Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Losi 1/10 Hammer Rey U4 4WD Rock Racer Brushless RTR with Smart en AVC, Groen LOS03030T2

Losi

Prijs: 579,99
Model: LOS03030T2

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Productdetails

De Losi® Hammer Rey®, ontworpen voor uitmuntende offroad-prestaties, is een SMART, RTR Rock Racer1/10 Hammer Rey U4 4WD Rock Racer Brushless RTR with Smart and AVC, Red met AVC®. Het is ideaal voor liefhebbers van overwinningen die op zoek zijn naar een superieure RC-ervaring met de toevoeging van AVC, Spektrum™ Smart en ongelooflijke schaaldetails.

Belangrijkste kenmerken
REALISTISCHE DETAILS: UITZICHT EN PRESTATIES OP SCHAAL 1 OP 1
KRACHTIG: SPEKTRUM™ 3150Kv BORSTELLOOS VOEDINGSSYSTEEM
ONGEVENAARDE TECHNOLOGIE: SLIM EN AVC®

In de doos
(1) 1/10 Hammer Rey U4 4WD Rock Racer
(1) Spektrum™ DX3™ radiosysteem
(1) Spektrum Firma® 130 Amp Brushless Smart ESC (geïnstalleerd)
(1) Spektrum Company 4-polige 3150Kv borstelloze motor (geïnstalleerd)
(1) Spektrum™ S614S Metal Gear Servo (geïnstalleerd)
(1) SR6200A DSMR 6-kanaals AVC Surface-ontvanger (geïnstalleerd)
(1) Producthandleiding
(4) AA-batterijen

Nodig om te voltooien
(1) 2-3S LiPo-batterij met EC5™- of IC5™-connector
(1) Compatibele batterijlader

Kenmerken
Officieel gelicentieerde Casey Currie's U4 Racer
Officieel gelicentieerde KMC Machete-wielen en Nitto Trail Grappler M/T-banden
Spectrum SMART 130A ESC 3150Kv borstelloos voedingssysteem
Spektrum™ DX3™-radiosysteem
Bijgewerkt stuursysteem
Bijgewerkte achterasbehuizing
Onafhankelijke voorwielophanging met een solide achteras
Waterdichte elektronica
Vooraf ingestelde motorplaat
LED-lichtbalken en koplampen
Met olie gevulde schokbrekers
Spektrum™ S614S metalen tandwielservo
Verzegelde Metal Gear Transmissie en Diffs
Achterlader batterij
Lange wielbasis
Spectrum™ AVC®-technologie

GEMAAKT VOOR OVERWINNING
De Losi® Hammer Rey® is een SMART, Ready-to-Run Rock Racer met AVC®. Het heeft een officiële licentie en is gebaseerd op Casey Currie's U4 Racer. Hij wordt aangedreven door een Spektrum™ 3150Kv borstelloze motor en wordt beheerd door de Smart 130A ESC, 6-kanaals DSMR AVC/telemetrie-ontvanger en de nieuwe DX3-zender die Spektrum Smart-feedback levert, inclusief live batterijspanning. Naast het officieel gelicentieerde ontwerp bevat de Hammer Rey KMC-wielen, Nitto-banden en aanvullende details zoals nieuwe schokbreker reservoirs, brandblussers en nieuwe lichtbalken. Hij is uitgerust met een solide achteras, onafhankelijke voorwielophanging en met olie gevulde schokbrekers, zodat je over alle soorten rotsachtig offroad-terrein kunt scheuren. En dat doe je met de volgasvrijheid die alleen AVC®-technologie kan bieden. De Hammer Rey is ideaal voor overwinningsgerichte offroad-enthousiastelingen die op zoek zijn naar de eersteklas RC-ervaring met de toevoeging van AVC en de begrenzingsschakelaar met drie standen. Met de Hammer Rey blijft Losi de grenzen verleggen als het gaat om schaaldetails, prestaties en officieel gelicentieerde producten.

Officially Licensed U4 Racer

Officieel gelicentieerde U4 Racer
Officieel gelicentieerd en gebaseerd op Casey Currie's U4 Racer. Het beschikt over authentieke schaaldetails aan de Hammer Rey. Deze zullen ervoor zorgen dat racers dubbele takes doen terwijl ze alle bochten nemen.

