Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00
Vanaf Jan 2024 geen koopavond geopend tot 18.00

Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

TRAXXAS TRX-4M FORD F-150 HIGH TRAIL EDITION, BLUE TRX97044-1BLUE

TRAXXAS TRX-4M FORD F-150 HIGH TRAIL EDITION, BLUE TRX97044-1BLUE

Traxxas

Prijs: 199,95
Model: TRX97044-1BLU
Batterijen Handzender:

Extra Accu:

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 1 Winkel in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad

Omschrijving

Lifted High Trail Adventure komt naar de 1/18 TRX-4M

Kleinschalig avontuur maakt een grote sprong voorwaarts in prestaties met de TRX-4M™ ford f-150 Edition. De High Trail pick-up wordt geleverd met een voorgeïnstalleerde Long Arm Lift Kit en grotere banden voor 35% meer bodemvrijheid in het midden dan een standaard TRX-4M en een verlengde wielbasis voor nog meer terreincapaciteiten. Grotere Mickey Thompson® Baja Pro™ XS-banden verbeteren de tractie en geven de K10 een dramatisch geheven truck profiel. Van binnenplezier tot buitenavontuur, TRX-4M f-150 High Trail Edition levert de kwaliteit en prestaties die u van Traxxas verwacht.

 

Long Arm Lift Kit

De in de fabriek geïnstalleerde Long Arm Lift Kit van de High Trail-editie en grotere banden verhogen de bodemvrijheid in het midden zelfs meer dan 35% voor een dramatisch verhoogde houding. Vernieuwde schokdempers en verlengde schakels zorgen ervoor dat de truck zijn zorgvuldig afgestemde ophangingsgeometrie behoudt voor topprestaties op uitdagend terrein.

 

NIEUWE GROTERE 2.4″ BANDEN

Grotere 2.4″ Mickey Thompson® Baja Pro™ XS bootsen het agressieve loopvlakpatroon van de full-size band na en vullen de wielkasten van de High Trail Edition voor een authentieke "lifted truck"-look. Kleverig samengesteld rubber en op de trail afgestemde schuiminzetstukken geven extra "bite" voor superieure tractie op de trail.

 

VERLENGDE WIELBASIS

De stalen framerails van de High Trail Edition verlengen de wielbasis tot 162 mm om de werkelijke proporties van de pick-up perfect weer te geven. Een langere wielbasis vertaalt zich ook in een grotere klimstabiliteit en een soepelere, stabielere rit over ruw terrein.

 

GEDETAILLEERD BODY ZONDER CLIPS 

De TRX-4M ford f-150 clipless body houdt stevig vast tijdens het rijden, maar laat zich in slechts enkele seconden los met een verborgen vergrendelingssysteem om de strakke lijnen te behouden. De stevige ABS-behuizing had een ingegoten kleur met een zeer gedetailleerde chromen rand voor volledige authenticiteit op schaal.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas TRAXXAS TRX-4M FORD F-150 HIGH TRAIL EDITION, BLUE TRX97044-1BLUE

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €2.95 binnen Nederland (Eigen Risico) !
Boven €100,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-. binnen Nederland. Voor Belgie €6.95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.