Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Arrma 1/7 FIRETEAM 6S 4WD BLX Speed Assault Vehicle RTR, Zwart

ARRMA

Prijs: 769,00 499,00
Model: ARA7618T1

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Productdetails

Met het 1/7 Ready-to-Run ARRMA® FIRETEAM ™ 4WD Speed ​​​​Assault Vehicle, heeft het robuuste 6S1/7 FIRETEAM 6S 4WD BLX Speed Assault Vehicle RTR BLX-platform een ​​extra lange wielbasis, een mechanische handrem en een robuust militair ontwerp - voor bashen op het meest brute terrein zoals nooit eerder!

Belangrijkste kenmerken
Opwindend militair ontwerp met doorlopende rolkooi, meerdelige carrosserie en gedetailleerd interieur met figuren van bestuurder en bemanning
Speciaal voertuigspecifiek wiel- en bandenpakket inclusief all-terrain dBoots® FIRETEAM™ airless banden op wielen met een militaire uitstraling
Extra lange wielbasis en breedspoorchassis voor dynamisch rijgedrag
Spektrum™ 6S brushless aandrijfsysteem voor snelheden van meer dan 97 km/h
In de fabriek geïnstalleerde mechanische handrem voor het uitvoeren van uitwijkmanoeuvres en het initiëren van drifts - een primeur voor alle ARRMA® off-roaders

In de doos
(1) ARRMA® 1/7 FIRETEAM ™ 6S BLX 4WD-Speed ​​Assault Vehicle RTR
(1) Waterdicht * Spektrum ™ Firma™ 150A slimme regelaar
(1) Borstelloze Spectrum™ Firma™4074 2050 kV-motor
(1) Spektrum™ 2,4 GHz SLT3™ 3-kanaals zender
(1) Spektrum™ SR315 3-kanaals dual-protocol ontvanger
(1) Spektrum ™ SPMS652 waterdichte * metal gear digitale servo
(1) Handremmodule met waterdichte * SPMS650 rembekrachtiger
(1) Gebruiksaanwijzing

Nodig om te voltooien
(1) 4S LiPo of 6S harde LiPo-batterij
(1) Compatibele oplader
(4) AA-batterijen

Nieuwe functies:
Meerdelige body in militaire look in matzwart of matwit camouflagedesign
Volledig gedetailleerd interieur met vier FIRETEAM™ bemanningsfiguren
Doorlopende rolkooi, bumper en zij-elementen van het chassis
Realistische bumpers, beschermplaten en zijtreden
Handremfunctie te bedienen via het derde kanaal van de Spektrum™ SLT3™ afstandsbediening
Schokbreker, motorsteun en stuurdelen van zwart geanodiseerd aluminium
Met olie gevuld middendifferentieel met aluminium behuizing
Multi-Terrain dBoots® FIRETEAM™-banden op velgen in militaire stijl

Bewezen 6S BLX-functies:
Klaar om te rijden
Een snelheid van 97 km/u kan onder optimale omstandigheden worden bereikt met een 6S LiPo-batterij en het optionele snelheidspinion
EXB voorste brace compatibele bovenplaat
Centrale bodyondersteuning en beugel voor maximale duurzaamheid
Massief stalen aandrijfassen overal
Krachtige aandrijflijn
Duurzame servosaver van rood aluminium
Chassisplaat van geanodiseerd aluminium
Schokbrekerbruggen van geanodiseerd aluminium voor en achter
Spektrum ™ SLT3 ™ 3-kanaals 2,4 GHz-afstandsbediening en SR315-ontvanger met dubbel protocol
Safe-D-tandwielen en invoercups voor en achter
Waterdichte ontvangerbox met groot volume
Waterdichte Spektrum ™ Firma ™ 150A Smart 4S / 6S-regelaar
Borstelloze Spectrum™ Firma™ 4074 2050kv motor
Kogelkoppen die niet losraken
Middendifferentieel kan met 4 schroeven worden verwijderd
Gemakkelijk toegankelijke verschuifbare motorsteun voor snelle verwijdering van de motor
Duurzame wielnaven voor meer sterkte
Naafmoer O-ringen
Gedetailleerde stickers
IC5®-connectoren (EC5™-compatibel)

Militaire look, ARRMA® robuustheid, 6S BLX Speed!
Het gebruiksklare 1/7 FIRETEAM ™ 4WD Speed ​​​​noodvoertuig is gebaseerd op het beproefde 6S BLX-platform en is het eerste ARRMA®-voertuig in zijn soort - met een extra lange wielbasis en brede spoorbreedte voor dynamisch rijgedrag en robuustheid en een prototypische militaire stijl die de onstuitbare robuustheid van het chassis hieronder weerspiegelt. Het is ook de eerste ARRMA® offroader met een mechanische handrem!

