Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Brushless Rock Bouncer RTR, Zwart AXI03005T2

Axial

Prijs: 579,99
Model: AXI03005T2

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Productdetails

Net als echte rotsbouncers is de Axial® RBX10™ Ryft™ 1/10 4WD RTR gebouwd om met hoge snelheden1/10 RBX10 Ryft 4WD Brushless Rock Bouncer RTR, Orange over ruige, rotsachtige paden te rennen. Exclusieve Spektrum™-technologieën zoals slimme telemetrie en AVC®-tractiecontrole stellen alle bestuurders in staat om te genieten van onstuitbare prestaties.

Belangrijkste kenmerken:
Massieve assen voor en achter met kruiskoppelingen
Robuust buischassisontwerp
Sterke aandrijflijn met 4S-compatibele borstelloze motor
Gelicentieerde Raceline-wielen en Interco TSL (Three Stage Lug) Bogger-banden
Ready to Run voltooiingsniveau vereist geen montage en wordt geleverd met alles wat nodig is behalve een batterij en oplader

In de doos
(1) Axial® RBX10™ Ryft™ 1/10 4WD RTR
(1) Spektrum™ DX3™ 3-kanaals 2,4 GHz DSMR®-radiozender
(1) Spektrum™ SR6100AT 6-kanaals DSMR® AVC/telemetrie-ontvanger
(1) Spektrum™ Firma™ 130A Smart ESC
(1) 2200Kv borstelloze motor
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
(1) 3-4S standaard of "Shorty" LiPo-batterij met EC5™- of IC5™-connector
(1) Compatibele batterijlader
(4) AA-batterijen voor zender:

Invoering
Axial® introduceert nog een primeur met de 1/10 schaal RBX10™ Ryft™ 4WD. Met dit rijklare voertuig kan elke RC-coureur de spanning ervaren van rock bouncer off-road actie. Grote rotsbouncers weigeren te stoppen - of zelfs gas terug te geven - wanneer ze geconfronteerd worden met steile beklimmingen en massieve rotsen. Dat geldt ook voor de RBX10™ Ryft™ 4WD. Dit nieuwe Axial®-voertuig van de grond af kan veel misbruik en veel kracht aan!

Functies
Massieve assen voor en achter met kruiskoppelingen
Robuust buischassisontwerp
Sterke aandrijflijn met 4S-compatibele borstelloze motor
Fulltime 4WD-transmissie
Gelicentieerde Raceline-wielen en Interco TSL (Three Stage Lug) Bogger-banden
Schokdempers met lange veerweg voor en achter
Waterdichte servo van 15 kg

Overzicht
Het robuuste, op maat gemaakte buizenchassis van de RBX10™ Ryft™ 4WD is gemaakt van een zeer sterk composiet plastic dat bestand is tegen de harde klappen van RC off-road rijden — zelfs bij hoge snelheden die worden geproduceerd door een sterke aandrijflijn met een 4S-geschikte, 2200Kv borstelloze motor. Zowel de voor- als achteras hebben een duurzaam, uit één stuk gegoten plastic, een solide asontwerp en een metalen differentieelafdekking. Gelicentieerde Interco TSL Bogger-banden op Raceline-wielen, geholpen door schokbrekers met lange veerweg voor en achter, dragen bij aan het temmen van wilde offroad-tracks. Deze kenmerken, samen met een fulltime 4WD-transmissie, maken de RBX10™ Ryft™ tot een leuk voertuig om met vol gas over de paden te sturen.

Exclusieve Spektrum™-technologieën, zoals slimme telemetrie en AVC®-tractiecontrole, helpen zelfs nieuwe RC-bestuurders te genieten van onstuitbare prestaties van de RBX10™ Ryft™ 4WD. De Spektrum™ DX3™-radio maakt gebruik van DSMR®-technologie voor een superieur bereik, respons en storingsbestendigheid. De radio is ook volledig compatibel met het slimme telemetriepotentieel van de Spektrum™ Firma™ 130A Smart ESC van het voertuig. Wanneer u een Spektrum™ Smart LiPo-batterij gebruikt, blijft u op de hoogte van de batterijcapaciteit aan boord met slechts een blik op de handige spanningsniveau-indicator van de zender. Als de spanning laag wordt, klinkt er een alarm.

De DX3™-radio en SR6100AT-ontvanger ondersteunen ook de on-demand tractiecontrole van Spektrum™ AVC®-technologie (Active Vehicle Control®) — hier voor het eerst opgenomen in een Axial® RTR-voertuig. Met een AVC®-systeem kun je extra stabiliteit inbouwen als dat nodig is bij het beklimmen van heuvels of het lanceren van richels zonder de stroom uit te schakelen. Je hebt volgas vrijheid over ruw terrein, gladde oppervlakken en los vuil!

De Axial® RBX10™ Ryft™ 4WD is ideaal voor beginnende tot halfgevorderde RC-enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn in de rock-stuiterende stijl van off-road rijden over paden, vuil, grind, rotsen en meer. Hij is verkrijgbaar met een opvallende oranje of zwarte fabrieksafwerking en vereist niets anders dan een batterij en oplader.

