Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Hangar 9 Fokker D.VII 30-60cc ARF, 87

Hangar 9 Fokker D.VII 30-60cc ARF, 87
Prijs: 999,99 949,99
Model: HAN2890

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Hangar 9 Fokker D.VII 30-60cc ARF

Heb je altijd al eens willen vliegen met een van de eerste gevechtsvliegtuigen ter wereld? Dat kan nu met de bijzondere Hangar 9 Fokker D.VII. Dit vliegtuig is een prachtige replica van de eerste World War 1 fighter. Dit vliegtuig gebruikten de Duitsers in de Eerste Wereldoorlog om de tegenstander te verrassen en snel uit te schakelen. Nu kun je met dit schaalmodel terug in de tijd en zelf ervaren hoe het is om met deze historische fokker te vliegen.

Uitstekende engineering
De Hangar 9 Fokker D.VII is gemaakt van lichtgewicht materaal, dat met een laser gesneden is. De afwerking is optimaal, waardoor de prestaties van de motor en Electronic Speed Control goed naar voren komen. Handig zijn de vleugels die uit twee delen bestaan, verbonden met een aluminium buisje. De vleugels zijn hierdoor gemakkelijk af te koppelen en te verkleinen. Handig voor het vervoeren van het vliegtuig naar jouw favoriete vlieglocatie. Zonder gereedschap kun je de vleugels vervolgens weer aan het frame bevestigen.

Ready-to-install motor meegeleverd
Met de Hangar 9 Fokker D.VII wordt de motor meegeleverd. De motor is volledig geconfigureerd en klaar om te vliegen. Het enige dat je nog hoeft te doen is het plaatsen van de motor in het vliegtuig. Dankzij het innovatieve design is dit geen enkel probleem, alle onderdelen zijn gemakkelijk te benaderen, zonder veel technische kennis.

Gedetailleerde cockpit
De Fokker D.VII van Hangar 9 is zeer gedetailleerd nagemaakt. Zo bestaat de cockpit uit een grote hoeveelheid details. Van instrumenten tot een echte piloot. Aan elk knopje is gedacht, zodat het vliegtuig er levensecht uit ziet. Ook de buitenkant van het vliegtuig is schitterend afgewerkt en zeer goed nagemaakt naar het origineel. Niet alleen qua prestaties zul je indruk maken, ook qua design steel je met dit RC-vliegtuig de show bij je vrienden.

Landen op elke ondergrond
Dit gevechtsvliegtuig is voorzien van een landingsgestel dat de meeste schokken absorbeert. Of je nu landt op gras, grind of een andere ondergrond, landingen hebben nauwelijks impact op de prestaties van het vliegtuig. Houd er wel rekening mee dat de positie van landen belangrijk is bij de Hangar 9 Fokker D.VII. De wielen zitten niet in het midden van het toestel, maar aan de voorzijde. Belangrijk om te onthouden bij de afdaling.

Alle hardware meegeleverd
Ideaal bij de Hangar 9 Fokker D.VII is dat alle hardware wordt meegeleverd. Je hoeft dus niet eerst op zoek naar de juiste onderdelen. Het enige dat je hoeft te doen is de onderdelen in het vliegtuig te plaatsen en je bent klaar om te vliegen. Dankzij de te openen kap aan de bovenzijde is het eenvoudig om de onderdelen te installeren. Ook het vervangen van de batterij is daardoor een fluitje van een cent.

Specificaties:
• Vorm: semi-symmetrisch
• Snelheid: 100 kilometer per uur
• Installatietijd: 20 uur
• Oplader: compatibel met LiPo batterijen
• Voltooiingsniveau: bijna Ready-To-Fly
• Gewicht: 10,4 – 13 kg
• Landingsgestel: voorzijde met foam wielen (optioneel ook landingsgestel aan de achterzijde mogelijk)
• Lengte: 1829 mm
• Materiaal: laser cut balsa en ply constructie
• Minimale radio: 4-kanaals
• Minimale Electronic Speed Control (ESC): 120 A
• Motorgrootte: 160 – 360
• Minimale motorbatterij: 10 – 12 S 7000 – 14000 mAh
• Minimale receiver batterij: 2S 7,4 V 4000 mAh LiPo
• Servo’s: 6
• Vleugeloppervlak: 156,8 dm2
• Spanwijdte: 2210 mm

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hangar 9 Hangar 9 Fokker D.VII 30-60cc ARF, 87

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.