Op het eerste gezicht wordt het voor iedereen duidelijk - de FIRETEAM™ 4WD is ongeëvenaard. Out of the box, de multi-panel body wordt af fabriek geleverd in een matzwart of matwit camouflagekleurenschema naar keuze. Een volledige rolkooi draagt ​​bij aan de militaire look en robuustheid. Het gedetailleerde interieur omvat een vierkoppige FIRETEAM™-crew. Alles wordt gedragen door een speciaal wiel- en bandenpakket met multi-terrain dBoots® FIRETEAM ™ -banden voor hoge tractie en gelijkmatige vermogensafgifte op ruwe offroad-routes.

De in de fabriek geïnstalleerde borstelloze Spektrum ™ 6S-aandrijflijn stelt de FIRETEAM ™ 4WD Speed ​​​​Assault Vehicle in staat om enorme sprongen te maken met 96+ km / u op het meest ruige terrein. De extra lange wielbasis en het brede chassis, samen met verstelbare aluminium oliedrukschokdempers, zorgen ervoor dat u de controle behoudt. Van de bumpers en vloerpanelen tot de stevige metalen aandrijflijn, het kenmerkende stevige ARRMA®-ontwerp stelt je in staat om bijna elk obstakel dat het pad van de FIRETEAM™-crew kruist, onbevreesd te overwinnen.

De mechanische handrem van de FIRETEAM™, die wordt bediend via de duimschakelaar op kanaal 3 van de meegeleverde Spektrum™ SLT3™ zender, voegt een nieuwe dimensie toe aan de FIRETEAM rijervaring. Het is een noviteit voor een ARRMA®-Off-Roader en stelt het voertuig in staat om uitwijkmanoeuvres, drifts en U-bochten te initiëren.

De ultrakrachtige FIRETEAM™ 4WD is misschien wel het meest indrukwekkende voertuig in de ARRMA® 6S BLX-reeks. Volledig gemonteerd en volledig uitgerust met hoogwaardige Spektrum ™ afstandsbediening en aandrijfcomponenten, heeft hij alleen je LiPo-batterijen en je oplader nodig voordat de bemanning op missie kan vertrekken!

Fireteam 6S BLX Header Image

DESIGNED FAST, DESIGNED TOUGH

SNEL ONTWORPEN, STERK ONTWORPEN
Het FIRETEAM ™ 4WD Speed ​​​​noodvoertuig heeft een geanodiseerd aluminium chassis met sterke composiet zijbeschermingsdelen, een EXB-compatibel voorpaneel evenals een centrale carrosseriesteun en een toren-naar-toren-beugel voor maximale duurzaamheid. De krachtige aandrijflijn omvat een centraal differentieel met een stevige aluminium behuizing, evenals volledig metalen differentieeluitgangen en interne onderdelen van de versnellingen. Overal worden robuuste stalen aandrijfassen gebruikt.

EINSTELLBARE ÖLDRUCKSTOSSDÄMPFER

VERSTELBARE OLIESCHOKDEMPERS
De verstelbare aluminium oliedrukschokbrekers zijn gemonteerd op zwart geanodiseerde voor- en achterschokbrekerbruggen. Ze houden de all-terrain dBoots® FIRETEAM ™ -banden stevig op de grond voor hoge tractie en veilig rijden op ruwe offroad-routes.

CRASH-ABSORBIERENDE STOSSFÄNGER

CRASH ABSORBERENDE BUMPER
Robuuste chassiscomponenten, waaronder een achterbumper met een crashabsorberend veerontwerp, dragen bij aan onstuitbare bashing-prestaties. De voorbumper en de voor- en achterskidplates helpen je ook om onbevreesd alle obstakels te overwinnen die de FIRETEAM™ 4WD-crew in de weg staan!

MILITÄR ANGELEHNTE FELGEN UND REIFEN

MILITAIRE GERELATEERDE WIELEN EN BANDEN
De all-terrain dBoots® FIRETEAM ™ -banden zijn gemonteerd op een militair geïnspireerd wiel en hebben een airless bandachtige zijwand. Ze hebben een geventileerd ontwerp met een stevig offroad-profiel. Super duurzame wielnaven zorgen voor meer sterkte.