SPEKTRUM DX3 2.4GHz DSMR TRANSMITTER

SPEKTRUM™ DX3™ 2,4 GHz DSMR®-ZENDER
De meegeleverde Spektrum™ DX3™-radio is voorzien van exclusieve DSMR®-technologie voor superieur bereik, respons en storingsbestendigheid. Het is ook volledig compatibel met het slimme telemetriepotentieel van de in het voertuig geïnstalleerde Spektrum™ Firma™ 130A Smart ESC. Gebruik een Spektrum™ Smart LiPo-batterij en u kunt de capaciteit in één oogopslag volgen op de spanningsniveau-indicator van de DX3-zender. Als de batterij bijna leeg is, klinkt er een alarm.

SPEKTRUM<sup>™</sup> FIRMA<sup>™</sup> 130A SMART ESC

SPEKTRUM™ FIRMA™ 130A SMART ESC
De veelzijdige, waterdichte Firma™ 130A Smart ESC levert alles-in-één kracht en intelligentie - geen extra voertuigmodules of koppelingen nodig. Deze borstelloze ESC is compatibel met 2S tot 4S LiPo-ingang en geeft uw RBX10™ Ryft™ de ultieme drive terwijl belangrijke telemetriegegevens in realtime rechtstreeks naar uw DX3™-zender worden gestuurd.

SPEKTRUM SR6100AT DSMR AVC/TELEMETRY RECEIVER

SPEKTRUM™ SR6100AT DSMR® AVC®/TELEMETRIE ONTVANGER
De Spektrum™ SR6100AT 6-kanaals ontvanger is gebouwd rond frequentie-flexibele DSMR®-technologie en levert een fantastisch bereik en respons. Het beschikt ook over gepatenteerde Spektrum AVC® (Active Vehicle Control) en full-range telemetriemogelijkheden.

AVC<sup>®</sup> (ACTIVE VEHICLE CONTROL)

AVC® (ACTIVE VEHICLE CONTROL®)
Het DX3™-radiosysteem ondersteunt de on-demand tractiecontrole van Spektrum™ AVC®-technologie (Active Vehicle Control®). Met een AVC®-systeem kun je extra stabiliteit inbouwen als dat nodig is om hoeken of spijkersprongen te maken zonder de stroom uit te schakelen. Je hebt volgas vrijheid over ruw terrein, gladde oppervlakken en los vuil!

CUSTOM TUBE CHASSIS

AANGEPASTE BUIS CHASSIS
De Axial® RBX10™ Ryft™ is ontworpen en gestyled met de levensgrote rotsbouncers in gedachten. Het beproefde, zeer sterke composietplastic is ontworpen om de harde klappen van het stuiteren van rotsen te weerstaan.

FRONT AND REAR SOLID AXLES

SOLIDE ASSEN VOOR EN ACHTER
De RBX10™ Ryft™ 4WD is ontworpen om veel kracht over te dragen op zware offroad-tracks - zoals blijkt uit het duurzame, uit één stuk gegoten plastic, solide asontwerp van de voor- en achterassen en de metalen differentieelafdekking.

4-LINK SUSPENSION

4-LINK OPHANGING:
De ophangingsgeometrie maakt gebruik van een ontwerp met vier schakels dat is geoptimaliseerd om asbesturing te verminderen en om de juiste anti-kraak- en roleigenschappen te bieden. Het 4-link systeem helpt ook tegen het ophangen van de ophanging in toepassingen met hoog vermogen.

Motor Type Brushless - Sensorless
Rear Track 12.75" (323.8mm)
Ground Clearance 3.25" (82.5mm)
Motor Size 3660, 2200Kv
Product Length 21.5" (546 mm)
Spur Gear 53T
Suspension Solid axle 4-link
Tire Type Off-road
Wheel Width 1.6 in (40.64mm)
Shock Type Oil-filled, Front 5.11 in (130mm), Rear 5.70 in (145mm)
Wheel Type Raceline Monster
Receiver Included
Speed Control Included
Wheelbase 15.25" (387.35mm)
Bushing Material Metal
Charger Sold Separately
Differential Bevel gear
Power Type Electric
Gear Pitch Mod 1
Servos Included
Approximate Assembly Time No assembly required
Body Screen printed with applied decals
Brakes Integral with ESC
Pinion 17T
Scale 1/10
Product Weight 7.26lbs (3.29kg)
Tire Tread Interco TSL Bogger
Vehicle Type Rock Racer
Water-Resistant Yes
Wheel Color Black
Ball Bearings Full set
Chassis Injection molded plastic
Completion Level Ready-To-Run
Drivetrain 4WD
Drive Type Forward/Brake/Reverse
Product Height 8.75" (222 mm)
Battery Input Lead IC5
Front Track 12.75" (323.8mm)
Product Width 12.75" (324 mm)
Radio Included
Technology AVC
Battery Sold Separately

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Axial Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Brushless Rock Bouncer RTR, Zwart AXI03005T2

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.