Donderdag Hemelvaartsdag gesloten
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

HUINA RC 1/14 Wheel Loader

Prijs: 287,00 169,00
Model: occassion huinarc

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Dinsdag bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Hele mooie HUINA RC 1/14 Wheel Loader V2 Aluminium 10-kanaals 2.4G RTR (versie 2024).

HUINA RC 1/14 Wheel Loader V2 Aluminium 10-kanaals 2.4G RTR (versie 2024)

De radiografisch bestuurbare wheel loader waar alle liefhebbers van de grondverzet sector op zitten te wachten. Tot nu toe was er geen tussen segment tussen de speelgoedgraafmachines en de hydraulische machines. Met de Huina 1/14 wheel loader heeft u de enige volledig uit metaal bestaande loader met verder uitzonderlijke prestaties, een realistisch ontwerp en dat voor een betaalbare prijs. Dit model komt bij u thuis volledig gemonteerd en klaar voor gebruik!

Net als een echte loader is de Huina 1/14 volledig van metaal gemaakt. Wagen, toren, cabine, zuigers en bak zijn allemaal gemaakt van een sterke en zware metaallegering die zal zorgen voor weerstand, duurzaamheid en operationele stabiliteit. Dit model maakt gebruik van krachtige proportionele regelingsmotoren waarmee u gemakkelijk en efficiënt kunt graven. Alle armbewegingen zijn onafhankelijk en voeren werk geometrie uit die vergelijkbaar zijn met een echte loader.

Uw controlestation is een 2,4-GHz radiobesturing. Hiermee kun je alle bewegingen beheren, je activeert de geluiden en verlichting. De bedieningselementen zijn ergonomisch geplaatst volgens de normen van echte loader en u kunt bewegingen gelijktijdig en moeiteloos beheren.

Specificaties
– Schaal 1/14
– Afmetingen: 570 x 200 x 270 mm
– Gewicht totaal circa 4 kg!
– Gebruiksduur circa 40 minuten
– Laadtijd zal ongeveer 3 uur bedragen

Inclusief accu en lader.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over HUINA RC 1/14 Wheel Loader

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.