Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

FMS FCX 1/24TH POWER WAGON SCALER RTR - ROOD FMS12401RD

FMS

Prijs: 159,95
Model: FMS12401RD

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

FMS FCX 1/24TH POWER WAGON SCALER RTR - ROOD
FCX24 is gepositioneerd als een hoogwaardig crawlonderstel. Het autoframe is gemaakt van zeer sterk nylon. Vergeleken met de trapeziumvormige balk die is gesplitst door metalen zijbalken en kunststof spanten, is het totale gewicht lichter en de sterkte hoger. De centraal gemonteerde aandrijfeenheid heeft een laag zwaartepunt en integreert de transmissie met 2 versnellingen, de tussenbak en de 130-motor. Het vermogen wordt via de cardanas op de voor- en achteras overgebracht. De assen zijn uitgerust met wielzijdige verloopstukken, algemeen bekend als "portaalas", die de bodemvrijheid van het differentieeltandpakket kunnen vergroten en de berijdbaarheid kunnen verbeteren.

 De rupsbanden zijn over het algemeen uitgerust met rechte voor- en achterassen om de vergrendelde toestand van het echte autodifferentieel te simuleren om het offroad-passeervermogen te verbeteren. De FCX24 is standaard uitgerust met een rechte as, maar het planetaire tandwieldifferentieel kan ook worden vervangen door siliconenolie met een hoge viscositeit om het aandrijfeffect van een LSD-sperdifferentieel te simuleren. Na installatie van het differentieel zal het ultieme klimvermogen worden verminderd, maar kan een kleinere draaicirkel en een stabielere rijkwaliteit bij hoge snelheden worden verkregen. Simpel gezegd, de rechte as is geschikt voor extreem klimmen en het sperdifferentieel is geschikt voor offroad op hoge snelheid. De keuze is aan jou.

De tweeversnellingsbak maakt gebruik van de CH3 van de afstandsbediening en wordt bediend door een 9G-stuurinrichting. De lage overbrengingsverhouding is 99, wat groter is dan die van vergelijkbare producten die momenteel op de markt zijn. De koppeloutput is sterk en gemakkelijk voor extreem klimmen. De hoge overbrengingsverhouding is 24,75 en de snelheid is hoger dan die van alle vergelijkbare producten die momenteel op de markt zijn. Je kunt het plezier ervaren van een snelle doorbraak, kleine sprongen en zelfs omhoog gaan.

Roestvrijstalen kogellagers zijn altijd de favoriet van spelers, maar om de straatprijs te verlagen, zullen de meeste merken bussen kiezen als vervanging voor alle of een deel van de lagers. Aangezien spelers echter de hele auto volledig moeten demonteren om de lagers in de toekomst te upgraden, wat traag en arbeidsintensief is, kiest FCX24 ervoor om de hele auto vooraf te installeren met in totaal 24 lagers, die niet gedemonteerd en opnieuw gemonteerd hoeven te worden. -upgrade, bespaart tijd en moeite en lost de zorg voor eens en altijd op.

Als eerste product van de FCX24-serie is de carrosserie de POWER WAGON in 1949, die verscheen in de vorm van een modderige offroad-truck. De aanleiding en toekomstige ontwikkeling zetten we in dit verhaal om met jullie te delen.

2.4G 4-kanaals digitaal proportioneel afstandsbedieningssysteem, naast de normale rij- en stuurbediening, wordt de CH3 gebruikt om het schakelen te regelen, en de CH4 is gereserveerd voor uitbreiding van de verbeeldingskracht van spelers. Het is ook uitgerust met een lichtregelmodule en de koplampen kunnen worden geschakeld tussen grootlicht en dimlicht. Bovendien zijn interfaces voor achterlichten en richtingaanwijzers gereserveerd voor spelers om te wijzigen.

In tegenstelling tot eerdere FMS-producten, richt FCX24 zich meer op sportprestaties. Een groot aantal verbeterde en gewijzigde onderdelen zoals metalen tandwielen, schokdempers, krachtige motoren, radiatoren en contragewichten van de wielnaven zullen tegelijkertijd worden gelanceerd. Spelers van over de hele wereld kijken ernaar uit om je eigen unieke FCX24 te maken.

KENMERKEN
Klaar om te rijden model
Transmissie met twee snelheden
Portaalas
24 kogellagers volledige set
Metalen tandwielen stuurservo
Vier Link Vering
Geïntegreerd nylon frame met hoge weerstand
Power Wagon Polystyreen Carrosserie
Snelle scheiding carrosserie
Nylon rolkooi
Geschilderd lichaam
Verlichtingssysteem met afstandsbediening
Originele gepersonaliseerde stickers
SPECIFICATIES:
Radiobediening: 118 x 73 x 145 mm, 130 g (batterij niet inbegrepen)
Modelvoertuig: 210 x 124 x 132 mm, 390 g (batterij niet inbegrepen)
Band: Φ 60×20mm
Wielbasis: 138 mm
Minimale bodemvrijheid: 26 mm
Aanloophoek: 68°
Vertrekhoek: > 90 °
Rijsnelheid: 8 km/u Max
Afstand op afstand: 30m
Speelduur: 20 minuten

WAT IS INBEGREPEN
1 x 1:24 FCX24 Power Wagon RTR
1 x 2,4 GHz-radio
1 x 2-in-1 ontvanger / 20A ESC (geïnstalleerd)
1 x 131 borstelmotor (geïnstalleerd)
1 x 3-draads 9g metalen servo (geïnstalleerd)
1 x 7.4V 380 mAh batterij
1 x USB-batterijlader
1 x zeskantige sleutel
1 x producthandleiding
VEREIST OM COMPLEET TE MAKEN
AAA-batterijen voor radio

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over FMS FMS FCX 1/24TH POWER WAGON SCALER RTR - ROOD FMS12401RD

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.