Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

REVO 3.3 1/10 TRX 3.3 4WD Met Telemetrie en TSM TRX53097-3

Traxxas

Prijs: 619,00
Model: TRX53097-3
After Run Olie:

Batterijen Handzender:

Brandstof:

Kleur:

Luchtfilter Olie:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

  • NIEUW TSM Traxxas Stability Managment
  • Telemetrie Sensoren reeds geïnstalleerd
  • TQi 2.4GHz Radio Systeem met Traxxas Link Wireless Module
  • Optidrive - Reversing Transmissie
  • Oplaadbare Ontvanger en EZ-Start Batterijen inbegrepen!
  • Groter, sterker, veelzijdiger dan ooit!

                                      

Accelereer Sneller/Sneller door de Bocht/Rem Harder/Blijf in Controle

Met Traxxas Stability Management (TSM) kunt u alle extreme kracht, snelheid en versnelling die isontworpen in uw T-Maxx ervaren waardoor u deze veel makkelijker kunt controleren op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals stoffig asfalt, glad beton en zelfs ijs en sneeuw. Punch hem van de lijn en TSM gaat aan het werk tast de richting van het voertuig af en het maakt stuurcorrecties om straight-ahead volgas acceleratie te bieden zonder fishtailing, spin-outs, en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, maakt intuïtieve correcties om je op je lijn te houden, en zodat u de gashendel eerder in kunt drukken voor veel snellere exit snelheden. Remmen is drastisch verbeterd omdat TSM werkt om u e helpen waardoor u pijlsnel volledig tot stilstand kunt komen.

Monster innovatie, monster veelzijdigheid, en de monster grootte komen samen in een truck die alleen van Traxxas kan komen. Nu meer dan ooit, de nieuwe Revo 3.3 definieert wat het betekent om de top van de monster truck de prestaties, de vaandeldrager voor de cutting edge innovatie en grenzeloze mogelijkheden die alle andere worden gemeten tegen. De nieuwe Revo 3.3 is pure monster om de kern met zijn enorme aanwezigheid, gemener blik, en veelzijdige mogelijkheden. Wat nog belangrijker is, geavanceerde techniek Revo's rust het voor de lol, en de nieuwe Revo 3.3 levert nog meer van!



Het belangrijkste kenmerk: Fun

Revo de specificaties zijn meer dan alleen een indrukwekkende lijst van functies. Ze zijn elk specifiek ontworpen en geïntegreerd in het model om mogelijkheden en het gemak dat staat gelijk aan plezier te bieden! Revo 3.3 's zware omkeren transmissie kunt u eenvoudig terug te trekken van strakke vlekken met de tik van een schakelaar, terwijl de Optidrive ® Electronic Transmission Control garandeert een veilige, vlotte betrokkenheid van elke keer weer. Revo techniek maakt het de meest vloeiende achteruit systeem beschikbaar op elke nitro truck. De nieuwe TC ™ radio-systeem houdt u de volledige controle met de nieuwste 2,4 GHz-technologie voor no-kristallen-vereiste betrouwbaarheid en gemak. Gewoon in te schakelen en te sturen. Nieuwe Geode ™ chromen velgen met 17 mm hex hubs dragen grote 6.3 "Maxx ®-sized banden voor grote bodemvrijheid en de totale tractie onder alle omstandigheden. Revo 3.3 's dual-digitale servo systeem levert 250 oz.-in van het koppel voor een krachtige,responsieve handling, plus ze zijn waterdicht voor ultieme betrouwbaarheid. De nieuwe Revo 3.3 is 100% Ready-To-Drive ®, zelfs een brandstof uitgifte fles en oplaadbare NiMH accu's voor de ontvanger en de EZ-Start-systeem zijn opgenomen, samen met de laders , extra olie filter, extra gloeibougie, precisie gereedschap set, en nog veel meer! Alle race-engineered voordelen die Revo een zevenvoudig nationaal kampioen op de baan maken het ook het ultieme platform voor al uw monster truck leuk. Revo duurzaamheid is als geen ander, een keer de lange reis rockers zijn geïnstalleerd, Revo heeft de meest veerweg van een monster truck.

Breder, groter, voor Maximum Monster Fun

De nieuwe Revo 3.3 is een volledige inch breder, met een nog agressiever, high-riding monster uitstraling dankzij de nieuwe Geode ™ wielen en grote 6.3 "Maxx-sized banden. De robuuste all-terrain banden hebben wrap-around Revo 3.3trail-shredding tractie en de wielen met extra compensatie zorgen voor een rotsvaste gevoel maakt niet uit hoe zwaar het terrein. Blue-geanodiseerd 17 mm hex hubs met het Traxxas' exclusieve gegroefde ontwerp en de krachtige slag van Revo's toonaangevende TRX 3.3 motor garanderen dat het vermogen rechtstreeks naar de wielen gaat. De Geode wielen 'met duurzaam show-chroom zorgen voor een mooie afwerking.

De nieuwe generatie Traxxas 2.4GHz controle

De Revo 3.3 is uitgerust met de meest geavanceerde Ready-To-Race ® radio systeem ter wereld.

