Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Soldeer station 75W Euro plug

Soldeer station 75W Euro plug
Prijs: 79,90 74,95
Model: C-48512.EU

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Het Team Corally Soldeerstation 75 is volledig vol met geweldige functies. Met 75W kenmerkt het een extreme kracht en samen met de high-power Hakko verwarmingselement bereikt het de werktemperatuur ongelofelijk snel. Je krijgt perfecte soldeerverbindingen op accu's, motoren of snelheidscontroles met zeer weinig wachttijd.
Het Team Corally Soldeerstation 75 is microprocessor gestuurd voor de meest eenvoudige installatieprocedure en super snelle temperatuurregeling in stappen van 1 graad Celsius.

Gemakkelijk te solderen tips te vervangen
De soldeerpunten van de 75W solderen handvat met een comfortabele rubberen grip kan gemakkelijk in enkele seconden worden vervangen zonder gereedschap.

Slapen-modus en automatische uitschakeling
Het Team Corally constante temperatuur soldeerstation 75 zijn eigen werk status detecteert automatisch. Wanneer niet in gebruik is, zal het in een rusttoestand. Bij aankomst op de ingestelde slaaptijd, zal het ijzer worden verlaagd tot 200 ° C in de temperatuur, om zo in de slaapstand te gaan.
Na de soldeerbout in de slaapstand gaat, het programma start timing. Als de soldeerbout is nog steeds in de slaapstand staat binnen de ingestelde tijd tijd zal de apparatuur automatisch stroom worden uitgeschakeld om energie en voor extra veiligheid op te slaan. De automatische uitschakeltijd ligt tussen 0 tot 99 minuten

Weergave temperatuur in Celsius of Fahrenheit
De temperatuur kan eather worden weergegeven in graden Celsius of Fahrenheit

Input Voltage: 230V-50Hz AC
Vermogen: 75W
Temperatuurbereik: 200-450 graden Celsius

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Soldeer station 75W Euro plug

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.