Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Axial SCX10III Jeep JLU Wrangler met portals, Oranje: 1/10 RTR (AXI03003T2)

Axial

Prijs: 599,99 569,00
Model: AXI03003T2

Afhalen in een winkel

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Introductie

De Axial® SCX10 ™ III Jeep® JL Wrangler 4WD met schaal 1:10 markeert de volgende stap in de offroad-sector. De SCX10 ™ III bevat nog steeds de belangrijkste componenten die de SCX10 ™ -voertuigen zo succesvol hebben gemaakt, maar verhoogt het realisme van het chassis met details zoals een dummy V8-motor voor de 540-motor aan de voorzijde. Deze is aangesloten op een realistische versnellingsbak en tussenbak zoals in een 1: 1 voertuig. De RTR-versie bevat een Spektrum ™ DX3 ™ 3-kanaals 2,4 GHz DSMR®-afstandsbediening en een Firma ™ 40A-controller / ontvanger. Dit geeft u alle voordelen van de innovatieve Spektrum ™ Smart-technologie in uw hand.

Functies

 • Motorbescherming door een replica van een V8-motor, een versnellingsbak en een deksel van de tussenbak met gelijktijdige upgrade van het prototype
 • Het batterijvak in het chassis biedt ruimte voor standaard LiPo- of NiMH-batterijen van normaal formaat. Op de zijrails is ruimte voor kleine accupacks
 • Met de versnellingsbakopstelling met DIG-functie kunt u de achteras met de zender vergrendelen voor voorwielaandrijving en een kleinere draaicirkel
 • Versnellingsopstelling met 2 snelheden beschikbaar voor hoge en lage overbrengingsverhoudingen
 • Portaalassen vergroten de bodemvrijheid en verminderen het verdraaien van het koppel
 • Met de verstelbare wielbasis kan elke chauffeur de maat van zijn chassis kiezen
 • Wielkasten en onderkanten verbergen interne componenten die normaal gesproken zichtbaar zijn vanaf de zijkant van het chassis
 • Gelicentieerde 3-delige KMC-machete beadlock-velgen zorgen voor een natuurgetrouwe uitstraling en maken het mogelijk om banden te verwijderen en te vervangen zonder te plakken
 • Officieel gelicentieerde Nitto Trail Grappler-banden in een nieuwe, grotere en bredere vorm vergroten de bodemvrijheid en grip
 • Volledig bruikbare, met olie gevulde schokdempers zijn onder andere hard geanodiseerde schokdemperbehuizingen met schroefdraad, schroefveren en een schroefdop in emulsiestijl voor eenvoudiger onderhoud
 • Spektrum ™ DX3 ™ 2,4 GHz DSMR®-afstandsbediening met superieur bereik, interferentieweerstand en volledig compatibel met slimme technologie
 • Hoogwaardige Spektrum ™ Firma ™ Smart 40A-controller / ontvanger met innovatieve Spektrum ™ Smart-telemetrie
 • Waterdichte en krachtige metalen servo van 15 kg voor rijplezier onder alle weersomstandigheden en op elk oppervlak
 • Voorbeeld: Jeep® Wrangler Unlimited carrosserie met gedetailleerd interieur

Overzicht
De SCX10 ™ III Jeep® JL Wrangler-transmissie heeft in de fabriek een derde kanaal met een DIG-functie, waarmee u de achteras aan de zenderzijde vergrendelt om een ​​kleinere draaicirkel met de voorwielaandrijving te verkrijgen. Als alternatief kunt u dit derde kanaal ook gebruiken om het voertuig in te stellen met een versnellingsbak met 2 versnellingen om te kiezen tussen een hoge en een lage overbrengingsverhouding. Om tegelijkertijd toegang te krijgen tot de 2-versnellingsbak en de DIG-functie, voegt u gewoon een andere servo toe en gebruikt u een afstandsbediening met minimaal vier kanalen (bijv. Het 5-kanaals spectrum ™ DX5).

De SCX10 ™ III Jeep® JLU Wrangler-set maakt gebruik van portaalassen om de prestaties te verbeteren door de bodemvrijheid te vergroten en het draaien van het koppel te verminderen.Het standaard batterijcompartiment bevat standaard LiPo- of NiMH-packs. Er is ook ruimte op de zijsteunen voor bestuurders die de voorkeur geven aan "Shorty" -pakketten. Wielkasten en onderkanten verbergen interne componenten die normaal gesproken zichtbaar zijn vanaf de zijkant van het chassis.

