Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Arrma Felony Street Bash 6S BLX 1 / 7TH Scale All-Road Resto-Mod Muscle Car (oranje)

ARRMA

Prijs: 699,00
Model: ARA7617V2T2

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Ontworpen om SNEL te zijn, ontworpen om STERK te zijn. ARRMA wil dat u uw RC-ervaring verbetert door toegang te krijgen tot meer snelheid, wat resulteert in verbeterde prestaties.
Met een optioneel pinion voor hoge snelheden in de doos, kunt u het ingebouwde potentieel van uw ARRMA-voertuig realiseren; het verbeteren van uw prestaties is nog nooit zo eenvoudig geweest. Volg onze speciale Speed ​​Card-informatie om beter te begrijpen hoe u steeds sneller kunt worden.
Een hoogwaardige 2.4Ghz radiozender en -ontvanger, wielen en  dBoots-banden, waterdichte ESC en stuurservo en een voorgelakte carrosserie zijn allemaal standaard inbegrepen.
Controleer de voertuigspecificaties voor de exacte details van wat er in de doos zit en wat er nodig is om uw ARRMA-voertuig te laten rijden.
Volledig waterdichte ESC, stuurservo en radio-ontvangerbox zijn standaard. Dit betekent dat het raken van de ruigste terreinen, onder de meest extreme omstandigheden, geen probleem zal zijn. Regen, modder, sneeuw, vuil en al het andere waar je je een weg doorheen wilt slaan.
De meegeleverde waterdichte elektronica is klaar voor actie.

* Raadpleeg de instructiehandleidingen van het product voor meer informatie over waterdichte normen

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over ARRMA Arrma Felony Street Bash 6S BLX 1 / 7TH Scale All-Road Resto-Mod Muscle Car (oranje)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.