Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Castle - Mamba Monster X 8S, 33.6V Esc Met 1717-1650KV Sensored Motor

Prijs: 559,00
Model: 010-0165-02

Afhalen in een winkel

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

MEER VERMOGEN - KOELERE TEMPERATUREN - LANGERE LOOPTIJDEN

Breng je schaal te bouwen of upgrade naar het volgende niveau met Castle's legendarische borstelloze kracht. De MAMBA MONSTER X 8S, 33.6V ESC W / 1717-1650KV SENSORED COMBO is een perfecte upgrade voor zwaardere 1: 8e voertuigen en lichtere 1: 6e voertuigen met een gewicht tot 20 lbs. en loopt tot 8S LiPo.

RACER GETEST - BASHER GOEDGEKEURD
Rijd onbevreesd en geef gas! De MAMBA MONSTER X 8S maakt gebruik van Castle's baanbrekende technologie CRYO-DRIVE ™. Door de snelheid waarmee de ESC opwarmt te verminderen en de warmte efficiënter af te voeren, kan uw opstelling hogere overbrengingsverhoudingen aan, in zwaardere voertuigen, met langere runs. Deze softwareontwikkelingen werken parallel met een uniek open behuizingsontwerp om een ​​verhoogde gerichte luchtstroom mogelijk te maken om kritieke componenten te koelen. Met de integratie van een 40 mm koelventilator en een gesmeed koelelement met elliptische vin, maximaliseert het ontwerp de luchtstroom door het hele systeem, waardoor de thermische prestaties naar een geheel nieuw niveau worden getild.

Hoge prestaties vereisen hoge kwaliteit en deze ESC is ontworpen met het oog op duurzaamheid. De epoxypotting is gebouwd rond een robuuste aluminium behuizing en garandeert bescherming rond de schakelingen en zorgt voor gebruik in alle weersomstandigheden. Mamba Monster X 8S is een werkpaard, het zal domineren in de meest veeleisende omgevingen.

U kunt de ESC eenvoudig optimaliseren voor elke rijomstandigheid, van ruig terrein tot gladde bestrating tot de gevaren van rotsen en grind. Creëer, bewaar en download instellingsprofielen via de Castle Link Programming Suite op uw Windows ™ PC, of ​​draadloos met het gemak van de nieuwe B-Link ™ Bluetooth ™ Adapter en Castle Link app voor Android of iOS.

Extra afstemmingsflexibiliteit wacht u met on-the-fly aanpassingen van uw zender via de hulpkabel. Sluit gewoon de witte signaaldraad aan op een open radiokanaal en schakel de functie in Castle Link in door te selecteren welke hulpfunctie je wilt gebruiken. Toegang tot programmeerparameters zoals Torque Control, Max Brake of Rock Race Mode. Optimaliseer uw voertuig voor elke race- of bashing-applicatie die u zich kunt voorstellen!

In combinatie met de onlangs bijgewerkte Castle 2028-800KV, zullen gebruikers met zware, high-speed rigs controleerbare low-end bereiken ervaren zonder in te boeten aan kracht, punch of snelheid. De SmartSense ™ -modus gebruikt de sensoren van de motor om de motor te starten voor een soepele start, uitstekend koppel en rijgedrag bij lage snelheden. Zodra de motor draait, gaat hij naadloos over naar Castle's ultra-efficiënte sensorloze modus. Je brengt meer vermogen naar de grond, waar het zou moeten zijn, in plaats van het te verspillen aan ruwe hitte en toerentallen.

KENMERKEN:

Ingangsspanningsbereik 2S-8S LiPo
Sensorloze, Sensored en SmartSense ™ -loopmodi
Krachtige geïntegreerde 8A Piek instelbare BEC (5,25 V-8,0 V)
CRYO-DRIVE TM -technologie minimaliseert de hoeveelheid tijd die de elektrische componenten van de ESC besteden aan het genereren van warmte, wat resulteert in verbeterde thermische prestaties tijdens gedeeltelijke gasklepwerking, waar het grootste deel van het rijden plaatsvindt
ESC is gehuisvest in een robuuste CNC-aluminium behuizing en ingegoten in waterdichte epoxy om de elektronica te beschermen en een efficiënte warmteoverdracht te bevorderen
Premium gesmede heatsink met elliptische vinnen voor superieure luchtstroom en verhoogde warmteafvoer
Extra grote, in de fabriek uitgeruste thermisch geregelde koelventilator van 40 mm
Compatibel met S.BUS2 Telemetry Link en Futaba T4PX- en T7PX-zenders
Waterdicht ontwerp voor alle weersomstandigheden
Datalogging mogelijkheid om prestatiegegevens van uw voertuig vast te leggen en vast te leggen
Extra kabelfunctionaliteit voor "on-the-fly" aanpassingen met behulp van uw zender
Hoorbare waarschuwingen voor eenvoudige diagnose van veelvoorkomende problemen, zoals oververhitting van de motor en uitval bij lage spanning
Handige zenderprogrammering voor zes veelvoorkomende instelbare instellingen, inclusief uitschakelspanning en sleeprem
Stem ESC gemakkelijk af en update het met de programmeeropties voor USB en Bluetooth ™
Castle Link USB-programmeerkit (coupon inbegrepen bij aankoop)
Optionele smartphone-gebaseerde programmering met de B-LINK ™ Bluetooth-adapter (apart verkrijgbaar) en Castle Link-app beschikbaar op Google Play of Apple App Store
Met trots ontworpen en vervaardigd in Olathe, KS, VS en ondersteund door Castle Creations 'garantie van 1 jaar

MOTOR EIGENSCHAPPEN:

4-POLIG 12-SLOT sensorontwerp dat uitzonderlijke efficiëntie biedt en minder warmte produceert
Gepatenteerde statorwikkeling produceert een lage interne weerstand voor een koelere lopende motor
Dubbele sensorpoorten voor een optimale installatie in uw grote voertuig
Extra grote NMB-lagers en trillingsdempingssysteem zorgen voor de langst mogelijke levensduur van de lagers
Zeer sterke neodymium-gesinterde magneten van hoge temperatuurkwaliteit in combinatie met een zeer sterke Kevlar-wikkel zorgen ervoor dat de integriteit van de rotor niet wordt aangetast tijdens zware bedrijfsomstandigheden en hoge toerentallen

MAMBA MONSTER X 8S, 33.6V ESC W / 1717-1650KV SENSORED WORDT GELEVERD MET:

Mamba Monster X 8S ESC
4-POLIGE 1717-1650KV-motor met sensoren
Adapter voor castlesensor harnas
200 mm sensordraad
Mamba-stickers
Coupon voor gratis Castle Link USB
ESC Snelstartgids
Motor snelstartgids

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over CastleCreations Castle - Mamba Monster X 8S, 33.6V Esc Met 1717-1650KV Sensored Motor

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.