Donderdag Hemelvaartsdag gesloten
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF

Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF
Prijs: 1.119,99 1.063,99
Model: HAN5260B

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Heeft u altijd al een officieel gelicenseerd XCub modelvliegtuig willen hebben? Dat kan nu met de Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF. Dit model is een zogenaamd STOL-vliegtuig. STOL staat voor Short Takeoff and Landing. Het vliegtuig heeft maar weinig ruimte nodig om te kunnen opstijgen en landen. Ideaal wanneer u wilt vliegen in moeilijke omstandigheden als sneeuw of ijs, maar ook bijvoorbeeld in ruige gebieden met stenen en rotsen. De Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF is het snelste en sterkste STOL-vliegtuig dat CubCrafters ooit heeft gemaakt. Geniet nu zelf van de brute kracht van dit toestel.

Officiële replica
De Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF is een officiële replica van het absolute topmodel van CubCrafters. Bij het ontwerp van het modelvliegtuig is nauw samengewerkt met de fabriek, waardoor alle lijnen en details 1-op-1 zijn overgenomen. Daarbij is nauwelijks wel rekening gehouden met de wensen en eisen voor een modelvliegtuig. Het resultaat is een fantastisch schaalmodel dat in de smaak zal vallen bij elke RC-piloot die op zoek is naar een groot schaalvliegtuig dat werkelijk alles kan.

Groot, maar uitstekend wendbaar
Wanneer RC-vliegtuigen toenemen in grootte, gaat dit vaak ten koste van de bestuurbaarheid en de wendbaarheid in de lucht. Gelukkig is dat bij de Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF niet het geval. Hangar 9 heeft uitstekend werk verricht door dit model net zo wendbaar te maken als een klein vliegtuig. De besturing is ontzettend eenvoudig, waardoor het model ook voor beginnende piloten prima is te besturen. En dankzij het rugged frame, is de Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF ook nog bestand tegen een stootje. Het gebruikte materiaal is niet alleen stevig, maar gaat ook jaren mee. En dat zonder al teveel onderhoud.

Eenvoudig te vervoeren
Ideaal is dat de Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF gemakkelijk te monteren en demonteren is, bijvoorbeeld wanneer u op pad wilt met het vliegtuig. De vleugels zijn voorzien van een plug-in design. Het demonteren en monteren van de vleugels is een kwestie van in- en uitpluggen. De flaps zijn al in de fabriek geïnstalleerd, maar kunnen eenvoudig verwijderd worden met een metalen pin die u gemakkelijk kunt verwijderen. Het slimme design maakt transport van de Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF kinderspel.

Lichtgewicht constructie
Een groot vliegtuig, dat zal vast een hoop gewicht met zich meebrengen. Dat is niet het geval met de Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF. Dankzij het gebruik van lichtgewicht materialen, weegt de constructie vrijwel niets. Het gewicht van de constructies is perfect uitgedacht. Laag genoeg om soepel te kunnen opstijgen en landen, hoog genoeg om voldoende stabiliteit te hebben tijdens het vliegen.

Aerodynamisch landingsgestel
De Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF beschikt over een aerodynamisch landingsgestel van aluminium. Daarnaast is het vliegtuig van Hangar 9 voorzien van Sullivan SkyLite wielen, die zorgen voor ongekende stijfheid en duurzaamheid tijdens het landen en opstijgen. Voor nog meer comfort tijdens het landen, kunt u XCub 60cc opblaasbare wielen aanschaffen.

Specificaties
• Installatietijd: 15-20 uur
• Vliegtijd: 6-8 minuten
• Flaps: ja
• Gewicht: 12-14,5 kg
• Landingsgestel: ja
• Lengte: 208 cm
• Materiaal: Balsa
• Motorgrootte: Power 360
• Aanbevolen motorbatterij: 2 x 7000 mAh 6-cell
• Aanbevolen receiverbatterij: 4000 mAh 2S 7,4V LiPo
• Servo’s: SPMSA6320
• Vleugeloppervlak: 123,1 dm2
• Spanwijdte: 294 cm4

Wat heb je nodig om te kunnen vliegen?
– 50-70cc, twee / viertakt gas- / benzinemotor of een gelijkwaardig elektrisch motorsysteem
– Zender en ontvanger met volledig bereik, 8+ kanalen
– 8 stuks Servo’s van standaardformaat (7 voor een elektrische krachtversie) en 1 stuks voor optionele sleep ontgrendeling
– Batterij voor ontvanger en (1) voor motorontsteking
– Propeller

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hangar 9 Hangar 9 CubCrafters XCub 60cc ARF

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.