelijkheid. Deze drie kenmerken werden al snel gecombineerd met technologie, waarna het een kleine stap was voordat de eerste Yuneec drone ontwikkeld werd. Tegenwoordig is Yuneec niet meer weg te denken uit de dronemarkt en blinkt het merk uit in kwaliteit.

Yuneec

Assortiment Yuneec drones

Verreweg de meest populaire serie van Yuneec is de Q500 serie. Deze drones zijn stuk voor stuk topmodellen en het is zelfs mogelijk om een Yuneec Q500 met 4K camera te bestellen. Deze camera neemt in verbluffende kwaliteit op met 60 frames per seconde. Uniek aan de Yuneec Q500 serie is dat de drones ontzettend wendbaar zijn en tegelijkertijd gemaakt zijn van stijf materiaal. Hierdoor reageert de drone direct op elke aanwijzing die u het toestel meegeeft met de afstandsbediening.

Het vliegen met een Yuneec drone was niet eerder zo gemakkelijk als met de Q500. Verder vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires van Yuneec om de drone-ervaring te optimaliseren.


Artikelnaam: Yuneec SkyView FPV bril

Prijs: 269,00 119,00

Model: SkyView

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.