Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Losi 1/16 Mini-B 2WD Buggy Brushless RTR Blauw

Losi 1/16 Mini-B 2WD Buggy Brushless RTR Blauw

Losi

Prijs: 259,99
Model: LOS01024T2

Afhalen in een winkel

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Losi 1/16 Mini-B 2WD Buggy Brushless RTR Blauw

In 2003 kwam Losi met de eerste Mini-T stadium truck op de markt. En vanaf toen was het duidelijk dat zij de nieuwe standaard hadden gezet voor compacte RC-modellen. Meer dan 20 jaar later is Losi nog steeds toonaangevend in deze niche. De nieuwe Losi Mini-B 2WD Buggy RTR gaat moeiteloos mee in de toonaangevende prestaties van deze serie. Dit model is Ready to Race, heeft een efficiënt 2-in-1 ongeborsteld powersysteem aan boord en heeft een schaal van 1 op 16. Ook al is de buggy klein van formaat, de prestaties liegen er niet om!

Ready to Run

Wanneer je de Losi Mini-B 2WD Buggy RTR ontvangt, hoef je niet eerst uren te sleutelen om de onderdelen te installeren en de body nog af te werken. Het model komt volledig Ready to Run uit de doos. Dat betekent dat je alleen nog de batterij hoeft op te laden en je bent klaar voor je eerste avontuur. Ideal voor de RC-liefhebber die wel graag wil racen, maar liever niet eerst uren bezig is met het in elkaar zetten van het voertuig. Klaar voor actie?

Mid-motor configuratie

Bij een buggy is het belangrijk hoe de onderdelen geplaatst zijn voor de prestaties van het voertuig. De juiste verdeling van het gewicht zorgt namelijk voor wel of niet voldoende balans voor topprestaties. Bij de Losi Mini-B 2WD Buggy RTR is dit helemaal in orde doordat de motor in het midden van het chassis is geplaatst. Hierdoor heb je meer tractie en gaat het sturen nog beter.

Aluminium chassis

Met de stijfheid van de Losi Mini-B 2WD Buggy RTR zit het wel goed. Dit model heeft namelijk een 1,5 mm dik 6061-T6 aluminum chassis dat zorgt voor de juiste stevigheid. Hierdoor is het racen echt een genot en kun jij je volledig focussen op de besturing, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het voertuig alle kanten op glijdt in de bochten en met acceleratie.

Oliegevulde schokdempers

Met de Losi Mini-B 2WD Buggy RTR ga je natuurlijk offroad avonturen aan. Dan is het goed om te kunnen vertrouwen op krachtige schokdempers. Dit voertuig is voorzien van oliegevulde schokdempers die zijn afgesloten met O-ringen, om de olie op de juiste plekken te houden. Daarnaast is het mogelijk om de schokdempers naar wens in te stellen, zodat je altijd de juiste ondersteuning hebt op iedere ondergrond.

Spektrum Smart batterij

De Losi Mini-B 2WD Buggy RTR komt compleet naar je toe. Inclusief een Spektrum Smart 7,4 V 810 mAh 2S Smart G2 50 C LiPo batterij. Deze batterij zorgt voor uitstekende prestaties en lange runtime, zodat je optimaal kunt genieten van het voertuig. Daarnaast zijn op een microchip de oplaadparameters meegegeven, zodat de batterij perfect communiceert met een Spektrum Smart oplader. Het voordeel hiervan is dat je niet eerst de oplader hoeft in te stellen. Je plaatst simpelweg de batterij en het opladen begint.

Uitstekende banden

De Losi Mini-B 2WD Buggy RTR is voorzien van de populaire Losi Big Shot achterbanden. Aan de voorzijde vind je Wide Rody Rib banden, die je terug doen denken aan de vroege jaren van dit millenium. De banden zorgen voor uitstekende grip en tractie, zodat je op iedere ondergrond uit de voeten kunt.

Spektrum SLT2 2,4 GHz radio

Het aansturen van de Losi Mini-B 2WD Buggy RTR doe je met de Spektrum SLT2 2,4 GHz controller die uitstekend communiceert met de receiver op het voertuig. De 2,4 GHz frequentie zorgt voor uitwisseling zonder vertraging of interferentie. Ideaal aan de controller is dat je het vermogen van het voertuig kunt terugschroeven naar bijvoorbeeld 50% of 75%, om eerst de buggy onder de knie te krijgen. Om vervolgens het gas vol open te draaien en optimaal te genieten van de Losi Mini-B 2WD Buggy RTR.

Verbeterd ontwerp

Alles aan de Losi Mini-B 2WD Buggy RTR heeft een upgrade gekregen, met als resultaat een sterk verbeterd ontwerp. Dit zie je vooral terug in de hardware en enkele details die vooral de technische RC-liefhebbers zullen opmerken. Als RC-racer merk je vooral de verbeteringen als het gaat om de prestaties, die zijn namelijk uitstekend bij dit model.

Specificaties

  • Receiver: meegeleverd
  • Schokdempers: 7mm, oliegevuld
  • Batterij: meegeleverd
  • Connector: EC 2
  • Lengte: 272 mm
  • Motortype: ongeborsteld
  • Wielbasis: 191 mm
  • Electronic Speed Control: meegeleverd
  • Aandrijving: 2 WD
  • Voltooiingsniveau: Ready to Run
  • Installatietijd: minder dan 1 uur
  • Chassis: 1,5 mm, 6061-T6 aluminium
  • Hoogte: 102 mm
  • Breedte: 178 mm
  • Grootte: Mini
  • Type: buggy
  • Vermogen: elektrisch
  • Body: Mini-B, polycarbonaat
  • Schaal: 1 op 16

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Losi Losi 1/16 Mini-B 2WD Buggy Brushless RTR Blauw

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.