Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Carisma Adventure - MSA-1E Subaru Brat - RTR - 1/24 Scale

Carisma

Prijs: 119,95 89,95
Model: CA-79468

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

MSA-1E SUBARU-BRAT RTR

De bank in de lounge wordt een reeks bergen, vloerkussens worden gigantische rotsblokken, uw bureau de grote binnenshuis wildernis, de achtertuin een oneindige wildernis. De enige beperking die deze rigs hebben, is je eigen verbeelding (en mogelijk hoe roofzuchtig de lokale katten zijn!). Test zowel je rijvaardigheid als je koers om vindingrijkheid op te bouwen. Rijd van punt A naar punt B via punt Z!

Het MSA-assortiment is ontworpen voor alle leeftijden. De nieuwe '1-2-3'-functie van Smart Throttle biedt 3-standen (Beginner, Intermediate & Expert), elk ontworpen om een andere rijeigenschap en -snelheid te bieden. Onze gloednieuwe KD PROPO RX / ESC met Smart Drag Brake-functie is geprogrammeerd om houvast te bieden wanneer je hem het meest nodig hebt, hellingen beklimmen en die moeilijke afdalingen. We hebben ook de hoeken van de componenten niet ingekort, we gebruiken een echte Hobby Grade hoge koppel micro-servo (3-draads) en een 2,4 GHz technologie-zender en -ontvanger.

 

KLEINE TRUCKS - GROTE AVONTUREN

Het MSA-1E-platform is ook 'FPV Ready', met een speciaal stopcontact om All-in-one FPV-camera's van stroom te voorzien.
Draagbaar, betaalbaar en leuk, de nieuwe Mini Scale Adventure-rigs brengen het detail en uiterlijk van het SCA-1E-platform en distilleren de essentie ervan. Geleverd als complete RTR-pakketten, met hun zeer gedetailleerde carrosserie, 2,4-GHz radiotransmissie, vergrendelde assen, stuurmotor en motor met hoog koppel, een stevige asaangedreven aandrijflijn, 4-link ophanging, geoptimaliseerde gewichtsbepaling en high-grip, all-terrain banden , deze Tiny Trucks zijn ontworpen voor het hebben van enorme avonturen.

"Neem ze overal mee naartoe en overwin alles, het gaat om perspectief, en het MSA-1E-assortiment levert een nieuwe, op een grote manier!"

Afmetingen
Bodem Vrijheid: 25 mm
Lengte: 217 mm
Breedte: 100 mm
Wielbasis: 125 mm
Hoogte: 119 mm

Kenmerken
Smart Throttle '1-2-3' functie (beginner, gemiddeld en expert)
Gloednieuwe KD PROPO RX / ESC met Smart Drag Brake-functie
Ingebouwde poorten voor toevoegen aan FPV-module & voor optionele led-kit
Hobby Grade hoge koppel Micro Servo (3 draden)
Permanente as aangedreven 4WD met vergrendeld differentieel
Onderhoudsvriendelijke MSA-1E dempers
Superhoog koppel Micro Motor & HeatSink
Gloednieuw 2.4G KD PROPO-radio
AA-batterijen voor TX inbegrepen
Stealth Velcro Body Posts
130 mAH NiMH-batterij
Veilige USB-oplader
LiPo Ready ESC

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Carisma Carisma Adventure - MSA-1E Subaru Brat - RTR - 1/24 Scale

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.