Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

E-Flite Pitts S-1S 850mm BNF Basic met AS3X em SAFE Select (EFL3550)

Prijs: 249,99 237,49
Model: EFL3550

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Pitts 850mm BNF Basic with AS3X and SAFE Select

 

 Kenmerken

Een Aviat Aircraft Company officieel gelicenseerde versie van de iconische aerobat
Hoogvermogen, 3S- en 4S-compatibele borstelloze buitenloopmotor en 50A ESC
Spektrum™ 6-kanaals ontvanger met toonaangevende DSMX®-technologie
Ongeëvenaarde stabiliteit en precisie van AS3X®-technologie voor soepeler vliegprestaties
Eenvoudig te vliegen met de optionele SAFE® Select flight envelope-bescherming
Schaal contour en oppervlaktedetail, plus een bijpassende spinner en aangewezen cockpit
Duurzaam aluminium landingsgestel met schaalafdekkingen en wielkappen
Gereedschapsvrije vleugelsamenstelling met snelkoppelingshardware
Optioneel-gebruik vliegende draden opgenomen voor toegevoegde schaal looks
Groot cockpitluik en afneembare lade vereenvoudigen de installatie van de batterij
Lichtgewicht en duurzame EPO-schuimconstructie
Af fabriek afgewerkt met een schaalafwerkingsschema

 Overzicht
Niets is te vergelijken met een Pitts dubbeldekker. Critici over de hele wereld zijn het erover eens - met het vliegen zal je bijna alle andere aerobatische ervaringen bederven. Eerst bijna 75 jaar geleden gevlogen, tot op de dag van vandaag zijn de Pitts-plannen, kits en afgewerkte tweedekkers die de Aviat Aircraft Company verlaten, opmerkelijk vergelijkbaar met het baanbrekende originele ontwerp. De E-flite® Pitts S-1S park-flyer is een eerbetoon aan het ontwerp van Curtis Pitts dat een authentieke uitstraling combineert met een geweldige wegligging voor ongelooflijke prestaties die elke RC-piloot kan waarderen.

De E-flite® Pitts S-1S tweedekker is een officieel goedgekeurde replica van het full-scale aerobatic-pictogram dat vakkundig is ontworpen en uitgerust om een ​​vliegervaring te bieden die gemakkelijk te genieten is. De totale afmetingen vangen duidelijk de revolutionaire Pitts-contouren op, terwijl EPO-constructie schaaldetails met een hoge mate van duurzaamheid biedt. Hoewel het installeren en verwijderen van de vleugels ongelooflijk eenvoudig en gereedschaploos is, is deze prachtige bipe zo groot dat je hem waarschijnlijk nooit uit elkaar hoeft te halen. Net als de full-scale, onder de motorkap is het soort kracht dat deze aerobat onderscheidt als een krachtige artiest met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Ballistische verticale beklimmingen, duizelingwekkende snaps, scherpe rollen en scherpe hoeken zijn slechts enkele van zijn specialiteiten. Scale-piloten waarderen de soepele vluchtprestaties en het detailniveau, terwijl iedereen zal genieten van de veelzijdigheid van het systeem. Of je nu kiest voor deze unieke aerobat op een 3S of 4S LiPo, deze Pitts S-1S-bipe levert een aerobatische ervaring zonder gelijke.

 Nodig om te voltooien
Volledig bereik, 5+ kanaals DSMX® / DSM2®-zender
1800-2200mAh 3-4S LiPo-vliegaccu
Compatibele LiPo-oplader

 Wat zit er in de doos?
(1) Pitts S-1S 850 mm BNF Basic met AS3X en SAFE Select
(1) Spektrum 6-kanaals ontvanger
(4) Spektrum 9-grams servo
(1) E-flite 50A borstelloze ESC
(1) E-flite 10-maat, 1200Kv borstelloze buitenloopmotor
(1) Handleiding

 Authentiek detail Authentic Detail
Naast de zorgvuldige aandacht voor elke omtrek, omvat het schaaldetail het uiterlijk van een met stof beklede constructie, plus pallen die benadrukken waar panelen en luiken op ware grootte worden gevonden. De karakteristieke wigvormige romp is bekroond met een schaalspinner in een vorm die vaak te vinden is op krachtige versies van de Pitts-bipe, terwijl de cockpit netjes is ingericht met een gesloten luifel en geschilderde pilootfiguur. Optioneel-gebruik vliegende draden voor toegevoegde schaal kijkt zijn ook opgenomen.

 

 

 Overvloedige kracht Abundant Power
Het krachtige, borstelloze voedingssysteem heeft een ESC, motor en prop die worden gecombineerd met een 3S LiPo-accu voor een overvloed aan stuwkracht en prestaties die te wensen overlaten. Of u kunt een 4S-batterij installeren voor ballistische, raketachtige verticale kracht en veel meer dan schaalprestaties zonder de noodzaak van eventuele wijzigingen of upgrades.

 

 

 Gereedschapsvrije veldmontage Tool-Free Field Assembly
Hoewel hij zo groot is dat hij volledig gemonteerd in vrijwel elk voertuig past, is installatie en verwijdering van de vleugels gereedschapvrij voor het ultieme gebruiksgemak. Pinnen kunnen de stutten eenvoudig in de vleugels bevestigen, terwijl elk hard punt in het midden op zijn plaats wordt vergrendeld met verstelbare locatorpennen en lichaamsclips.

 

 

 

 

 Duurzaam ontwerp Durable Design
Constructie met duurzaam EPO-materiaal maakt het mogelijk complexe details te repliceren in een lichtgewicht vorm. Het resultaat is een buitengewoon schaal uiterlijk dat gemakkelijk te onderhouden is en de meest bevredigende vliegervaring mogelijk maakt om doorheen te schijnen.

 

 

Pitts 850mm BNF Basic with AS3X and SAFE Select

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite Pitts S-1S 850mm BNF Basic met AS3X em SAFE Select (EFL3550)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.