Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Axial 1/24 SCX24 Jeep JT Gladiator 4WD Rock Crawler Brushed RTR, Blauw AXI00005T2

Axial

Prijs: 149,99
Model: AXI00005T2

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Productdetails

De officieel gelicentieerde, gebruiksklare Axial® SCX24™ Jeep® JT Gladiator 4WD is een getrouwe1/24 SCX24 Jeep JT Gladiator 4WD Rock Crawler Brushed RTR, Beige reproductie van de Noord-Amerikaanse Truck van het Jaar 2020. Het beproefde chassis heeft een nieuwe, verlengde wielbasis voor een betere handling en onstuitbare prestaties.

Belangrijkste kenmerken
In de fabriek gemonteerd en rijklaar met 2-kanaals radio, 88T borstelmotor, servo, ESC/ontvanger en AA-zenderbatterijen
Gedetailleerde carrosserie en interieur van de Jeep® Gladiator, compleet met schaalbestuurder en Tuff Stuff Overland Scale-accessoirepakket gemonteerd op de laadvloer van de vrachtwagen
Twee LED-lampjes in de voorbumper plus een extra LED-slot op de ESC voor optionele LED's
Officieel gelicentieerde Nitto Trail Grappler M/T-banden gemonteerd op officieel gelicentieerde KMC XD Machete-velgen
Echte permanente vierwielaandrijving

In de doos
(1) Axial® SCX24™ Jeep® Gladiator 1/24 schaal 4WD RTR
(1) Horizon 2,4 GHz 2-kanaals afstandsbedieningssysteem
(1) Axiale AS-1 servo
(1) Horizon ESC/ontvanger combo
(1) USB-oplader
(1) Dynamite® 88T geborstelde elektromotor
(1) Dynamite 350mAh 2S LiPo 7.4V
(4) AA-batterijen voor afstandsbediening

Nodig om te voltooien
Niets - het is allemaal inbegrepen.

Functies
In de fabriek gemonteerd en rijklaar met 2-kanaals radio, 88T borstelmotor, servo, ESC/ontvanger en AA-zenderbatterijen
Gedetailleerde carrosserie en interieur van de Jeep® Gladiator, compleet met schaalbestuurder en Tuff Stuff Overland Scale-accessoirepakket gemonteerd op de laadvloer van de vrachtwagen
Twee LED-lampjes in de voorbumper plus een extra LED-slot op de ESC voor optionele LED's
Officieel gelicentieerde Nitto Trail Grappler M/T-banden gemonteerd op officieel gelicentieerde KMC XD Machete-velgen
Echte permanente vierwielaandrijving
22 mm langere wielbasis aangepast aan de carrosserie en met het vermogen om grote uitdagingen aan te gaan
Duurzame 3-link voor/4-link achterwielophanging en veerpoten voor optimale handling en kruipprestaties
Wormwielen in de voor- en achterdifferentiëlen vergroten de bodemvrijheid
Heavy-duty stalen ladderframe met C-sectie voor extra stevigheid en niet-kromtrekken
Duurzame stalen assen bieden sterkte en duurzaamheid om zware beklimmingen en ruige paden te weerstaan
Lichaamsscharnier met klittenband voor gemakkelijke toegang tot de batterij
2 jaar beperkte garantie (zie producthandleiding voor details)

Spannend schaalrealisme in een formaat om overal te crawlen
Nu kan elke autoliefhebber die het origineel van de Noord-Amerikaanse Truck van het Jaar 2020 bewondert, zijn eigen officieel gelicentieerde RC-versie op schaal 1/24 bezitten en besturen - de Axial® SCX24™ Jeep® JT Gladiator 4WD RTR.

Er is geen eerdere RC-ervaring vereist, aangezien het voertuig gemakkelijk te besturen, volledig gemonteerd en gebruiksklaar is. De truck is gebaseerd op het beproefde Axial® SCX24™-chassis, dus zelfs de meest toegewijde RC-crawlerfan zal er trots op zijn hem in hun wagenpark te hebben. En schaalmodelbouwers zullen versteld staan ​​dat de SCX24™ Jeep® JT Gladiator er niet alleen geweldig uitziet, maar ook voortreffelijk presteert.

De Axial® SCX24™ Jeep® JT Gladiator 4WD op schaal 1:24 maakt van elke locatie de perfecte uitdaging voor RC-avonturen. Zelfs op het werk kun je op het bureau kruipen. Een rommelige kamer wordt de ideale hindernisbaan. Test je vaardigheden op een crawlparcours op  of neem je SCX24™ Jeep® JT Gladiator mee naar buiten waar de waterdichte elektronica hem tegen de elementen beschermt. Met een paar gaten, takjes en stenen bouw je in een paar minuten een spannend parcours.

Welke koers u ook kiest, het SCX24™-chassis gaat de uitdaging aan met fulltime vierwielaandrijving, een baanbrekende 3-link voor/4-link achterwielophanging en nog veel meer. Een realistisch stalen ladderframe is bestand tegen zware schokken. Wormwielen op de assen vergroten de bodemvrijheid. De nieuwe 22 mm langere wielbasis verhoogt de stabiliteit, terwijl stalen voor- en achterassen, fusees vooraan en stalen asblokken je met vertrouwen laten kruipen. Een Dynamite® 88T-motor en een 2S LiPo-batterij zorgen hiervoor. Een 2-kanaals afstandsbediening wordt meegeleverd voor nauwkeurige en betrouwbare bediening.

