Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Losi 1/5 DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy Brushless RTR met Smart, Losi

Losi

Prijs: 1.299,00
Model: LOS05020V2T2
Dit artikel zal in voorraad zijn op 30 September 2021.

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Productdetails

De originele DBXL-E is de eerste keuze voor zowel grootschalige bashers als liefhebbers. Zijn wendbare handling, out-of-the-box snelheid en extreme duurzaamheid maken hem tot een favoriet bij fans. Nu zet de Losi® DBXL-E 2.0 de erfenis van deze legende voort!

Belangrijkste kenmerken
RC-compartiment voorbereid voor het gebruik van een of twee stuurservo's
Speciale elektrische chassissteunen voor meer duurzaamheid en robuustheid
Herziene versnellingsbak voor meer robuustheid en stabiliteit van de aandrijflijn
Stuurstangenstelsel met veerbelast servo-saver-ontwerp
LED-balk op het dak

In de doos
(1) Losi® DBXL-E 2.0 woestijnbuggy
(1) Spektrum Firma® 160A Brushless Smart Controller (vooraf geïnstalleerd)
(1) Spectrum company 4-polige 780Kv borstelloze motor (vooraf geïnstalleerd)
(1) Spektrum™ DX3™ afstandsbediening
(1) Gebruiksaanwijzing

Nodig om te voltooien
(2) 4S 5000mAh 50C + LiPo hardcase batterijen met IC5 of EC5 aansluiting
Compatibele LiPo-oplader

Functies
Spektrum ™ Firma® 160A borstelloze slimme controller
Spectrum Company 4-polige 780Kv borstelloze motor
Spektrum DX3™ afstandsbediening
Spektrum S906 metalen tandwiel 1: 5 servo
Waterdichte componenten
Aluminium schokdempers
Centrale differentieelkooi van aluminium
RC-compartiment voorbereid voor het gebruik van een of twee stuurservo's
Zware aandrijflijn met pennen van 5 mm
Speciale elektrische chassissteunen voor meer duurzaamheid en robuustheid
Herziene controllerbeugel
Gepende centrale outdrive cups
Herziene versnellingsbak voor meer robuustheid en stabiliteit van de aandrijflijn
Stuurstangenstelsel met veerbelast servo-saver-ontwerp
Opnieuw ontworpen voor- en achterschotten
Maxxis Creepy Crawler LT banden
Racing livery geïnspireerd door Losi en Fox Shox
Laser geëtste schokkappen met FOX-logo
LED-balk op het dak

Overzicht
De originele DBXL-E zette nieuwe normen en werd het voertuig bij uitstek voor zowel grote bashers als liefhebbers. Zijn wendbare handling, kant-en-klare snelheid en duurzaamheid maakten hem tot een favoriet bij fans. Nu zet de Losi® DBXL-E 2.0 de erfenis van deze legende voort! Losi, wereldwijd bekend om zijn dominantie in de 1: 5 verbrandingsmotormarkt dankzij met name de 5IVE-T 2.0, ontwikkelde de DBXL-E 2.0 met als doel een schoner ontwerp en eenvoudigere bediening die de concurrentie overtreft op het gebied van prestaties en snelheid. In elke omgeving en conditie thuis, of het nu vuil of teer, nat of droog is, zorgt de woestijnbuggy, dankzij zijn vierwielaandrijving met grotere aandrijfpennen van 5 mm, ervoor dat hij alle kracht naar de grond brengt. Als bestuurder heb je altijd de controle met de DX3™-zender, een Spektrum SR6100AT 6-kanaals AVC® telemetrie-oppervlakteontvanger en Maxxis Creepy Crawler LT-banden. Deze woestijnbuggy bevat alle technologische snufjes die er toe doen, waaronder de Spektrum Firma® 160A Brushless Smart ESC en de Spektrum Firma 4-Pol 780Kv Brushless Motor, waarmee je met een 8S LiPo meer dan 80km/u haalt. De DBXL-E 2.0 wordt afgerond met een racekleurstelling geïnspireerd op Losi en Fox Shox voor een echte offroad-look. Je kunt dit alles en meer krijgen van het merk dat verantwoordelijk is voor de top van de lijn.

Spektrum Firma 160A Brushless Smart Regler

Spektrum ™ Firma® 160A borstelloze slimme controller
De controller is waterdicht, volledig programmeerbaar en wordt voorgemonteerd geleverd met een high-current IC5-connector. De controller werkt met de meeste sensorloze borstelloze motoren en is compatibel met LiPo en NiMH. De slimme technologie levert informatie zoals accuspanning, snelheid, ontvangerpakketspanning en snelheid direct van de controller bij gebruik van de spectrum dashboard-app.