Het chassis is afgewerkt met een Jeep® Wrangler Unlimited vierdeurs carrosserie met een rolkooi, motorkapopeningen en motorkap, ruitenwissers, spiegels, deurgrepen en andere ingegoten details, plus een gedetailleerd interieur en ledverlichting. Nieuwe, grotere en bredere, officieel goedgekeurde Nitto Trail Grappler-banden op 3-delige beadlock-wielen zorgen voor meer schaalrealisme en meer grip op vuil, rotsen en alle andere offroad-paden.

Nog nodig

 • Batterij (houder voor standaard en korte batterijpakketten)
 • Compatibele oplader

leveringsomvang

 • (1) Axial® SCX10 ™ III Jeep® JL Wrangler 4WD RTR
 • (1) Spektrum ™ DX3 ™ 3-kanaals 2,4 GHz DSMR®-afstandsbediening
 • (1) Gebruiksaanwijzing

MOTOR SKALENDETAILS

MOTORSCHAALDETAILS
Schaalfuncties zoals een V8-motor gemodelleerd naar het origineel, een versnellingsbak en een tussenbak en beschermen uw elektromotor terwijl ze het realistische uiterlijk verbeteren.

VIELFACHE AKKUMONTAGE-POSITIONEN

DIVERSE BATTERIJ MONTAGE POSITIES
De SCX10 ™ III Jeep® JLU Wrangler heeft een standaard batterijcompartiment dat standaard LiPo of NiMH-pakketten op volledige grootte kan bevatten. Er is ook ruimte op de zijrails voor bestuurders die de voorkeur geven aan kleinere pakketten of extra batterijen nodig hebben voor andere accessoires.

DIG-GETRIEBE MIT ZWEI-GESCHWINDIGKEITS-OPTION

DIG TRANSMISSIE MET TWEE-SNELHEIDSOPTIES
Met een 3-kanaals afstandsbediening kan de versnellingsbak van de set op twee manieren worden aangepast: met een hoge en lage overbrengingsverhouding of met een DIG-functie die de achteras op commando van de zender blokkeert om de draaicirkel door de voorwielaandrijving te vergroten. Met een extra servo en een 4-kanaals afstandsbediening kunnen beide opties tegelijkertijd beschikbaar worden gemaakt. De versnellingsbak heeft kogellagers en metalen tandwielen voor een lange levensduur.

PORTAL OFFSET ACHSGEHÄUSE MIT HYPOID TELLERRAD UND RITZEL GETRIEBE

PORTAL-OFFSET-ASBEHUIZING MET HYPOID-SCHIJFWIEL EN PIGNONWIEL

Portaalassen, zoals die in sommige originele terreinwagens, bieden meer bodemvrijheid en verminderen het koppel naar andere aandrijflijncomponenten om de prestaties te verbeteren.

CHASSIS MIT EINSTELLBAREM RADSTAND

CHASSIS MET VERSTELBARE WIELBASIS
De wielbasis van de SCX10 ™ III Jeep® JLU Wrangler-set is verstelbaar met optionele schakels, zodat u de wielbasis van uw keuze kunt kiezen. Het chassis is nog stijver dan de voorganger van de SCX10 ™ II, voor minder torsie en nauwkeuriger veringwerk.

OPTIMIERTE FAHRWERKSGEOMETRIE

GEOPTIMALISEERDE CHASSISGEOMETRIE
De chassisgeometrie is gebaseerd op de SCX10 ™ II, maar is enigszins verfijnd voor de nieuwe chassislay-out. De voorwielophanging is geoptimaliseerd om stoten te verminderen, terwijl de 4-links achteraan het koppelverdraaiing vermindert.

RADKASTENVERKLEIDUNGEN UND UNTERBODENSEITEN

RADKASTENVERKLEIDUNGEN UND UNTERBODENSEITEN

FENDER LINERS EN VLOERKANTEN
De wielkasten en onderkant van de SCX10 ™ III Jeep® JLU Wrangler-carrosserie verbergen de interne componenten die normaal gesproken zichtbaar zijn vanaf de zijkant van het chassis.