MATTLACKIERTE MILITÄR CAMOUFLAGE KAROSSERIE

MAT GELAKT MILITAIRE CAMOUFLAGE BODY
Het FIRETEAM™ 4WD Speed-noodvoertuig voegt een unieke militaire look en de robuustheid van een complete rolkooi toe aan de bewezen snelheid en wegligging van de 6S BLX. De carrosseriepanelen worden af ​​fabriek geleverd in een matzwarte of witte camouflagekleurstelling met decals. Het gedetailleerde interieur is voorzien van een volledige bemanning van vier FIRETEAM™-personages.

SPEKTRUM SLT3 2.4GHz 3-KANAL FERNSTEUERUNG

SPEKTRUM ™ SLT3 ™ 2,4 GHz 3-KANAALS AFSTANDSBEDIENING
De meegeleverde Spektrum ™ SLT3 ™ -zender is ergonomisch ontworpen om moeiteloos te bashen en heeft een schuimwiel voor nauwkeurig instinct. Beginnende bashers kunnen de gaslimieten instellen op 50% of 75% totdat ze klaar zijn om het volledige snelheidspotentieel te bereiken. Een duimschakelaar bedient de mechanische handrem van het voertuig zodat het FIRETEAM™ 4WD Speed-hulpvoertuig U-bochten, drifts en uitwijkmanoeuvres kan uitvoeren.

SPEKTRUM SR315 3-KANAL DUAL PROTOKOLL EMPFÄNGER

SPEKTRUM™ SR315 3-KANAALS DUBBELE PROTOCOL ONTVANGER
De meegeleverde Spektrum™ SR315 3-kanaals ontvanger is compatibel met de SLT™ en DSMR® protocollen en biedt een uitstekend bereik en een snelle respons. Het is ook compatibel met slimme telemetrie (in DSMR®-modus en met de Spektrum ™ Dashboard-app).

SPEKTRUM LENK- UND BREMSSERVOS

SPEKTRUM™ STUUR- EN REMSERVO'S
Voor betrouwbare stuurcontrole bevat het FIRETEAM ™ 4WD Speed ​​​​Assault Vehicle een Spektrum ™ S652 digitale servo met metalen tandwieloverbrenging met een koppel van 265 oz-in. De handremmodule wordt aangedreven door een Spektrum™ S650 nylon versnellingsservo met een maximaal koppel van 99 oz-in. Beide servo's zijn waterdicht en in de fabriek geïnstalleerd.

SPEKTRUM FIRMA 150A SMART ESC

SPEKTRUM™ FIRMA™ 150A SLIMME ESC
De meegeleverde en geïnstalleerde Spektrum™ Firma™ 150A-controller levert 4S/6S LiPo-stroom en maakt gebruik van IC5®-connectoren (ook compatibel met EC5™-connectoren).

SPEKTRUM FIRMA 2050Kv BRUSHLESS MOTOR

SPEKTRUM™ FIRMA™ 2050Kv BORSTELLOZE MOTOR
De meegeleverde borstelloze Spektrum ™ Firma ™ 2050Kv-motor is geïnstalleerd op een gemakkelijk toegankelijke motorsteun voor snelle verwijdering en heeft een ARRMA®-koellichaam, ventilator en Safe D-invoertandwielen.

Footer Image of Fireteam 6S BLX

Ball Bearings Rubber Shielded Bearings Throughout
Battery Sold Separately
Battery Tray Dimensions 6.22 x 1.89 x 2.76 in (158 x 48 x 70mm)
Brakes Integral with ESC / Rear Mechanical Hand Brake
Charger Sold Separately
Chassis Aluminum, 3mm Plate
Completion Level Ready-To-Run
Differential 3 Gear Diffs
Drivetrain 4WD
Drive Type Forward/Brake/Reverse
Final Drive Ratio 17.92
Front Track 17.71 in (450mm)
Power Type Electric
Gear Pitch 1.0 MOD
Ground Clearance 2.76 in (70mm)
Inner Tire / Outer Wheel Diameter 3.8 in
Motor Size 4074 - 2050Kv
Motor Type Brushless - Inrunner
Pinion 12T
Product Weight 13.77 lb (6.26kg)
Radio Included
Rear Track 17.71 in (450mm)
Receiver Included
Scale 1/7
Servos Included
Shock Type 17.71 in (450mm)
Speed Control Included
Spur Gear 50T
Suspension Independent Front and Rear
Technology Smart
Tire Tread dBoots® FIRETEAM™
Vehicle Type Buggy
Water-Resistant Yes
Wheelbase 16.61" (422 mm)
Wheel Hex Size 17mm
Wheel Width 2.55 in (65mm)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over ARRMA Arrma 1/7 FIRETEAM 6S 4WD BLX Speed Assault Vehicle RTR, Zwart

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.