Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Spektrum Firma 60A Brushless Smart ESC / 2100Kv Sensored Motor Crawler Combo SPMXSEMC08

Spektrum Firma 60A Brushless Smart ESC / 2100Kv Sensored Motor Crawler Combo SPMXSEMC08
Prijs: 259,99
Model: SPMXSEMC08

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Productdetails
De Spektrum Firma Sensored Smart ESC-systeem is speciaal ontworpen om te worden gebruikt met crawlers en scalers op 1/10e schaal. Met geavanceerde Smart-connectiviteit, professionele Drag Brake Performance en koppelregeling, en dat alles terwijl het volledig waterdicht is.

Belangrijkste kenmerken:
Pro-level Performance Sensored Motor en ESC
Meerdere opties voor eenvoudig programmeren
Meerpuntsbeveiliging
Waterdicht systeem
Inclusief optionele koelventilator

Overzicht
Het Spektrum Firma Sensored ESC-systeem is een combo met een Sensored 2100kv-motor en de Firma 60 Amp Sensored ESC, wat een perfecte upgrade biedt voor 10th Scale Rock Crawlers en Scalers.

Zoals elk onderdeel in het Spektrum™ Smart-ecosysteem, combineren Firma™ Smart ESC's "plug-and-play" eenvoud met de mogelijkheid om te communiceren met andere slimme elektronica - samen, waardoor het best presterende RC-systeem voor uw voertuig wordt gecreëerd.

Firma Smart ESC's doen veel meer dan alleen het vermogen regelen. Ze functioneren als een virtuele ingenieur in uw model en bieden een direct pad naar de vitale bedrijfsgegevens die u nodig hebt om topprestaties te bereiken. Firma Smart ESC's geven u een extra laag vertrouwen dat uw elektronica allemaal op hun best werkt.

Met Firma Smart ESC's bent u beter dan ooit met uw voertuig verbonden - zonder extra componenten te installeren die allemaal onafhankelijk van elkaar werken. Je hebt geen extra draden, modules of koppelingen nodig. Een elektronische snelheidsregeling van Firma biedt een eendraadsoplossing voor het verkrijgen van telemetriegegevens zoals RPM, temperatuur, accuspanning en capaciteit.

Firma ESC's verzamelen niet alleen de gegevens, maar sturen deze ook in realtime naar uw zender, in plaats van deze alleen op te slaan voor onderzoek achteraf. U kunt de instellingen naar behoefte aanpassen om de prestaties onderweg te verbeteren. De Firma Smart single-wire telemetrie-oplossing is getest op kwaliteit en prestaties door de beste merken in RC. Hun oordeel? Slimme technologie is zowel eenvoudiger als superieur!

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Spektrum Firma 60A Brushless Smart ESC / 2100Kv Sensored Motor Crawler Combo SPMXSEMC08

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.