80km/h+ Spektrum Firma 4-Pol 780Kv Brushless Motor

80km/h + spektrum firma 4-polige 780Kv borstelloze motor
De brushless controller/motor combinatie biedt ongelooflijke prestaties met een 8s LiPo (niet inbegrepen) en versnelt de buggy tot snelheden van meer dan 80km/h.

Spektrum S906 Metallgetriebe Servo für den Maßstab 1:5

Spektrum S906 metalen tandwielservo voor de schaal 1: 5
Nieuwe 30 kg HV Hi-Torque metalen tandwielservo.

Neue Chassis-Streben

Nieuwe chassis stutten
Naast de verstevigingsplaat van het chassis hebben we een elektrische chassisspecifieke steun aan de achterkant toegevoegd die zich uitstrekt tot aan de middelste diff-beugel om de stijfheid van het chassis verder te vergroten.

Gepinnte zentrale Outdrive Cups

Gepende centrale outdrive cups
De nieuwe centrale outdrive-cups worden vastgezet door een pen die door de pinion aandrijving wordt geleid.

Neue Getriebe

Nieuwe transmissie
De opnieuw ontworpen transmissies verbeteren de kracht en levensduur van de aandrijflijn

Überarbeitete Bulkheads vorne und hinten

Opnieuw ontworpen schotten voor en achter
De voor- en achterschotten zijn aangepast aan de nieuwe versnellingsbakken van de DBXL-E 2.0. Aan de zijkant van de schotten zijn twee extra bevestigingspunten aangebracht. Deze voorkomen dat de transmissie op en neer gaat bij accelereren en remmen. Dit zorgt voor een stabielere aandrijflijn en verhoogde duurzaamheid.

Zentraler Differentialkäfig aus Aluminium

Centrale differentieelkooi van aluminium
De aluminium centrale differentieelkooi van de originele DBXL-E is behouden gebleven. Moderne borstelloze motoren produceren zoveel vermogen dat je niet om de extra sterkte en robuustheid van een aluminium kooi in het middelste differentieel heen kunt.

Neue Stoßdämpfer mit lasergeätzten FOX Logo Shock Caps

Nieuwe schokdempers met lasergeëtste FOX-logo schokbrekerkappen
Nieuwe schokdempers met een lagere aluminium dop zorgen voor eenvoudiger onderhoud van de afdichtingen voor betere prestaties. Omdat het soms om de details gaat, hebben de nieuwe bovenste schokdemperkappen een lasergeëtst FOX-logo om het racekarakter nog eens extra te benadrukken.

MAXXIS Creepy Crawler Reifen mit authentischen Bead Lock Felgen

MAXXIS Creepy Crawler-banden met authentieke Bead Lock-velgen
Echte MAXXIS-banden met een griezelig crawler profiel bieden extra tractie en controle, zodat je als een pro kunt stoppen, bochten en driften kunt nemen. Vergeet loszittende lijm en verwissel de band met de linkerhand dankzij de voorbeeldgetrouwe beadlock-velgen.

Stoßdämpferbrücken aus Aluminium

Aluminium schokdemperbruggen
Maar het bleef niet bij het verbeteren van de schokdempers. De DBXL-E 2.0 krijgt aan de voor- en achterzijde volledig nieuwe aluminium schokdemperbruggen met herziene latei-montageposities voor verbeterde stabiliteit en handling.

Heavy Duty Antriebsstrang

Zware aandrijflijn
Vergrote outdrives en aandrijfassen voor 5 mm pinnen voor meer sterkte en duurzaamheid.

Neues RC-Fach

Nieuw RC-compartiment
Een volledig opnieuw ontworpen RC-compartiment met een verzegelde ontvangerbox maakt de optionele toevoeging van een tweede stuurservo mogelijk. Ofwel een enkele stuurservo of, voor maximale stuurprestaties, kan een dubbele servoconfiguratie worden geïnstalleerd.

Neue Regler Halterung

Nieuwe regelaar houder
Om plaats te maken voor de grotere batterijvakken, moesten we een nieuw huis voor de controller vinden, dus werd deze verplaatst naar een montageplaat naast het middendifferentieel. Dit zorgt voor een optimale gewichtsverdeling binnen het model en verhoogt tegelijkertijd de luchtstroom over de ademautomaat voor een betere kilometrage.