De Axial® SCX24™ Jeep® JT Gladiator biedt geweldige prestaties en een ongelooflijk realistische look. De getrouwe carrosserie omvat een bestuurder en gedetailleerd interieur, en is verkrijgbaar in twee kleuren, gebaseerd op de huidige fabriekskleuren van Jeep® Gladiator. Scale Tuff Stuff Overland-accessoires worden op de laadvloer van de vrachtwagen gemonteerd. Officieel gelicentieerde Nitto Grappler-banden op KMC-wielen voegen realisme en uitstekende grip toe, zowel op de weg als off-road. Twee LED's in de voorbumper verlichten uw route voor nachtelijk kruipen.

Met de Axial® SCX24™ Jeep® JT Gladiator 4WD kan iedereen het Truck of the Year-rijavontuur beleven - met rijklaar gemak!

Header Image

NEUER LANGER RADSTAND

NIEUWE LANGE WIELBASIS
De wielbasis van de SCX24™ Jeep® JT Gladiator is met 22 mm verlengd om een ​​hele reeks nieuwe mogelijkheden mogelijk te maken, waardoor de stabiliteit wordt vergroot en het voertuig grotere uitdagingen gemakkelijker kan aangaan.

HERVORRAGENDE KAROSSERIE DETAILS

UITSTEKENDE LICHAAMSDETAILS
Naast de officieel gelicentieerde en in de fabriek afgewerkte body, heeft de SCX24™ Jeep® JT Gladiator een gedetailleerd interieur met een schaalbestuurder en een Tuff Stuff Overland Scale Accessory Pack gemonteerd op de laadvloer van de vrachtwagen.

STAHL C-PROFIL LEITERRAHMEN

STALEN C-SECTIE LADDERFRAME
Net als het SCX10™-platform op schaal 1/10, is het SCX24™-chassis voorzien van een sterk en sterk stalen ladderframe met C-sectie om alles intact en torsievrij te houden.

DYNAMITE 88T BÜRSTENMOTOR

DYNAMITE® 88T BORSTELMOTOR
De Dynamite 88T brushed motor zorgt voor het juiste koppel voor steile beklimmingen. Het is verbonden met een stalen motorsteun om torsie te minimaliseren en de tandwielen te beschermen.

SCHNECKENGETRIEBE

WORMWIEL
De voor- en achterdifferentiëlen bevatten elk een wormwieloverbrenging om het vermogen naar de assen over te brengen en voor een grotere bodemvrijheid te zorgen.

MASSIVES ACHSGEHÄUSE AN VORDER- UND HINTERACHSE

SOLIDE ASHUIS OP DE VOOR- EN ACHTERASSEN
De voor- en achterassen bestaan ​​uit een tweedelige, spuitgegoten massieve asconstructie. Voor een optimale handling is de SCX24™-ophanging voorzien van 3-link voor- en 4-link achterwielophanging.

HALTBARE STAHLACHSEN

DUURZAME STALEN ASSEN
Stalen voor- en achterassen, fusees vooraan en stalen aandrijfbotten bieden de kracht en duurzaamheid die nodig is om vol vertrouwen op het goede spoor te blijven op zware beklimmingen en ruige paden.

Keilwellen

spline assen
De voor- en achterassen met spiebanen zorgen voor een maximale veerweg terwijl het vermogen constant naar de wielen wordt overgebracht.

FEDERBEINE

SCHOK ABSORBEERDERS
Zelfs op deze kleine schaal levert de combinatie van stutten met mock-shockbody's en duurzame montagepunten van composiet de crawlprestaties die u van een Axial®-voertuig mag verwachten.

LED BELEUCHTUNGE INKLUSIVE

LED-VERLICHTING INBEGREPEN
Twee heldere LED-lampjes zijn inbegrepen en gemonteerd in de voorbumper. Met een extra LED-lichtconnector op de ESC kunt u optionele LED-verlichting toevoegen.

4-LENKER HINTERACHSAUFHÄNGUNG

4-LINK ACHTEROPHANGING
De geometrie van de achterwielophanging maakt gebruik van een ontwerp met vier schakels om asbesturing en koppelverdraaiing te elimineren.

KMC XD229 MACHETE CRAWL FELGEN & NITTO TRAIL GRAPPLER M/T REIFEN

KMC XD229 MACHETE CRAWL WIELEN & NITTO TRAIL GRAPPLER MET BANDEN
De officieel gelicentieerde Nitto Trail Grappler M/T-banden bieden een fantastische mix van offroad-prestaties gecombineerd met uitstekende soepelheid voor gebruik op de weg. De banden zijn gemonteerd op officieel gelicentieerde KMC XD-velgen die legendarisch zijn in de offroad-wereld. De gegoten zwarte wielen met een satijnzilveren afwerking bieden adembenemende details, zelfs op schaal 1:24!

KAROSSERIE SCHARNIER SYSTEM

BODY SCHARNIER SYSTEEM
Het opvouwbare carrosseriesysteem biedt gemakkelijke toegang tot componenten aan boord. Dankzij het ontwerp met klittenbandscharnieren heb je snel toegang tot het chassis om de batterij te vervangen door simpelweg de behuizing omhoog te klappen.

KUGELGELAGERT

KOGELLAGER
Dat de SCX24™ klein is, betekent niet dat de functies klein zijn. Er zijn hier geen bussen - de aandrijflijn draait soepel op afgedichte lagers door het hele voertuig.

AXIAL AS-1 SERVO

AXIAL® AS-1 SERVO
Net boven de vooras is de Axial® AS-1 servo gemonteerd, met een servosaver die een hoge stuurprecisie mogelijk maakt en de servo-overbrenging beschermt in geval van een botsing.

Footer Image

Completion Level Ready-To-Run
Drivetrain 4WD
Power Type Electric
Motor Type Brushed
Scale 1/24
Vehicle Type Rock Crawler

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Axial Axial 1/24 SCX24 Jeep JT Gladiator 4WD Rock Crawler Brushed RTR, Blauw AXI00005T2

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.