Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Carisma Adventure - SCA-1E Ford F-150 - 1976 Version - Official Licensed - RTR - 1/10 Scale - WB 324mm

Carisma

Prijs: 379,00 279,00
Model: CA-77868

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

De SCA-1E LWB 1976 Ford F-150.

Nu biedt Carisma Scale Adventure u de kans om een klassieke F-150 uit 1976 te bezitten, nauwkeurig gereproduceerd op het nieuwe SCA-1E LWB-chassis en het tweede generatie SCA-1E RTR-platform.
Met zijn nieuwe CMS (Chassis Mounted Servo) en voorwaartse positie van het batterijpack, verbeterde bovenste schokbrekers met nieuw design Chrome true Beadlock wielen en zachte multirenter banden met diep loopvlak, ziet de nieuwe F-150 er niet alleen nauwkeurig gedetailleerd uit, hij presteert ook goed op elk terrein, stedelijk, off-road of op rotsen.

De fotorealistische F-150 body is voorzien van chromen ruitenwissers, voor- en achterbumpers, zeer gedetailleerd splitdesign grille en chromen buitenspiegels.

Zoals met alle op SCA-1E gebaseerde modellen, biedt de veelzijdigheid van de chassis- en componentlay-out eigenaren ook de mogelijkheid om niet alleen het uiterlijk, maar ook de prestaties van het chassis en de componenten aan te passen. De transmissie kan worden omgedraaid om de voorspanning verder te helpen, de voor- en achterwielen worden verzwaard om de voorspanning van het gewicht aan te passen, en de nieuwe ARC ESC (elektronische snelheidsregelaar) biedt een fijnere gasrespons en een betere low-end finesse.

De ARC-unit heeft nieuwe Scale Adventure Protection-protocollen, is ook compatibel met 2s LiPo en heeft programmeerbare afdaal / remmen, is paraat en waterdicht.

Het pakket wordt geleverd als een echte RTR, inclusief FHSS 2,4 GHz radio-uitrusting, en AA-batterijen, een NiMH-stickpack en een veilige USB trickle-oplader.

We zijn geëvolueerd met de SCA-1E
Gebaseerd op een lange wielbasis-incarnatie van de Recon G6 Certified SCA-1E, hebben we het succes van die eerste rig genomen en een RTR geproduceerd met veel extra functies en prestatieverbeteringen. Onze kernwaarden blijven hetzelfde en het merkethiek van het produceren van producten die kwaliteit, plezier, prestaties en schaalrealisme bieden, is nog nooit zo relevant geweest.

Dit is de eerste van een nieuwe generatie SCA-1E met een body met volledige licentie, die de gewichtsbesparing van Lexan combineert met extra details van spuitgietonderdelen. Het is het beste van beide werelden, met fotorealistische looks, maar zonder de zwaartekrachtkwesties die samenhangen met het runnen van een volledig hard gebouwd platform. De voorwaarts gemonteerde batterijpositie wijzigt de gewichtsbias van het boorplatform om het vermogen ervan om steile hellingen te beklimmen en te helpen bij rotscrawlen te verbeteren. De CMS (Chassis Mounted Servo) houdt de stuurservo omhoog en uit het zicht, reinigt het uiterlijk van de vooras en biedt een beter schaalrealisme. Nieuwe echte Beadlock 1.9-wielen zijn geschoeid met zachte compound All Terrain-banden en laten gemakkelijk verdere afstelling toe van de gewichtsbias met behulp van stok op wielgewichten.


Model Ref: 77868

Net als bij de Coyote en de LYNX ORV is dit slechts het startpunt voor een zo gedetailleerd of zo eenvoudig mogelijke versie. Van Trail Running en Bashing tot G6ing en Scale Competition: met de nieuwe SCA-1E Ford F-150 kunt u de opwindende wereld van Scale ervaren op elk niveau dat volgens u het beste is voor u.

Met een volledig Performance Hop Up-assortiment in voortdurende ontwikkeling en getest door onze eigen teamchauffeurs en aanvullende schaalaccessoires die door zowel het merk zelf als door externe partners zijn uitgebracht, is het nooit een beter moment geweest om uw eigen, persoonlijke Scale Adventure.

Afmetingen
Gewicht: Ca. 2200 g (volledig gebouwd)
Skid Klaring: 75mm (verstelbaar)
Lengte: 541 mm (verschilt per model)
Breedte: 230 mm (verschilt per model)
Wielbasis: 324 mm (verstelbaar)
Hoogte: 220 mm (verstelbaar)

Kenmerken
LED-ready, zeer gedetailleerde licentie Ford 1976 F-150 body
Solid Axles & Double-Triangulated 4-Link suspension
Nieuwe zachte compound 110 mm all-terrain schaalbanden
Verstelbare wielbasis, geometrie en gewichtssterkte
Nieuwe Forward Weight Bias CMS / batterijhouder
Nieuwe ARC-1 ESC, verbeterde finesse en bescherming
Nieuwe chassisgemonteerde stuurservo-positie
Spuitgegoten schaaldetail en helder werk
Nieuw LWB-chassis, body past TRX4 & SCX10.2
Nieuwe symmetrische 1.9 True Beadlock-wielen
Staal UJ's op hele Transmissie & Steering

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Carisma Carisma Adventure - SCA-1E Ford F-150 - 1976 Version - Official Licensed - RTR - 1/10 Scale - WB 324mm

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.