Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Tamiya Porsche 911 GT3 (992) T58712 met certificaat

Tamiya

Prijs: 159,00
Model: T58712

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 09.30 uur tot 20.15 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Deze R/C-modelbouwset bootst de Porsche 911 GT3 (992) na met een verbluffende en zeer gedetailleerde behuizing van polycarbonaat. De kit is gebaseerd op het beginnersvriendelijke en zeer aanpasbare TT-02-chassis. Het full-size model van de 7e generatie, de Porsche 911 GT3, heeft een voorwielophanging met dubbele vorkbeenderen - gewijzigd van MacPherson-veerpoten - en een horizontaal tegenover elkaar geplaatste 6-cilindermotor. Lichtgewicht componenten en een aerodynamisch ontwerp verbeterden de prestaties aanzienlijk. Met koolstofvezel versterkte kunststof voorkap, die voor het eerst werd gebruikt voor productievoertuigen, zorgt voor een lichtgewicht ontwerp. Ook een hangende vleugelsteun zorgt voor meer neerwaartse kracht en een lagere luchtweerstand.

Aanpasbaar TT-02-chassis biedt gebalanceerde asaangedreven 4WD
Het asaangedreven 4WD TT-02-chassis maakt gebruik van een longitudinale lay-out met de batterij aan de linkerkant en de motor aan de rechterkant, om uitstekende stabiliteit te bieden. Bovendien heeft hij links en rechts identieke draagarmen en staanders voor gemakkelijke montage, plus gemakkelijk te onderhouden versnellingsbakken. Het is een zeer aanpasbaar chassis, aangezien het 2 verschillende wielbases, 2 instellingen voor bodemvrijheid en 2 loopvlakconfiguraties biedt naast een reeks van 10 mogelijke overbrengingsverhoudingen. Ook aan looks ontbreekt het niet, met remschijfvormige wielnaven en stijlvolle voorbumpersteunen. Mesh-type wielen worden gecombineerd met race-slick-banden.

• Bouwpakket voor R/C-modellen op schaal 1/10. Lengte: 467 mm, breedte: 188 mm, hoogte: 131 mm
• Wielbasis: 251 mm (specificatie korte wielbasis).
• Lichtgewicht, duurzame behuizing van polycarbonaat met aparte achtervleugel van polycarbonaat en lichte koffers.
• Afzonderlijke kunststof onderdelen die in zwart zijn gegoten geven een realistische weergave van zijspiegels en vleugelsteunen.
• Het model maakt gebruik van het door een as aangedreven 4WD TT-02-chassis dat superieure aanpasbaarheid en stabiliteit biedt.
• Spaakwielen in donkergrijze kleur worden gecombineerd met race-radiaalbanden.
• Inclusief ESC en motor.
• Wordt geleverd met stickers voor sierdetails en afplaktape voor ruiten voor gebruik tijdens het verfproces.

 

Nog nodig:

2-kanaals zender

stuurservo

7,2-7,4 volt batterij

compatibele oplader

Tamiya PS verf om te voltooien.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Tamiya Tamiya Porsche 911 GT3 (992) T58712 met certificaat

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.