Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Spektrum SR515 DSMR 5 CH Ontvanger (SPMSR515)

Spektrum SR515 DSMR 5 CH Ontvanger (SPMSR515)
Prijs: 65,99
Model: SPMSR515

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 09.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Spektrum SR515 DSMR 5 CH Ontvanger (SPMSR515)

Features
Gestroomlijnd ontwerp in een compacte en lichtgewicht behuizing
De bindknop elimineert de noodzaak van een bindstekker
SmartSafe™ Failsafe en vooraf ingestelde failsafe-opties voor gasmodus
Uitstekend bereik en 5,5ms DSMR-technologie
Ideaal voor bijna alle op afstand bestuurbare voertuigen

Overzicht
Gebaseerd op de frequentie-agile technologie van DSM, biedt de SR515 een indrukwekkend bereik en reactietijd, vooral wanneer de RF-omgeving moeilijk is en een solide 2,4 GHz-verbinding cruciaal is. Maar de 2,4 GHz-verbinding is niet alleen solide, hij is ook razendsnel met een Framenelheid van 5,5 ms en daarom bieden we de professionele modelatleet een snelle en veilige verbinding met lage latency. De SR515 heeft een nieuw, modern chassisontwerp dat compact en gestroomlijnd is voor vrijwel elke RC-implementatie. De behuizing biedt ook extra antennebescherming en een antennebuisbevestiging voor naadloze installatie.Geen bindpluggen meer! Een gemakkelijk te bereiken knop plaatst je direct in de bindmodus. Bovendien hebt u tijdens het bindproces de optie om SmartSafe™ en de standaard Gas Failsafe-opties te gebruiken. Met de combinatie van deze functies biedt Spektrum bestuurders meer functies in een betaalbare ontvanger die eenvoudigweg meer veiligheid biedt tijdens het rijden.

Compact ontwerpKompaktes Design
De SR515 kan worden gebruikt in zeer kleine en smalle voertuigen. We hebben alle onnodige randen van de behuizing verwijderd en de ontvanger gestroomlijnd om de installatie eenvoudiger dan ooit te maken. De behuizing biedt extra antennebescherming en een antennebuisbevestiging voor die modellen die geen goede antenne-installatieoptie bieden.

 

 

 

Bind KnopBind-Taste
Deze nieuwe technologie elimineert de noodzaak van de oude bindstekker. Met de SR515, maakt de op de bovenkant gemonteerde bindknop het binden van de ontvanger eenvoudiger dan ooit, en biedt ook twee bind-sequenceopties die het proces verder vereenvoudigen doordat je de ontvanger kunt binden bij het opstarten of wanneer deze al is ingeschakeld.

 

 

 

Gasmodus Fail Safe Gas Mode Failesafe
In de SR515 hebben is de laatste failsafe, de "gas failsafe mode" al ingebouwd. Met de gasmodus kunt u een vooringestelde positie bepalen voor elk beschikbaar kanaal tijdens het binden. Bovendien kan SmartSafe™ worden geactiveerd, waardoor het gas naar de laagste instelling wordt verlaagd en het laatst bekende signaal op alle andere kanalen wordt gehandhaafd.

Bereik: Volledig
Binden: Bindschakelaar
Data aansluiting: Nee
Failsafe: Ja
Kanalen: 5
Modulatie: DSMR
Spatwaterdicht: Nee
Telemetrie: Nee

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum Spektrum SR515 DSMR 5 CH Ontvanger (SPMSR515)

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.