Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Blade Fusion 550 Quick Build Kit with Motor and Blades

Blade Fusion 550 Quick Build Kit with Motor and Blades
Prijs: 669,99 636,49
Model: BLH4975

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Blade Fusion 550 Quick Build Kit

De Blade Fusion 550 Quick Build Kit geeft je alle onderdelen voor het bouwen van een spectaculaire helikopter met geweldige performance. Dit model vervaagt de grenzen tussen lekker vliegen en geweldige mogelijkheden. Sterker nog, bij deze helikopter wordt dit gecombineerd. Denk aan een krachtige motor, 6S batterij power en een lichtgewicht, maar sterk carbon fiber en aluminum frame. Zet de onderdelen snel in elkaar met deze Quick Build Kit en je bent klaar voor geweldige avonturen vanuit de lucht.

Goed, beter, best

Het bouwen van helikopters kun je wel aan Blade overlaten. Met bijna 20 jaar ervaringen en inmiddels verschillende Fusion modellen op de markt, weet het merk als geen ander hoe je een uitstekend model maakt. De nieuwe Blade Fusion 550 Quick Build Kit borduurt voort op het succes van de Fusion 480 stretch kit, maar is in alles nog beter, sterker en krachtiger. Het speciale ontwerp zorgt er bijvoorbeeld voor dat het in elkaar zetten van de helikopter de helft minder lang duurt dan het installeren van andere kits.

Betere geometrie

Een groot pluspunt van de Blade Fusion 550 Quick Build Kit is dat de geometrie van de servo veel beter is geworden. Dit zorgt voor meer precisie en responsieve controle. Of het nu gaat om hoveren op de plek of om sportvluchten, je hebt alles onder controle met deze helikopter. De prestaties worden vervolgens geleverd door de 4320 1180 kV ongeborstelde outrunner motor die aangestuurd wordt door krachtige 6S LiPo batterijen met een capaciteit van 4000 – 5000 mAh.

Sterk frame

Het frame van de Blade Fusion 550 Quick Build Kit is gemaakt van metaal en 2mm dik carbon fiber. Dit zorgt voor de juiste stijfheid en stevigheid. Op het frame bevindt zich een aluminium batterijcompartiment met twee extra grote battery straps. Daarnaast is ook de servo op het frame gemonteerd, via een geoptimaliseerd mounting block. Aan de onderzijde vind je een fiberglass landingsgestel dat uitstekend zichtbaar is.

Verbeterd staartgedeelte

Bij een helikopter is het staartgedeelte één van de belangrijkste onderdelen. Immers, dit deel zorgt voor stabiliteit van het toestel. De Blade Fusion 550 Quick Build Kit beschikt over een extra grote staart die gemaakt is van 2,5 mm dik carbon fiber. Daarnaast bevindt zich in de staart ook 5mm extra sterk staal voor de juiste stevigheid en bevestiging van kleine onderdelen. Je hoeft zelf niets meer aan de staart te doen, het kleurenschema van het verticale gedeelte is al in de fabriek aangebracht.

Uitstekende materialen en onderdelen

De Blade Fusion 550 Quick Build Kit blinkt uit in performance en dat zie je terug in vrijwel alle onderdelen. Het begint met de 4320 1180 kV outrunner motor, die compatibel is met 6S LiPo batterijen. Daarnaast zijn diverse onderdelen uitgevoerd in zwart geanodiseerd aluminum voor de juiste stijfheid. De rotorbladen van de hoofdrotor zijn gemaakt van carbon fiber en de blades zijn voorzien van aluminium grips. Alles aan deze helikopter is van het hoogste niveau, wat zorgt voor de best mogelijke performance.

Niveau 3 helikopter

De Blade Fusion 550 Quick Build Kit valt in het skillniveau 3. Dat wil zeggen dat dit toestel niet geschikt is voor beginnende piloten. Enige ervaring met het vliegen met RC-helikopters is noodzakelijk. Evenals dat het verstandig is dat je wel eens eerder een dergelijk model in elkaar hebt gezet. Heb je eerder gevlogen met de Blade 330 of bijvoorbeeld de Fusion 360, dan zal het geen probleem zijn om aan de slag te gaan met de Blade Fusion 550 Quick Build Kit.

Specificaties

  • Kanalen: 6
  • Lengte bladen hoofdrotor: 550 mm
  • Electronic speed control: niet meegeleverd
  • Motorbatterij: niet meegeleverd
  • Frame: carbon fiber
  • Motorgrootte: 4320 1180 kV
  • Lengte: 1080 mm
  • Voltooiingsniveau: kit
  • Installatietijd: circa 5-7 uur
  • Diameter hoofdrotor: 1245 mm
  • Hoogte: 320 mm
  • Materiaal blades staart: carbon fiber
  • Lengte bladen staartrotor: 95 mm
  • Vermogen: elektrisch
  • Niveau: 3
  • Oplader: niet meegeleverd
  • Receiver: niet meegeleverd
  • Materiaal body: fiberglass
  • Gewicht: 3050 gram (met aanbevolen batterij)
  • Motor: ongeborsteld
  • Breedte: 188 mm
  • Diameter staartrotor: 250 mm

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Blade Blade Fusion 550 Quick Build Kit with Motor and Blades

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.