Het geheel nieuwe Traxxas TQi™ radio-systeem met Ingebouwde Wifi Module maakt van uw iPhone of iPod touch  een krachtig tuning tool. Het scherm van het apparaat gecombineerd met de Traxxas Link applicatie op een intuïtief, high-definition, full-color grafische user interface die het radio-systeem optimaliseert voor een ultieme controle over het voertuig. Automatische model herkenning, herinnert zich direct de instellingen voor maximaal 30 Traxxas Link-compatibele modellen, gewoon aanzetten en rijden. Deze krachtige applicatie geeft je volledige controle over de werking en afstemming van de Revo 3.3 met een intuïtief, high-definition grafisch gebruikers interface. Zodra u de perfecte controle-instellingen voor uw model hebt gemaakt, kunt u deze opslaan als een profiel dat u later kunt oproepen, of gebruiken op een ander model, of delen met vrienden.

 

Traxxas Link telemetrie sensoren (reeds gemonteerd) zijn voor real-time data, zoals snelheid, toerental, temperatuur en accuspanning met prachtige visuals.


8AA Batterijen en brandstof

Dat is alles wat je nodig hebt om uit de doos naar de achtertuin te gaan met de Revo 3.3 en 8 AA batterijen voor de zender, om Traxxas Top Fuel ® Power Plus ™ in de tank te gieten. De Revo 3.3 wordt volledig gemonteerd, met pre-gelijmde banden, en een gemonteerd en ProGraphix body en geselecteerde elektronica. Maar we hebben het daar niet bij gelaten, een hoogwaardige 5-cell NiMH ontvanger pack en 6-cell EZ-Start accu zijn inbegrepen, elk met een eigen lader. Een 500cc brandstoffles is ook opgenomen voor snelle fillups, en er is zelfs een extra gloeiplug en luchtfilter element. Een precisie metrische specialiteit tool set is ook opgenomen voor eenvoudig onderhoud. Alles wat u moet hebben voor nitro monster plezier beleving op de Traxxas manier zit in de doos.

Heavy-Duty Transmissie met Optidrive

 Alleen Traxxas biedt een compromisloze omkeerbare transmissie met naadloze vermogensafgifte, positieve betrokkenheid en glad, responsieve versnelling in vooruit en achteruit. Het geheim is exclusief Optidrive ® Elektronische Traxxas 'Shift-module, een microprocessor-based controller die snelheid van het voertuig en optimaliseert tijdens vooruit en achteruit schakelen. Optidrive geeft een constante rij-instelling, zodat verschuivingen snel en naadloos verlopen. De elektronische besturing  voorkomt ook dat per ongeluk op hoge snelheid verschuivingen en de verschuiving module laat alleen de transmissie details te verschuiven als de Revo 3.3 vertraagd naar een veilige snelheid. Naast het leveren van absoluut de beste prestaties, het Optidrive systeem maakt een lichtere transmissie met minder bewegende delen mogelijk voor minder trage massa en meer koppel handling. Dat betekent dat meer monster plezier.

Dual-servo met Digital Power en waterdichte constructie

 Gewoon de beste servo's in de Traxxas, Revo 3.3 's dual 2075 stuur servo's leveren een ongelooflijke 250 oz.-in. koppel om u de volledige controle in alle omstandigheden te geven, met de afhandeling en precisie die u mag verwachten van een zeven-voudige Nationaal Kampioen. Digitale schakelingen, kogel gelagerde uitgaande assen geven deze servo's ongelooflijk precieze centrering, bliksemsnelle respons en een superieure macht. En ze zijn waterdicht! Wanneer zelfs water er niet in kan, kunt u er zeker van zijn dat stof en vuil geen schijn van kans maken.

De TRX 3.3 Racing Motor: De krachtigste Smallblock Engine beschikbaar in een Ready-To-Run Truck!

Als het aankomt op pure kracht, high-rpm prestaties en betrouwbaarheid run-na-run, kan er geen motor zelfs de buurt komen van de bekroonde TRX ® 3,3 Racing Engine. Deze precisie-engineering krachtbron is de oplossing samen met extreme pk, vol Traxxas betrouwbaarheid en ondersteuning. Waaronder het Lifetime vervanging van de motor plan, en het zuivere gemak van one-touch, push- knop, EZ-Start elektrische start.


Push-Button elektrische start

Alleen Traxxas EZ-Start ® geeft het pure gemak van echte bediening met een hand, een drukknop voor elektrische start. EZ-Start is de veiligste en meest betrouwbare manier om uw motor te starten. De Traxxas EZ-Start voedt je gloeiplug en start de motor snel en soepel met een druk op de knop. Exclusieve Smart Traxxas 'Start ®-technologie bewaakt kritisch de functies, automatisch detectie en diagnose van mogelijke problemen voor probleemloos starten van de motor elke keer! Als je eenmaal EZ-Start hebt gebruikt beseft u hoe u ooit van een nitro motor genoten zonder het met Revo 3.3 's meegeleverde EZ-Start systeem. Accu en lader, is alles wat je nodig hebt om elektrische start gemak te genieten is. 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas REVO 3.3 1/10 TRX 3.3 4WD Met Telemetrie en TSM TRX53097-3

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.