Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Carisma Adventure - SCA-1E Land Rover - Range Rover 1981 - Official Licensed - RTR - 1/10 Scale - WB

Carisma

Prijs: 369,00 279,00
Model: CA-78568

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Carisma Scale Adventure is trots om onze laatste * volledig gelicentieerde SCA-1E RTR-release aan te kondigen, namelijk Item No: 78568 a 1 / 10th 1981, 4-deurs Range Rover Classic.

Dit iconische Britse voertuig werd voor het eerst aan de wereld onthuld in 1970 en nam de openbare en autorijdende pers stormachtig over. Het bezat een zeldzame combinatie van zowel functioneel vermogen als elegant ontwerp. Het was het eerste voertuig wereldwijd dat een permanente 4WD leverde, terwijl het ook een gedeelde achterklep, clamshell-motorkap en continue taille had. De verfijnde looks, het rijcomfort en de all-round prestaties maakten het tot een zeer gewild voertuig.

Het werd al snel aangenomen als het voertuig bij uitstek voor gebruik zowel in de stad als in het land. Elegant genoeg om geparkeerd te worden buiten een boetiek, restaurant of nachtclub in Londen, maar toch capabel genoeg om zijn eigen off-road te houden op bergpassen, door diepe drempels, in velden of ergens daar tussenin. Na 11 jaar op de markt te zijn gebracht, werd de Range Rover vervolgens beschikbaar gemaakt als een vierdeursvoertuig, en dit is het model dat we nauw hebben samengewerkt met de Land Rover Classic Works om ons getrouw te reproduceren.

* "Door een licentie te verlenen voor het ontwerp, zorgen we ervoor dat we niet alleen toegang krijgen tot nauwkeurige en historische ontwerpgegevens van het voertuig, maar dat we ook het erfgoed van het merk respecteren. Dit creëert dan een voortdurende relatie met JLR en opent de deur naar toekomstige gelicentieerde projecten ... "

Gen 2 Hop-ups als standaard
Gebouwd rond het standaard 285 mm SCA-1E C-sectie chassis, omvat de Range Rover uit 1981: gecombineerde vooruitgeschoven batterijlade en CMS-montage, nieuwe stijvere multi-positie schoktorens, 35T hoge koppelmotor, nieuwe ARC-1 ESC met Crawler-modus als standaard , Verbeterd gasklepprofiel, thermische en voltagebescherming, LiPo-compatibiliteit en waterdichtheid.

Andere standaardonderdelen zijn: zware assen, stalen CVD-aandrijfassen en UJ-aandrijfassen, high-torque waterbestendige stuurservo, met olie gevulde spoeloverschotten, 1.9 loopwiel-wielen en -banden, optionele lierbevestigde voorste en achterste chassis gemonteerde bumpers, LED-klaar lichtbakken en spuitgegoten rooster Detail, ruitenwissers, buitenspiegels en schaalbumpers. Een NiMH-pack en USB-oplader zijn ook inbegrepen, evenals AA-cellen voor de TX.

CTX 8000 FHSS 2,4 GHz Radio Gear is ook standaard inbegrepen en biedt glitch- en storingsvrij lopen, stuurregelaaraanpassing, kanaalomkering, eindpuntaanpassing en een ergonomische en uitgebalanceerde stuurwieltransmitter.

De rig ziet er niet alleen volledig schaal uit, hij biedt ook ruimte voor de toekomst. Een volledig interieur kan worden gefabriceerd en gemonteerd, LED's worden toegevoegd, naast aanvullende details zoals een lier, een imperiaal of zelfs lichtmetalen velgen en verschillende banden. Zie de RTR als een leeg vel papier, wees net zo subtiel of gedetailleerd als je je voelt in de zoektocht naar de ultieme schaalopbouw.

• Volledig gelicenseerde 4-deurs Range Rover-carrosserie uit 1981
• Gecombineerde CMS en voorwaartse batterijbevestiging
• Stijve Gen 2 Multi-positie Schokbreker Torens
• High Torque Metal Geared Steering Servo
• 285 mm standaard SCA-1E wielbasis
• ARC-1 ESC (Crawler-modus ingeschakeld)
• CTX-8000 2.4 GHz FHSS-zender
• MRX-2800 2,4 GHz FHSS-ontvanger
• 35t geborstelde motor met hoog koppel
• Door olie gevulde spoelschokbrekers

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Carisma Carisma Adventure - SCA-1E Land Rover - Range Rover 1981 - Official Licensed - RTR - 1/10 Scale - WB

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.