Officially Licensed Wheels and Tires

Officieel gelicentieerde wielen en banden
De Hammer Rey heeft de look en feel van zijn echte tegenhangers op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen met KMC Machete-wielen en Nitto Trail Grappler M/T-banden.

Spektrum<sup>™</sup> SMART 3150Kv Brushless Power System

Spektrum™ SMART 3150Kv borstelloos krachtsysteem
De Hamer Rey is uitgerust met een Spektrum™ 3150Kv borstelloze motor, een Spektrum™ Smart 130A borstelloze ESC en een Spektrum™ SR6200A DSMR 6-kanaals AVC/telemetrie-ontvanger die Spektrum™ Smart-feedback levert, inclusief live batterijspanning. Deze krachtige combinatie kan tot 3S LiPo-batterijen aan (apart verkrijgbaar) en stelt je in staat om met snelheden tot 65 km/u door het landschap te razen.

Spektrum<sup>™</sup> DX3<sup>™</sup> Radio System

Spektrum™ DX3™-radiosysteem
Het Spektrum™ DX3™-radiosysteem biedt geavanceerde functies zoals AVC®-technologie, een gasbegrenzingsschakelaar met 3 standen en rijregeling.

Scale Details

schaal details
Secundaire schokdemper met namaak koelreservoirs, brandblussers, Magnaflow uitlaatsysteem, bovenste LED-lichtbalk, onderste LED-lichtbalk, LED-koplampen, brandstofcel, nep-stabilisatorstang, remklauwen/rotors, zijspiegels en meer.

Updated Steering System

Bijgewerkt stuursysteem
De stuurservobevestiging en de stuurklokkrukken zijn opnieuw ontworpen voor extra duurzaamheid.

Updated Rear Axle Housing

Bijgewerkte achterasbehuizing
Dankzij de Hammer Rey-achterwielophanging kan hij enorme kreten en stoten opvangen met dezelfde realistische handling en beweging van een volledige U4 offroad-racer. De achterasbehuizing bevat een bijgewerkt derde lid dat pinionlagers met een grotere diameter gebruikt, evenals een bijgewerkte bovenste achterste koppelingsbevestiging voor extra duurzaamheid.

Independent Front Suspension

Onafhankelijke voorwielophanging
De onafhankelijke voorwielophanging is zorgvuldig ontworpen om de Hammer Rey met vertrouwen over het terrein te laten scheuren. Dankzij de volledig onafhankelijke wielophanging kan elke zijde dienovereenkomstig reageren, wat zorgt voor meer controle en nauwkeuriger sturen en hanteren.

Waterproof Electronics

Waterdichte elektronica
De Hammer Rey is geladen met waterdichte elektronica, inclusief de ontvanger, servo en ESC. Alles is afgedicht tegen de elementen waardoor je in de regen kunt spetteren, in de modder kunt spinnen en sporen kunt maken in de sneeuw. Het is vol gas vrijheid om op elk moment te rennen, regen of zonneschijn.

Preset Motorplate

Vooraf ingestelde motorplaat
Gemakkelijkere en nauwkeurigere instellingen voor tandwiel met verschillende pinionkeuzes.

LED Light Bars and Headlights

LED-lichtbalken en koplampen
Het plezier stopt niet, zelfs niet als de zon ondergaat met de Hammer Rey. Een briljante LED-verlichting op de geïntegreerde lichtbalken werpen meer dan voldoende verlichting om 's nachts te rennen. Bovendien vragen de op het lichaam gemonteerde LED's slechts weinig van de batterij, zodat u de hele nacht buiten kunt blijven!

Coil-over Oil-Filled Shocks

Met olie gevulde schokbrekers
De schokbrekers met een lange veerweg doen fantastisch werk door de energie van grote stoten en sprongen op te nemen. Ze zijn ook voorzien van schokdempers met schroefdraad en afstelkragen, zodat u de voorbelastingsinstellingen van de spiraalveren kunt verfijnen.

Spektrum<sup>™</sup> S614S Metal Gear Servo

Spektrum™ S614S metalen tandwielservo
Verbeterde servo met hoog koppel zorgt voor een robuuste besturing.