LIZENZIERTE 3-TEILIGE BEADLOCK-FELGEN

GELICENTIEERDE 3-DELIGE BEADLOCK WIELEN
Deze officieel gelicentieerde KMC XD-machete-wielen zijn legendarisch in de offroad-wereld en hebben een satijnchromen look. Ze bevatten adembenemende schaaldetails. Omdat dit driedelige beadlock-wielen zijn, kunnen banden eenvoudig worden gemonteerd, gedemonteerd en vervangen zonder te lijmen

NITTO TRAIL GRAPPLER REIFEN

NITTO TRAIL GRAPPLER BANDEN
De Nitto Trail Grappler-banden gemaakt van een R35-compound gemonteerd op de SCX10 ™ III Jeep® JL Wrangler zijn groter en breder (4,74 x 1,7) en bieden meer bodemvrijheid en grip op elk obstakel dat je in de weg staat .

EINSTELLBARE ALUMINIUM FEDERBEINE

VERSTELBARE ALUMINIUM SCHOKBREKER
De met olie gevulde schokdempers hebben heldere geanodiseerde schroefdraadlichamen, een veer met enkele schroefdraad en een emulsiekap met schroef voor eenvoudiger onderhoud. De schokdempers zijn instelbaar voor de beste dempingssnelheid. Hun vergrote boring zorgt voor meer vloeistofvolume en dus betere prestaties.

SPEKTRUM DX3 2.4GHz DSMR FERNSTEUERUNG

SPEKTRUM ™ DX3 ™ 2,4 GHz DSMR®-AFSTANDSBEDIENING
De meegeleverde Spektrum ™ DX3 ™ -afstandsbediening met exclusieve DSMR®-technologie biedt een superieur bereik en interferentieweerstand. Het is volledig compatibel met slimme telemetrie, die wordt geleverd door de ingebouwde Spektrum ™ Firma ™ Smart 40A controller / ontvanger-combinatie.

SPEKTRUM FIRMA SMART 40A REGLER/EMPF. & WASSERDICHTES SERVO

SPEKTRUM SMART LOGO

SPEKTRUM ™ FIRMA ™ SMART 40A-CONTROLLER / ONTVANGER. & WATERDICHTE SERVO
Met de Firma™ Smart 40A-controller / ontvanger en de DX3 ™ -afstandsbediening bent u goed uitgerust om te profiteren van de exclusieve Spektrum ™ Smart-technologie telemetrie. Gebruik een Spektrum Smart LiPo-rijbatterij en laat de batterijcapaciteit tijdens het rijden op de zender zien. De waterdichte componenten maken het rijden onder alle weersomstandigheden ook leuk

JEEP WRANGLER UNLIMITED 4-TÜRER KAROSSERIE

JEEP WRANGLER UNLIMITED 4-BODY
De Jeep® Wrangler Unlimited Scale body weerspiegelt het origineel en heeft een gedetailleerd interieur voor een "super scale" look. Het interieur heeft een rolkooi, een stuur en een bestuurderskop. Er zijn ook veel details die trouw zijn aan het origineel op de body zoals de voorste radiator, voorste ventilatiesleuven, grille, ruitenwissers, spiegels, deurgrepen, tankvulklep of het reservewiel.

JEEP WRANGLER UNLIMITED 4-TÜRER KAROSSERIE

Akkus: Sold separately
Antriebsstrang: 4WD
Aufhaengung: Multi-link solid axle
Bodenabstand: 76.2mm
Brakes: Integral with ESC
Breite: 234mm
Buchsenmaterial: Metall
Chassis: Adjustable steel C-channel
Differentiale: Locked
Fahrzeugtyp: Scale 4x4 Crawler
Getriebeuntersetzung: 32P
Gewicht: 2.9kg
Groesse / Massstab: 1/10
Hex Groesse Rad: 12mm Hex
Hoehe: 241mm
Karosserie: Polycarbonate
Kugellager: Full set
Ladegerät: Sold separately
Laenge: 485mm
Montagezeit ca.: Weniger als 1 Std.
Motor Type: Brushless
Motorengroesse: 540
Radbreite: 25.4mm
Radio: 2.4GHz Spektrum DX3 with DSMR technology
Radstand: 312mm
Reifen / Bereifung: 3-pc beadlock, injection molded
Reifendurchmesser: 119 mm
Reifenmasse: R35
Reifenprofil: Nitto Trail Grappler M/T
Ritzel: 14Z
Servos: Metal gear, 15kg high torque waterproof steering servo
Speed Control: Spektrum Smart 40A Brushed ESC/RX
Spritzwassergeschuetzt: Ja
Stößdämpfer: Oil-filled coil over
Stirnrad: 40Z
Track: 226mm
Vorfertigungsgrad: RTR (Ready-To-Run)

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Axial Axial SCX10III Jeep JLU Wrangler met portals, Oranje: 1/10 RTR (AXI03003T2)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.