Hulp nodig? Bel ons: 0416-274434

Traxxas Nitro Slash 1/10 TRX 3.3 2WD Stadium truck TQi, TSM TRX44056-3

Traxxas

Prijs: 399,00
Model: TRX44056-3
After Run Olie:

Batterijen Handzender:

Body:

Brandstof:

Kleur:

Luchtfilter Olie:

Omvormer 220>12V standaard nodig:

DIT PRODUCT IS MOMENTEEL NIET LEVERBAAR! NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.

Wij staan voor u klaar. Bel 0416-274434 Vandaag bereikbaar tot 17.30 uur.

✓ Klanten geven ons een score van 9.0 bij KiyOh!
✓ 2 Winkels in Nederland en 1 winkel in Belgie
✓ Bijna alles op voorraad
✓ DIT PRODUCT IS MOMENTEEL NIET LEVERBAAR! NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.

Omschrijving

Extreme Power in de nieuwe Nitro Slash

TRX® 3.3 Race Motor
Waar Power Meets Technology® Geen andere motor combineert kracht, betrouwbaarheid en gemak, zo goed als de TRX 3.3 Racing Engine. Deze krachtige powercentrale beschikt over een precisie composiet dia-carburateur voor gemakkelijke afstemming en scherpe gasrespons, PowerTune™ blauw-geanodiseerde koelkop, dynamisch beproefde IPS krukas en multi-poort achteruitlaat. De TRX 3.3 motor is ook uitgerust met het exclusieve Traxxas EZ-Start® elektrisch startsysteem waarmee u de Nitro Slash zo eenvoudig kunt starten door op een knop te drukken.

EZ-Start® Electrische Start
Met EZ-Start is het niet nodig voor startkabels, gloeiers of dat gedoe. In plaats daarvan hoef je alleen maar de EZ-Start in de startpoort te plaatsen en op de startknop te druken. Je hebt maar een hand nodig! De Traxxas EZ-Start Stuurt de gloeibouder aan en start de motor in enkele seconden. De exclusieve Smart Start ™ -technologie controleert de kritische startfuncties, waarbij automatisch detectie en diagnose van potentiële problemen voor een probleemloze motor die elke keer gemakkelijk start. LED's geven realtime status, waarschuwen u zelfs wanneer een gloeibougie problemen geeft.

Het meest geavanceerde Ready-To-Race®-radiosysteem van de wereld

Traxxas-modellen verdienen het meest geavanceerde radio-systeem van de wereld. Het radiosysteem is immers de enige verbinding tussen de bestuurder en de machine. Het moet precies, comfortabel, krachtig en betrouwbaar zijn. Het Traxxas® TQi™ -radio systeem komt met een grote hoeveelheid van tuning-eigenschappen. lang bereik, hoge output, 2,4 GHz signaal, en bewezen Traxxas betrouwbaarheid voor rock-solid performance. Het is zo geavanceerd; hij heeft zelfs geen externe antenne nodig. Het belangrijkste kenmerk zit echter al in je zak zijn. De TQi kan worden uitgerust met een optionele Traxxas Link Wireless Module (# 6511) die uw Android, iPad®, iPad mini®, iPhone® of iPod touch® in een krachtig afstemgereedschap voor uw Traxxas-model maakt. Het full-color display gecombineerd met de Traxxas Link™ App een intuïtieve, grafische gebruikersinterface met volledige kleuren, die de mysteries voor het optimaliseren van uw radiosysteem voor ultieme voertuigcontrole weergeven.

Traxxas Stability Management®

Traxxas Stability Management TSM® maakt het mogelijk om alle extreem vermogen, snelheid en versnelling te ervaren die in de Traxxas-modellen is ontworpen door het veel gemakkelijker te maken om het voertuig op gemeenschappelijke gladde oppervlakken te controleren, zoals los vuil, glad beton en zelfs ijs en sneeuw. Punch hem van de lijn en TSM gaat aan het werk, waarna de richting van het voertuig wordt gedetecteerd en stuurstuurcorrecties worden aangebracht om directe full-throttle versnelling te bieden zonder slingeren, uitbreken of verlies van controle. TSM werkt ook in de bochten, waarbij intuïtieve correcties worden aangebracht om de lijn van het voertuig te handhaven om vervolgens op de gasklep te hameren, eerder dan normaal voor veel snellere aceleratie snelheden. Het remmen wordt dramatisch verbeterd, aangezien TSM werkt om de Traxxas-truck recht te houden tot deze volledig tot is stilstand gekomen. Traxxas TSM geeft alle voordelen die de moderne elektronische stabilisatie biedt, zonder afbreuk te doen aan rijplezier of het introduceren van onverwachte bijwerkingen die kunnen worden gevonden op andere systemen, zoals drastisch verminderde draai radius, remhulp die uitloopt (stoppen), beperkingen van de gashendel en een totaal verbroken rijgedrag. Traxxas engineers ontwikkelden superieure tuning algoritmes die op snelle, precisie elektronische componenten draaien om een ​​systeem te creëren dat onzichtbaar op de achtergrond werkt zonder ooit gas te beperken. TSM kan fijn afgestemd worden (of uitgeschakeld) voor verschillende oppervlakken door gewoon de multifunctionele knop op de TQi-zender aan te passen, of door de schuifregelaar in de Traxxas Link-app aan te passen. Het resultaat: rijdt sneller, met gemak en met plezier. In feite zal de bestuurder niet eens realiseren hoeveel TSM helpt tot deze uitgeschakeld is en hun rijvaardigheden worden getest zonder dat!