Neue Lackierung im Rennlook

Nieuwe lak in race-look
Het nieuwe, op racen geïnspireerde Fox Shox-lakwerk geeft het model een echte offroad-look en wordt afgerond door het fantastische Losi-vlamontwerp

LED-Lichtleiste

LED-lichtbalk
De op het dak gemonteerde LED-lichtbalk van de originele DBXL-E keert terug om je pad te verlichten voor eindeloze avonturen.

Wasserdichte Elektronik

Waterdichte elektronica
De DBXL-E 2.0 zit boordevol waterdichte elektronica, waaronder een ontvanger, servo en ESC. Alles is afgedicht tegen de elementen, zodat je door regen en modder kunt rijden of je sporen in de sneeuw kunt achterlaten. Dit is echte volgas vrijheid, ongeacht het weer!

Spektrum Smarte Technologie

Spektrum ™ slimme technologie
Spectrum Smart Technology brengt u nog dichter bij uw hobby. Het is een verbinding die u volledige controle en meer veiligheid en vertrouwen geeft in de prestaties van uw apparatuur. Tegelijkertijd worden belangrijke onderdelen van uw model gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Klik op de onderstaande link om erachter te komen hoe u telemetriegegevens van uw Spektrum Smart-controller rechtstreeks naar de optionele dashboard-app kunt overbrengen en hoe Spektrum Smart Batteries en Smart Charging u naar het volgende niveau van uw hobby kunnen brengen.

Spektrum DX3 FernsteuerungSmart Akkuspannungs Anzeige

Spektrum™ DX3™ afstandsbediening
De Spektrum™ DX3™ afstandsbediening biedt geavanceerde functies zoals AVC-bediening, een gashendel-eindschakelaar met drie standen en een servo-slagbegrenzer. Het heeft de exclusieve DSMR®-technologie voor superieur bereik, respons en storingsimmuniteit en is ook volledig compatibel met het slimme telemetriepotentieel van de Spektrum Firma ™ Smart 160A-controller / ontvanger-combinatie die in het model is geïnstalleerd. Het heeft ook een praktische spanningsweergave voor alle Spektrum Smart-batterijen!

Die Vollgasfreiheit der AVC Technologie

De volledige vrijheid van de AVC®-technologie
Het ingebouwde AVC® (Active Vehicle Control®) tractiecontrolesysteem van de ontvanger werkt achter de schermen en maakt honderden gas- en stuuraanpassingen per seconde, waardoor meer motorvermogen wordt omgezet in ballistische snelheid en acceleratie in plaats van vuil en stof te laten rondvliegen. Het AVC-systeem waarvoor patent is aangevraagd, biedt een prestatieniveau dat bij geen enkele andere fabrikant dan Horizon Hobby te vinden is. Net als de tractiecontrole in uw echte auto, kunt u het systeem in het model ook in een mum van tijd in- of uitschakelen en zo de stabiliteit aanpassen aan de rijomstandigheden. Elk RC-voertuig kan hard gaan, maar met de AVC ben je nog sneller en tegelijkertijd kun je optimale stabiliteit behouden onder alle rijomstandigheden.

Approximate Assembly Time Less than 1 Hour
Ball Bearings Full set
Battery Sold Separately
Body Screen printed polycarbonate panels
Brakes Integrated with ESC
Charger Sold Separately
Chassis 0.16" (4mm) thick 6061-T6 alumininum with stiffening plate
Completion Level Ready-To-Run
Differential Bevel gear, sealed, oil-filled
Drivetrain 4WD
Final Drive Ratio 12.82:1
Power Type Electric
Gear Pitch 1.5 Module
Ground Clearance 2.75" (552mm)
Internal Gear Ratio 3.33:1
Max Battery Dimensions 6.5 x 2 x 0.87" (165 x 52 x 22mm)
Motor Size 56113 4-pole 780Kv
Motor Type Brushless
Pinion 13T
Product Height 12.5" (318 mm)
Product Length 33.25" (845 mm)
Product Weight 28.3 lbs (12.8kg) w/o batteries, 30.5 lbs (13.8kg) with batteries
Product Width 19.5" (495 mm)
Radio Included
Receiver Included
Scale 1/5
Servos Included
Shock Type Oil-filled, aluminum body
Speed Control Included
Spur Gear 50T
Suspension Independent
Technology Smart
Tire Tread Creepy Crawler
Vehicle Type Buggy
Water-Resistant Yes
Wheelbase 21.75" (552 mm)
Wheel Width 3.0

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Losi Losi 1/5 DBXL-E 2.0 4WD Desert Buggy Brushless RTR met Smart, Losi

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Dit artikel zal in voorraad zijn op 30 September 2021.