Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Yuneec YUNSIM USB WiFi Dongle voor UAV Pilot Flight simulator

Yuneec YUNSIM USB WiFi Dongle voor UAV Pilot Flight simulator
Prijs: 49,95
Model: YUNSIM

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

De YUNSIM USB WiFi Dongle is speciaal gemaakt om een WiFi verbinding te maken met uw Yuneec handzender met de UAV Pilot Flightsimulator. Verbeter nu onder elke weersomstandigheid uw skills voor uw Yuneec Q500, Q500+ of 4K... Oefening baart kunst zullen wij maar zeggen. 

Over UAV Pilot

Deze Flightsimulator is speciaal ontwikkeld om uw vlieguren met uw Yuneec op peil te houden. Nu kunt u via uw computer via een groot scherm een ultra realistische vliegsimulator (UAV-Pilot) starten. U kunt na het koppelen van uw handzender met deze YUNSIM, de gesimuleerde Yuneec drone besturen in een virtuele wereld. Ondek wat de Yuneec kan en wat zijn beperkingen zijn. Zo kunt u zelfd de windkracht en windrichting instellen zodat de simulatievluchten ook realistischer zijn dan een gewone game. 

Kenmerken van dit product:

  • Type: YUNSIM
  • WiFi Dongle
  • USB
  • Working current: 40mA
  • Compatible met: ST10+/ST10/ST24
  • Compatible software: UAV Pilot

* Een simulator simuleerd de werkelijkheid zo natuur en getrouw mogelijk. Let erop dat de werkelijkheid, met name wind en windkracht in de realiteit onvoorspelbaar en niet instelbaar zijn. Dit ten opzichte van de simulator. 

Reviews (0)

Reviews over Yuneec Yuneec YUNSIM USB WiFi Dongle voor UAV Pilot Flight simulator

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Over Yuneec

Yuneec is één van de marktleiders op het gebied van drones. Yuneec drones blinken uit in gebruiksgemak en prestaties en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde vliegers. Het merk heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van RC vliegtuigen en quadcopters. Bij het ontwikkelen van haar modellen let Yuneec voortdurend op de veiligheid, immers, vliegen met een drone is ontzettend gaaf, maar het moet wel veilig gebeuren. Daarom worden Yuneec drones ontwikkeld in samenwerking met diverse reddingsteams, zodat de drone probleemloos kan blijven vliegen.

Yuneec en innovatie

Yuneec is voortdurend op zoek naar innovatie. Het dronemerk is namelijk opgericht uit de passie om op zoek te gaan naar innovatie, creativiteit en toegankelijkheid. Deze drie kenmerken werden al snel gecombineerd met technologie, waarna het een kleine stap was voordat de eerste Yuneec drone ontwikkeld werd. Tegenwoordig is Yuneec niet meer weg te denken uit de dronemarkt en blinkt het merk uit in kwaliteit.

Yuneec

Assortiment Yuneec drones

Verreweg de meest populaire serie van Yuneec is de Q500 serie. Deze drones zijn stuk voor stuk topmodellen en het is zelfs mogelijk om een Yuneec Q500 met 4K camera te bestellen. Deze camera neemt in verbluffende kwaliteit op met 60 frames per seconde. Uniek aan de Yuneec Q500 serie is dat de drones ontzettend wendbaar zijn en tegelijkertijd gemaakt zijn van stijf materiaal. Hierdoor reageert de drone direct op elke aanwijzing die u het toestel meegeeft met de afstandsbediening.

Het vliegen met een Yuneec drone was niet eerder zo gemakkelijk als met de Q500. Verder vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires van Yuneec om de drone-ervaring te optimaliseren.


Artikelnaam: Yuneec YUNSIM USB WiFi Dongle voor UAV Pilot Flight simulator

Prijs: 49,95

Model: YUNSIM

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Klantbeoordelingen