Sealed Metal-Gear Transmission and Diffs

Verzegelde Metal Gear Transmissie en Diffs
De transmissie met één snelheid, evenals de voorste en middelste diffs, zijn afgedicht tegen de elementen en ontworpen om misbruik van een krachtige borstelloze motor en zwaar terrein aan te kunnen. MOD 1-versnellingen verhogen de duurzaamheid van dit woestijnbeest verder. Dankzij de instelbaarheid van drie diffs kunnen coureurs hun Hammer Rey instellen op alle circuitomstandigheden.

Rear-Loading Battery

Achterlader batterij
De innovatieve achterlaadfunctie van de batterij maakt het mogelijk om de batterij snel, gemakkelijk en zonder het ongemak van het verwijderen van de body te vervangen.

The Full-Throttle Freedom of AVC<sup>®</sup> Technology

De full-throttle vrijheid van AVC®-technologie
Het ingebouwde AVC® (Active Vehicle Control®) tractiecontrolesysteem van de ontvanger werkt achter de schermen en maakt honderden gas- en stuuraanpassingen per seconde, zodat meer van het motorvermogen wordt omgezet in ballistische snelheid en acceleratie in plaats van alleen maar rondvliegend vuil. Het AVC-systeem waarvoor patent is aangevraagd, voegt een prestatieniveau toe dat met geen enkel voertuig van een andere fabrikant dan Horizon Hobby te vinden is. Net als tractiecontrole in uw full-scale voertuig, kunt u het systeem on-the-fly activeren of deactiveren en het stabiliteitsniveau aanpassen op basis van de rijomstandigheden. Elk RC-voertuig kan snel gaan en met AVC kunt u sneller gaan met behoud van optimale stabiliteit onder alle rijomstandigheden.

OFFICIALLY LICENSED

OFFICIEEL GELICENTIEERD
Elk weekend raken de voeten van Casey Currie, offroad-coureur, het vuil en het gaspedaal. Zijn carrière heeft hem over de hele wereld gebracht met als hoogtepunt zijn threepeat op de Baja 1000 in 2017, 2018 en 2019.

U4-racetrucks op ware grootte zijn een uniek ras. Er wordt niet alleen verwacht dat ze met 90 MPH door de woestijn zullen cruisen, maar ze hebben ook het koppel en de kracht van de aandrijflijn om over rotsformaties te komen die onmogelijk lijken om te navigeren.

Een van de redenen waarom Casey Currie en zijn U4-racetruck zo goed werken met het Rey-platform, was de onafhankelijke ophanging vooraan en de vaste as achteraan. Met Losi krijgen coureurs natuurlijk zoveel mogelijk details met behoud van de prestaties en duurzaamheid waar het Rey-platform bekend om staat in de RC-racegemeenschap. De combinatie is een enkeltje naar overwinning na overwinning, gefokt voor de woestijn en klaar om indruk te maken.

Footer Image of Losi Hammer Rey

Ball Bearings Yes
Chassis 3mm plate, 6061-T6 aluminum
Completion Level Ready-To-Run
Drivetrain 4WD
Drive Type Forward/Brake/Reverse
Product Height 11.11" (282 mm)
Top Speed 40+
Wheel Hex Size 12mm
Water-Resistant Yes
Body Screened polycarbonate
Brakes Integrated with ESC
Pinion 11T
Scale 1/10
Vehicle Size Standard
Product Width 12.37" (314 mm)
Radio Included
Technology AVC and SMART
Motor Type Brushless - Sensorless
Rear Track 12.37
Wheelbase 17.22" (437 mm)
Speed Control Included
Battery Sold Separately
Motor Size 3150 Kv
Product Length 26.45" (672 mm)
Spur Gear 43T
Suspension Front independent, Rear 4-link
Power Type Electric
Gear Pitch 1.0 Mod
Servos Included
Charger Sold Separately
Differential Bevel gear, sealed
Receiver Included
Shock Type Coil-over, oil-filled
Vehicle Type Rock Racer
Front Track 12.37

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Losi Losi 1/10 Hammer Rey U4 4WD Rock Racer Brushless RTR with Smart en AVC, Groen LOS03030T2

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.