TSM VOORDELEN
TSM maakt Traxxas-voertuigen makkelijker te rijden, vooral op losse oppervlakken
TSM maakt het leuk om meer plezier te maken door de bestuurder te laten versnellen en sneller te rijden met veel grotere controle
TSM werkt om voertuigen te stabiliseren op ruwe oppervlakken, aangezien het gyro-effect van de spinnende voorbanden steeds "stuurt" als het voertuig in de lucht zit
TSM verbetert de remwerking dramatisch, waardoor het voertuig niet uitbreekt
TSM zorgt voor snellere bochtsnelheden
TSM beperkt nooit gas (of plezier!)
TSM stelt de bestuurder in staat om harder te versnellen als u een bocht maakt
TSM werkt onzichtbaar op de achtergrond
De bestuurder blijft verbonden met het gevoel met het voertuig
De hoeveelheid TSM-assistentie is volledig verstelbaar •
TSM kan op de TQi Transmitter worden uitgeschakeld of aangepast
TSM is volledig compatibel met Traxxas Link
TSM vereist geen ingewikkelde instelling of instructies.

2-amp DC Peak Detecterende Snel Lader

Nitro Slash heeft een 2-amp piek detectie lader voor het snel, handig, probleemloos laden van de EZ-Start batterij. De lader gebruikt een 12-Volt DC stekker voor het opladen in het veld. De briljante LED geeft de laadstatus terwijl de batterij oplaad. De piek detectie lader is geoptimaliseerd voor het opladen van Traxxas Power Cell NiMH batterijen. Sluit de meegeleverde Power Cell-batterij gewoon aan voor een perfecte lading, run na run.

Olie-Gevulde Ultra Shocks™

Nitro Slash's geavanceerde olie-gevulde Ultra Shocks maken gebruik van de X-ring technologie voor een perfecte afdichting en super soepele prestaties. Ze zijn volledig afgestemd op een breed scala aan oliën, veren en zuigers. Kenmerken zijn onder meer drukbladen voor lucht- / oliescheiding en veerklemmen om de rijhoogte en de voorlading precies te wijzigen. Ze kunnen worden vernieuwd in minuten met goedkope schokherstel kits.

Groot High-Volume Twee-Traps Lucht Filter

De Nitro Slash's high-output TRX 3.3 motor ademt schone lucht door een groot luchtfilter. Het dual-stage ontwerp vangt grote deeltjes in het buitenelement, terwijl het binnenelement schone lucht naar de motor voert. De schuimelementen met grotere diameter zorgen voor grotere luchtstroom, en meer lucht betekent meer vermogen.

150cc Brandstof Tank

Meer brandstof betekent meer rijden tijd tussen het vullen, en met 150cc aan boord, strekt Nitro Slash elke rit uit. Een trekhendel maakt het makkelijk om de tank open te maken om snel te vullen en de tank is speciaal ontworpen om een constante brandstofstroom te bieden, ongeacht hoe ruw de rijomstandigheden zijn. De verlaagde slang van de tank houdt de brandstofopname ondergedompeld, en baffles verhinderen dat brandstof niet uit de slang komt.

Afgesloten Ontvanger en Batterij Behuizingen

De compacte batterijbox accepteert 4 AA alkaline batterijen of een 5-cel oplaadbare ontvanger pack (# 3037 afzonderlijk verkocht) en integreert de aan/ uit-schakelaar voor een goede toegang. De ontvanger is in een afgesloten doos gehuisvest om deze te beschermen tegen vuil, puin en brandstofspatten.

