Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Yuneec Typhoon H Plus Hexacopter RTF

Prijs: 1.699,00 1.649,00
Model: YUNTYHPEU

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

 

 

TYPHOON H PLUS

Typhoon H Plus von YuneecSlimme Hexacopter
Een topkwaliteit in combinatie met de betrouwbaarheid en automatische vluchtmodi die elke foto en videograaf verlangen. De Typhoon H Plus-hexacopter is uitgerust met een 1 "-camera met 4K-videoresolutie, een PX4-gebaseerde vluchtcontroller en vliegmodi van Follow Me en Point of Interest tot Curve Cable Cam. Relevante kerngebieden van de Typhoon H Plus zijn nu nog meer afgeschermd tegen elektrische invloeden en zorgen voor een maximale betrouwbaarheid samen met de PX4-controller en het 6-rotorontwerp.

Typhoon H Plus von YuneecBetrouwbaar en efficiënt
Een verfijnde bedrading zorgt voor een geoptimaliseerde luchtcirculatie en een betere koeling. Door talloze optimalisaties is de nieuwe Typhoon H Plus een van de stilste en meest efficiënte hexacopters in zijn klasse en beheert hij 25 minuten vliegtijd onder normale weers- en vluchtomstandigheden. De opnieuw ontworpen ST16-afstandsbediening heeft een helderder display, een extra USB-slot en een geheel nieuwe intuïtieve gebruikersinterface.

 

 

 

 

 

 

Hexacopter Typhoon H Plus

 

 

1" 4K-camera
De meegeleverde C23-camera is uitgerust met een eindeloze 360 ° -draaibare cardanische cardan zoals bekend uit de Typhoon H-serie. De 1"-sensor legt foto's vast tot 20 MP en video's tot 4K bij 60 frames per seconde, heeft een verbeterde output bij weinig licht en een verhoogd dynamisch bereik.

 

                                            Intelligente vluchtmodi
Breng je creativiteit naar het volgende niveau door de autonome vliegmodi van Typhoon H Plus te laten focussen op het vliegen terwijl je je op het shot/foto/film concentreert.

Orbit Me Flugmode

 

 

Orbit Me
De Typhoon H vliegt een cirkelvormig pad om je heen, waardoor de camera de hele tijd op je wordt getraind.

 

 

 

 

 

 

Point of Interest Flugmode

 

 

 

Nuttige plaats
Selecteer een onderwerp en Typhoon H Plus zal dat onderwerp autonoom in een baan volgen.

 

 

 

 

 

Journey Flugmode

 

 

 

 

Journey
Typhoon H Plus gaat automatisch omhoog en naar buiten, tot 90 m, en legt de perfecte luchtfoto-selfie vast.

 

 

 

 

Follow Me / Watch Me Flugmode

 

 

 

Follow Me / Watch Me
Follow Me zorgt ervoor dat de Typhoon H Plus meebeweegt. Watch Me vertelt de H Plus om je te volgen terwijl je de camera altijd naar je richt, waar je ook bent.

 

 

 

 

Curve Cable Cam Flugmode

 

 

 

 

Curve Cable Cam
Programmeer eenvoudig een onzichtbare route zodat H Plus mee kan vliegen. De hexacopter zal vliegen tussen vooraf ingestelde coördinaten terwijl hij de camerapositie onafhankelijk bestuurt.

 

 

 

Return Home Flugmode

 

 

 

Return Home
Schakel eenvoudig over naar de startmodus en de Typhoon H Plus keert terug en landt op minder dan 8 m van u.

 

 

 

 

 

H Plus von Yuneec

 

 

Intel® RealSense™ -technologie
De Typhoon H Plus is verkrijgbaar met en zonder de Intel® Real-Sense™ -technologie. Dankzij 3D- en dieptesensortechnologie detecteert het RealSense™ -systeem objecten, bewegingen en afstanden, waardoor de drone onafhankelijk kan werken en moeiteloos obstakels in de omgeving kan ontwijken. Obstakels en een veilige vluchtroute worden voor de volgende keer opgeslagen.

 

HD Racer FPV-Drohne von YuneecBelangrijkste kenmerken

Nieuwe flight controller gebaseerd op PX4 met geïntegreerde back-up en failsafe
Geoptimaliseerd ontwerp voor verbeterde luchtstroom en koeling, evenals speciaal afgeschermde kerngebieden voor verhoogde betrouwbaarheid
Hoog rendement en stille vluchtuitvoering
Inclusief 1" sensorcamera met 20 MP en 4K videoresolutie bij 60 FPS, verbeterde restlichtprestaties, dynamisch bereik en een vervormde horizon
Inclusief opnieuw ontworpen ST16-afstandsbediening met verbeterd display
Met inbegrip van vluchtmodi Orbit me, Point of Interest, Journey Mode, Follow me, Curve Cable Cam, Return home
Verkrijgbaar met en zonder Intel® Real-Sense ™ -technologie
5-rotormodus om een motorstoring te compenseren
Geen gegevensoverdracht naar externe server

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Yuneec Yuneec Typhoon H Plus Hexacopter RTF

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Yuneec

Yuneec is n van de marktleiders op het gebied van drones. Yuneec drones blinken uit in gebruiksgemak en prestaties en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde vliegers. Het merk heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van RC vliegtuigen en quadcopters. Bij het ontwikkelen van haar modellen let Yuneec voortdurend op de veiligheid, immers, vliegen met een drone is ontzettend gaaf, maar het moet wel veilig gebeuren. Daarom worden Yuneec drones ontwikkeld in samenwerking met diverse reddingsteams, zodat de drone probleemloos kan blijven vliegen.

Yuneec en innovatie

Yuneec is voortdurend op zoek naar innovatie. Het dronemerk is namelijk opgericht uit de passie om op zoek te gaan naar innovatie, creativiteit en toegankelijkheid. Deze drie kenmerken werden al snel gecombineerd met technologie, waarna het een kleine stap was voordat de eerste Yuneec drone ontwikkeld werd. Tegenwoordig is Yuneec niet meer weg te denken uit de dronemarkt en blinkt het merk uit in kwaliteit.

Yuneec

Assortiment Yuneec drones

Verreweg de meest populaire serie van Yuneec is de Q500 serie. Deze drones zijn stuk voor stuk topmodellen en het is zelfs mogelijk om een Yuneec Q500 met 4K camera te bestellen. Deze camera neemt in verbluffende kwaliteit op met 60 frames per seconde. Uniek aan de Yuneec Q500 serie is dat de drones ontzettend wendbaar zijn en tegelijkertijd gemaakt zijn van stijf materiaal. Hierdoor reageert de drone direct op elke aanwijzing die u het toestel meegeeft met de afstandsbediening.

Het vliegen met een Yuneec drone was niet eerder zo gemakkelijk als met de Q500. Verder vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires van Yuneec om de drone-ervaring te optimaliseren.


Artikelnaam: Yuneec Typhoon H Plus Hexacopter RTF

Prijs: 1.699,00 1.649,00

Model: YUNTYHPEU

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.