Hoog-Koppel Stuur en Gas Servos

Een snelle auto heeft krachtige servo's nodig voor responsieve prestaties. De meegeleverde Traxxas high-torque stuur servo is standaard voor verbeterde stuur eigenschappen en betrouwbaarheid.

Magnum 281™ Transmissie

De Nitro Magnum 281™ single speed transmissie is Nitro Tough™ gebouwd met 32 Pitch tandwielen, metalen top tandwiel en idler tandwiel, en soepele, robuuste precisie kogellagers. Dit beproefde, track-tested, drie-versnellingsontwerp is gebouwd voor prestatie rijden.

Instelbare Slip Koppeling

De slipkoppeling van de Nitro Slash is volledig instelbaar om het uitgangsvermogen aan de achterwielen te regelen, zodat de tractiecontrole voor een breed scala aan oppervlakken verhoogd kan worden. Het beschermt ook de transmissie tijdens high-impact jump landingen.

Planetair Tandwiel Differentieel

Het Traxxas planetaire differentieel heeft een lange levensduur door een nylon behuizing. Het maakt gebruik van geharde stalen inwendige tandwielen voor maximale sterkte tijdens nauwkeurige off-road bashing. Dit soort differentieel vereist vrijwel geen onderhoud en het efficiënte ontwerp geeft maximaal bandenvergrendelingsmoment op de wielen.

Heavy-Duty Aandrijfassen

Nitro Slash's telescopische, universele-joint aandrijf assen kunnen bekend zijn, maar ze zijn ontwikkeld voor verhoogde kracht en articulatie. Traxxas U-joint aandrijfassen zorgen voor maximale verplaatsingsbeweging, wat resulteert in langere slag en strakker draaien. Extra materiaal- en ontwerp-tweaks vergroten het koppel gedrag aanzienlijk. De assen kunnen zelfs worden gebruikt om Nitro Slash en andere Traxxas modellen te upgraden!

Getunede Uitlaat

Noem het een fabriek 'werkpijp'. De pijplengte en vorm zijn dynamisch ingesteld voor de TRX 3.3 om de meeste kracht over het breedste RPM-bereik uit te brengen. Alles wat dit betekent is dat je het gas snel kan opvoeren en wat serieuze acceleratie krijgt.

Race Replica Geschilderde Bodies

Nitro Slash rolt uit de doos klaar voor actie met een fabriek klaar en gemonteerd Race Replica Body en Stickers die al voor u zijn aangebracht, dus hij is Ready-to-Race®.

 

Realistische & Functionele Voor en Achter Bumpers

Meer dan simpele stylingstukken, Nitro Slash's buisstijl voor- en achterbumpers zorgen voor crashbeveiliging, terwijl de realistische looks van de truck worden toegevoegd. De bumpers zijn ontworpen om te buigen en terug te kerenbij een impact om het chassis en body te beschermen.

Instelbare Stalen Stuurstangen

Fabrieksuitrusting, zware stalen stuurstangen laten camber en toespoor tuning toe. De Nitro Slash is helemaal instelbaar direct uit de doos om de behendigheid en de hoge snelheid te behalen. Geborgde stangen zorgen voor een ongeëvenaarde duurzaamheid en ze komen gewoon niet los.

Rubber-Afgedichte Kogel Lagers

Nitro Slash is gebouwd voor extreem offroad gebruik, dus alleen de beste rubberen verzegelde lagers zullen voldoen. De precisie-kogellagers van Traxxas zijn bestand tegen vuil en stof voor langdurige prestaties.

Meer dan voor $50 (€80) Inbegrepen Accessoires

8 AA batterijen en Brandstof om in de tank te gieten; dat is alles wat je nodig hebt om uit de doos naar de achtertuin te gaan met de Nitro Slash. De Nitro Slash is volledig gemonteerd, met voorgelijmde banden, een gemonteerd en afgewerkt ProGraphix®-body en ingebouwde elektronica. Maar we stopten er niet, een hoogwaardige 6-cel EZ-Start-batterij is meegeleverd met een 2-amp DC-piek detectie snelle lader. Er is ook een 500cc brandstoffles inbegrepen voor snelle vulling, en er is zelfs een extra gloeibougie en luchtfilterelement om je voorbereid te laten rijden. Een precisie metrische gereedschapsset is ook inbegrepen voor eenvoudige onderhoud. Alles wat je nodig hebt om nitro te ervaren zit in de doos

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Nitro Slash 1/10 TRX 3.3 2WD Stadium truck TQi, TSM TRX44056-3

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven over dit product.

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.